Anmeldelser af Residence Villa Sant'Alfonso

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Villa Sant'Alfonso

Læs personlige anmeldelser af Residence Villa Sant'Alfonso som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Villa Sant'Alfonso. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lise og rejseledsager fra Rønde boede på Residence Villa Sant' Alfonso i Scala fra d. 4. til d. 18. oktober 2008.

Vi havde en dejlig ferie med strålende sol og passende varme hver dag, så der var vi heldige. Scala er meget charmerende, afslappet og lidt gammeldags på den gode måde. Folk generelt venlige og hjælpsomme. Vores sidste aften var 1. dag i Kastaniefestivallen. En herlig fest for hele Scala kommune. Alle fra småbørn til oldinge deltog, stemningen god, de unge opfører sig pænt, og de eneste der måske får meget at drikke er turisterne.

Området er fantastisk flot. Vi gik næsten hver dag lange ture op og ned, op og ned af de flotte stentrapper til de omkringliggende byer. Desværre smider italienerne affald alle steder (ikke mindst i Napoli, men det er en helt anden historie!). Villa Sant Alfonso er et smukt, aflukket område, meget rent og velholdt med blomster, vin, oliven- og citrontræer alle steder. Lejlighederne er rene og rummelige. Vi havde stor terrasse og egen have. Skal jeg finde noget, der kunne være bedre, er det belysningen i køkken-opholdsrummet. Der er på sydeuropæisk vis én kraftig lampe i loftet. For os ville det være meget hyggeligere med lidt flere lyskilder, når man fx laver mad, spiser, læser osv. Men det er selvfølgelig en mindre ting. Værtsfolkene var venlige og lod os være i fred, men stillede op når der var behov. Vi var kørt derned i en lidt stor firehjulstrækker, og det var upraktisk. Det må frarådes, den er for stor til hårnålesving og smalle veje. Vi har kun godt at sige om opholdet og jeres service.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Karen Margrethe og familien fra Hørsholm boede på Residence Villa Sant' Alfonso i Scala fra d. 11. til d. 18. oktober 2008.

Vi har været meget glade for, at vi valgte In-italia som vores rejsearrangør. Alt fungerede perfekt. Lige fra starten, hvor vi blev frarådet at tage en lejlighed af ringere standard til rådene om, hvilke lejligheder, der kunne anbefales i stedet for. Og de tre lejligheder vi fik passede fortrinligt til vores formål. Børnefamilierne delte et dobbelt hus og bedstemor kom lidt af vejen i sin egen lejlighed. Vi kunne samles til morgenmad og aftensmad på den ene terrasse - perfekt - fuld sol om morgenen og måneskin om aftenen.

Byen var lidt lille, men Ravello var fantastisk. Og så gik vi til Atrani og Amalfi. Det var overvældende første gang at gå ned ad de mange trapper, men efterhånden gik det fint. Vi kørte til Minori, Maiori, Vesuv, Pompei og Paestum - helt vildt spændende. Bjergkørslen var anstrengende og sommetider lidt for spændende, når der f.eks. lige pludselig kom en gedeflok! De lokale var meget imødekommende og forsøgte at hjælpe os, trods sprogproblemerne.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 5 voksne, 5 børn
Navn
Hanne og veninder fra Kbh boede på Residence Villa Sant' Alfonso i Scala fra d. 27. september til d. 4. oktober 2008.

Vi var fire kvinder, der havde valgt at tage til Amalfikysten i okt. 08. At bo på Villa Sct. Alfonso i Scala, var perfekt for to af os, dels fordi vi havde en smuk udsigt til Ravello, og også fordi, det var et perfekt udgangspunkt for vandreture. Hver dag en smuk tur til Ravello, og en smuk vandretur ned gennem Amalfislugten. Og så er der baglandet med naturreservatet lige bag Scala. For at vandre der, vil vi dog råde til, at anskaffe sig et detallieret vandrekort. Positano må ses fra vandsiden, og det kan lade sig gøre ved, at sejle fra Amalfi. Positano var nok for os en eftermiddag. Meget turistet, men smuk. Så er der selvfølgelig Pompeii og Herculanum. Helt unikke oplevelser. Selve Sct. Alfonso er et udmærket lejlighedskompleks, eneste anke er en helt ufattelig grim belysning i stuen. Eneste lyskilde en blålig loftslampe. Husk stearinlys. To af vennerne oplevede Scala 'for stillestående' og vil en anden gang vælge en større by.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Birger og Eva fra Værløse boede på Residence Villa Sant' Alfonso i Scala fra d. 21. juni til d. 5. juli 2008.

Vi har haft en fantastisk ferie i Scala. Det er helt perfekt at opleve Amalfikysten på tæt hold og alligevel bo et så fredeligt sted - helt anderledes end de store turiststeder.

Vi var meget tilfredse med Villa Sant Alfonso og med lejligheden. Der er fuldstændig fred og ro i trygge omgivelser, og samtidig er der blot 167 trappetrin op til byen. Eneste problem var, at den forholdsvis store bil vi havde taget med fra Danmark, ikke var særlig egnet til den snævre og stejle indkørsel - ja i det hele taget til vejene på Sorrento halvøen. Men det var en spændende udfordring i sig selv.

Det er et hjørne af Italien, som vi varmt kan anbefale andre at besøge. Der er både fantastisk natur og store seværdigheder i nærheden. Den velfungerende kollektive trafik, både med bus og båd, gør, at det er let at komme rundt - selv om vejene ikke er særlig egnet til bilkørsel!

Tak for jeres bidrag til vores rigtig gode sommerferie i Italien - den vil gå over i historien som én af de bedste.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Carsten og Vivi fra Hedehusene boede på Residence Villa Sant' Alfonso i Scala fra d. 7. til d. 14. juni 2008.

Ja vi havde en fantastisk tur. Værtens datter er en meget sød og rar pige. Det var hende der tog imod os. Området levede helt op til vores forventninger. Boligen var ligeledes fantastisk, der er intet at klage over tværtimod. Dog kunne man måske ønske at det var muligt at leje et fjernsyn. Når man havde været på farten hele dagen og vejret ikke var til udendørs hygge, ville et tv gøre underværker.
Alt omkring afhentning og aflevering af udlejnings bil gik også uden de mindste problemer. Så alt i alt en kanon oplevelse og vi vender med garanti tilbage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Malene og rejseledsager fra Frederiksberg boede på Residence Villa Sant' Alfonso i Scala fra d. 17. til d. 23. maj 2008.

Det har bare været en super super tur. Byen var rigtig hyggelig, og det var dejligt at være et sted, hvor turisterne ikke er over det hele. Total afslapning. Området var rigtig godt, og det var rigtig let at komme rundt med bus (bilen brugte vi ikke rigtig mens vi var der). Både i Scala og Pompei levede mere end op til vores forventninger. Vi vil sige tak for super service hele vejen igennem. Det er ikke sidste gang vi rejser med jer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Gitte og rejseledsager fra Kvistgård boede på Residence Villa Sant' Alfonso i Scala fra d. 10. til d. 17. maj 2008.

Det har været en dejlig ferie. Der er dog nogle ting vi kunne have ønsket at vide hjemmefra. Bl.a. priser på både til Capri, samt at ( ifølge de lokale) den blå grotte derude ikke er noget at se på om eftermiddagen, fordi solen står sådan på himlen at den bare er mørk, ikke blå. Det kostede os 58 euro at sejle derud, det synes jeg er mange penge i betragtning af at natur oplevelsen ikke er smukkere end på fastlandet og grotten fik vi så ikke engang at se. Capri er et kæmpe dyrt shopping mekka, der ikke byder på stort mere end resten af den smukke smukke kyst. Vi havde en dejlig tur derud men i betragtning af de mange penge vi brugte den dag, kunne de være investeret ligeså godt på fastlandet.

Der findes en rigtig god vandreguide bog på engelsk, kan lånes på biblioteket eller købes i boghandlere. Den fører èn sikkert rundt på den mange smukke vandrestier i området. Uden den havde det været svært at tro på at de til tider undseelige trapper og gyder fører til en sti for offentlige ikke blot er stien til private boligere. Den bog kunne i måske have link til. Den hedder "Sorrento and the Amalfi Coast" af Julian Tippett sunflower landscapes. Det er en i rækken af flere vandreguide bøger fra mange egne af verden.

In-Italia's kommentar

Dette er nogle af de færgeselskaber der sejler til Capri: Aliscafi SNAV, Caremar Spa, Alilauro Napoli og NLG Navigazione Libera del Golfo. Ved at søge på disse navne på nettet kan priser og sejltider findes alt efter hvor man ønsker at sejle fra. Tak også for tippe mht. vandreguidebog. Området lægger op til store naturoplevelser og rummer en god del ganske fine vandrestier for de interesserede.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Peder og Hanne fra Svendborg boede på Residence Villa Sant' Alfonso i Scala fra d. 26. april til d. 3. maj 2008.

Vi oplevede byen som hyggelig og absolut ikke fortravlet, og et glimrende udgangspunkt for vandreture og besøg i nærliggende Atrani/Amalfi, Pontone og Ravello. Udbuddet af forretninger i byen er småt men tilstedeværende, og på torvet er en hyggelig cafè. Od så er der jo udsigten til Ravello. Residencen er generelt meget velholdt, og man har indtrykket af, at hér er alt bare i orden - helt ulig de oplevelser, man kan have andre steder i Italien. Lejligheden (nr. 5) var stor, velfungerende og veludstyret. Når man forlader lejligheden kræver ejeren, at man tømmer køkkenet for alle indkøbte varer. Dette er en forstandig regel, men stiller krav til førstedagens indkøb af alt lige fra salt., sukker osv. Have og terrasser er meget velanlagte og tilstrækkeligt ugenerte, men gangbesværede skal gøre sig klart, at residencen ligger på en bjergskråning med stejle, men faste forbindelseveje mellem gaden og lejlighederne. Ejeren, som kun taler italiensk, er meget venlig, og heldigvis har han datteren, som taler udmærket engelsk, til at hjælpe sig. Vi har kun godt at sige om residencen og de ordnede forhold. Og så er der parkeringsplads til bilen.

Amalfikysten er meget smuk i foråret. Grøn, solbeskinnet og med spændende byer som perler på en snor - og med et akceptabelt antal turister. Alligevel oplevede vi i weekend og fridage at trafikken på kystvejen bryder totalt sammen. Når man tager til Amalfikysten på andre tidspunkter, skal man mok overveje transportformen - det offentlige bussystem er rimeligt velfungerende, når trafikken tillader det. Parkeringspladser er et ukendt fænomen på Amalfi kystvejen.

Scala ligger perfekt til biludflugter i det indre af landet, f.eks. Vesuv og Pompei m.v., som man absolut ikke må snyde sig selv for at opleve, plus der nære bagland. Bliv væk fra Napoli. Trafikken er infernalsk og byen og forstæderne er fattige. Skraldet ligger meterhøjt i gaderne.

Vi tager nok en tur til til Amalfikysten, hvor vi gerne igen bor hos Alfonso - vi mangler stadig at se en del steder, fl. a. Capri, og vi kan varmt anbefale at bo hos Resicence Villa Sant' Alfonso, hvis man er til lidt velordnet fred og ro.

In-Italia's kommentar

Ifølge vores oplysninger er det netop Napolis forstæder, der var hårdest ramt af skralde-strejken - og ikke så meget det centrale Napoli. Amalfikysten og Sorrento havde ingen problemer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map