Anmeldelser af Residence Villa Sant'Alfonso

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Villa Sant'Alfonso

Læs personlige anmeldelser af Residence Villa Sant'Alfonso som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Villa Sant'Alfonso. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Kjell og venner fra Ålvundeid i Norge boede på Residence Villa Sant 'Alfonso i Scala fra d. 30. juni til d. 7. juli 2012.

Fire lykkelige venner er tilbage i regnvejret i Norge, efter fjorten varme fine dage på Amalfi-kysten.
Vi valgte at dele ferien mellem to steder, med en uge på hvert sted. Det viste sig at være et heldigt valg.
Første uge lejede vi lejlighed Residence Villa Sant 'Alfonso i Scala. Dette var et vidunderligt sted med en nydelig lejlighed og et blomstervæld overalt. I køkkenet var der alt vi havde behov, der manglede ikke engang proptrækker. Når vi gik ned til poolen, gik vi under en pergola fyldt med citroner. Vi fik at vide, at vi måtte forsyne os med så mange citroner, som vi havde brug for, citron til morgen-teen var sikret dagligt. Vores største problem her var at få kontakt med Carla, som var den, der kunne tale engelsk. Vi ville så gerne få betalt vores depositum. Efter tre dage, så vi mødte hende omsider. Hun forklarede smilende, at depositum ikke var nødvendigt at betale. Scala er en meget lille landsby, hvor alle kender alle. Alle tre dage følte vi os accepteret som beboere i byen. Alle vi mødte viftede med hånden og hujet ud et munter "Bonjourno". For alle, der besøger Scala og ønsker et godt måltid, anbefaler vi på det varmeste "Ristorante dei Cavalieri" Den ligger ved torvet overfor kirken. Denne restaurant bliver drevet af en dejlig ældre dame og hendes søn. Sønnen taler anstændigt engelsk og moderen skal bare opleves, sjældent har vi mødt et rarere menneske. Både mor og søn var næsten nær gråd, da de erfarede, at vi skulle rejse videre, og vi blev klemt og kyssede på alle italienske måder flere gange.
Ellers er der en taxa i byen. Ejeren af taxaen hed Mario. Vi kaldte ham efterfølgende "Super Mario" Aldrig nogensinde sure miner, selv om vi undertiden ringede lovlig sent om aftenen for at få en tur fra nabobyen Ravello. Og her var ingen forskell i priss om det var nat eller weekend. Vi hyrede ham til at køre os til næste opholdssted Vietri sul Mare og Grandi al Due Relais. Dette var en meget pænt hotel. For at illustrere hvor godt vi synes, det var, må en af deltagernes refereres. "Hvor mange millioner har vi betalt for det?". Hotellet var meget vanskeligt at finde, havde det ikke været for det medsendte kort fra In-Italia og at vores chauffør var italiensk, så ville vi nok have haft lidt problemer. Det eneste, der ikke helt faldt i smag med dette hotel var morgenmaden. Den var lidt uvant, og ikke helt tilpasset norske ganer. Ellers føltes det som om Vietri er en badeby, men med et meget speciel centrum. Mange af husmurene var dekoreret med keramiske fliser. Det viser tydeligt, at Vietri primært er kendt for sin keramik. Ellers brugte vi en dag på at besøge Paestum og de græske templer og ruiner som ligger der. Denne tur anbefaler vi varmt. Vi tog bussen til Salerno og tog derfra til Paestum. Det samme sted er også mejeriet, der producerer ægte bøffel Mosarella. Ellers vil vi anbefale alle, der har tænkt at tage til Amalfikysten om ikke at tage bilen. Det er håbløst at få parkeret mange steder. Og offentlig transport er meget godt udbygget. "Der går altid en bus eller tog." Ganske vist bliver busserne kørt på Italianske manerer med den ene hånd på rattet og den anden på mobiltelefon. Desuden går det for fuld gas, og man er heldig, hvis man får en siddeplads. Virker som om mottoet for italienske busser er: Der er altid en plads.
Ellers har vores ophold på Amalfikysten været som et eventyr. Alt er gået perfekt takket være hjælp fra In-Italia. Vi vil nok helt sikkert bruge In-Italia også på et senere tidspunkt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2012
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Stein og hans familie fra Homborsund i Norge boede på Ca 'degli Equi Bed & Breakfast i Rom fra d. 23 til d. 25. maj 2012 og på Residence Villa Sant' Alfonso i Scala fra d. 25. maj til d. 1. juni 2012.

Residence Villa Sant 'Alfonso i Scala var et fantastisk sted. Stedet var oprindeligt et kloster og de nuværende ejere har gjort meget ud af stedet. Smuk beliggenhed med en pragtfuld udsigt fra lejligheden. Store ugeneret udendørsområder til hver lejlighed, og selvfølgelig som det hør og bør i området rigeligt med citroner på ydersiden. Lejligheden var stor og godt vedligeholdt. Lyse behagelige værelser og alt det udstyr, vi havde brug for. En meget detaljerede informationsmappe på engelsk om stedet og dagligdagsting i Italien var lagt frem.
Hele området er for os et dejlig stykke af Italien, med mange muligheder for vandreture på velholdte stier. Trapper op og ned i alle retninger, og mange forskellige stier, der fører ned til havet. Vi fandt det praktisk at gå ture til søen og tage bussen tilbage op. En dag vi gik fra Amalfi og op til Scala, dvs. en tur op omkring 1.200 trin, og det tog en god time. Det smagte fantastisk med en øl, da vi var oppe. Amalfi og Ravello er flotte byer, men det bliver en vandretur mellem turister og souvenirsælgere. I Scala og Atrani er det et roligere liv, og her vil du møder italienere, der ikke kun er ivrige efter at tjene penge på turister. Du finder det meste, du har brug for i butikkerne i Scala, og vi besøgte den lokale slagter flere gange. Grøntsager kan købes fra omrejsende lastbiler eller i Amalfi. Lejebilen var parkeret tæt på lejligheden, gratis, og den blev brugt minimalt i den uge, vi var der.
Turistbureau Amalfi sælger kort, der viser flotte vandreture i området.
Vi har besøgt Amalfikysten 3 år i træk, og vi rejser gerne dertil igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2012
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Birthe og Bjørn fra Roskilde boede på Palazzo Vingius i Minori fra d. 25. til d. 27. april 2012, på Residence Villa Sant' Alfonso i Scala fra d. 27. april til d. 4. maj 2012 og på Hotel Maga Circe i San Felice Circeo fra d. 4. til d. 7. maj 2012.

Vi havde to overnatninger på Palazzo Vingius, hvorefter vi kørte til vores lejlighed: Villa Sant Alfonso i Scala, som ligger betagende smukt. Vi fik en meget flot modtagelse af ejerens datter Carla. Hun talte udmærket engelsk, og var meget sød og nem at tale med. Hun bestilte koncert-biletter til musik i Ravello, og i det hele taget havde vi en utrolig god og fin kontakt til hende. Lejligheden var meget ren og der var ingen mangler i køkkenet overhovedet. Vi er nødt til lige at nævne et minus: At det godt nok var tidligt i sæsonen at vi var der, men vi frøs om aftenen og natten pga at lejligheden ikke havde været lejet ud og der var koldt med de fliser på gulvet. Og vi havde regnet med at swimming-poolen var åben, der var varmt nok om dagen. Det mener vi at i bør oplyse også.

Beliggenhed alt i alt ug, og skønt bare at gå rundt i området og en skøn tur ned ad Dragedalen til Amalfi, hvor vi så kunne tage bus hjem. Og det benyttede vi os af, da det godt nok var dyrt at parkere: op til 7 euro i timen i Amalfi. Tænker at det burde I også lige oplyse. Scala var blevet anbefalet af venner, men en fantastisk lokal by, og dejligt at ”tale” med købmanden og at blive budt velkommen af Alfonso, byens taxi-chauffør. Fantastisk at sidde om aftenen og kigge over på Ravello. Vi manglede at se blomster, så vi havde ikke selv tænkt på at vi nok var ca. 14 dage for tidligt til at nyde de to haver i Ravello fuldt ud. Men vi oplevede til gengæld meget lokalt snak, vi kan godt lide at iagttage befolkningen og deres kultur, og dette var der rig lejlighed til. Bl. a. oplevede vi en forberedelse til et bryllup i et af mindre byer. Alt i alt var den uge ved Amalfikysten fuld af gode oplevelser med tur til Capri (for kort tid, så vi må af sted igen) og især vores tur til Pompej var fantastisk.

In-Italia's kommentar

Vi beklager, at I havde det koldt om natten. Desværre er vi ikke herrer over vejret. Omkring poolen vil jeg gerne henlede opmærksomheden på, at der i fanebladet Faciliteter er oplyst følgende om poolen: Poolen er åben fra juni til september (med forbehold for vejret i yderperioderne). Vi opfordrer alle vores kunder til at kontakte os under deres ophold, såfremt de oplever konkrete mangler. Havde I ringet, ville vi kunne have afklaret dette punkt med det samme. Vi beklager, at I ikke havde læst denne information og derved undgik skuffelsen. Med henblik på de meget dyre parkeringstakster for (hele) Amalfikysten, er dette noget vi hellere end gerne vil oplyse om, såfremt man spørger os. Faktisk anbefaler vi alle kunder, der tager til Amalfikysten og som beder om vores input, at benytte sig af det offentlige, da bl.a. parkering ER ualmindeligt dyrt på Amalfikysten. Med venlig hilsen Caroline Abel, rejsekonsulent

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Anne og familien fra Espergærde boede på Residence Villa Sant' Alfonso i Scala fra d. 14. til d. 21. oktober 2011.

Vi havde en fantastisk tur til Scala, et utroligt smukt område, som så absolut er værd at opleve til fods - op og ned af alle de mange trapper med den fantastiske udsigt over middelhavet og området, når man stiger nedad.
Vi oplevede vores værter som hjælpsomme og imødekommende, dejligt sted med en helt fantastisk udsigt over dragedalen og Ravellos sky-line.
At rejse i efteråret var ideelt, trafikken var ok og det var ikke for varmt at vandre på de mange trapper i området.
Vi manglede kun en ting som vi troede alle italienske boliger ikke kan være for uden - Vinglas !!
Tænk at komme til vinens land - vi er stornydere at italienske vine og så er der ikke vinglas i boligen :-)

Alt i alt en uforglemmelig tur - det er ikke sidste gang vi har besøgt dette smukke område af Italien.

In-Italia's kommentar

I vores praktiske oplysninger skriver i om ferieboligens udstyr og indretning bl.a., at: Der vil også sjældent være rigtige vinglas i lejlighederne. I Italien har man i det hele taget lidt svært ved at finde ''rytmen'' og vænne sig til, at vin ikke udelukkende skal ses som en del af kosten, men mere som et udsøgt nydelsesmiddel. Derfor er det typisk at man anvender et hverdagsglas - vandglas - til vinen i Italien og ikke såkaldte vinglas. Vi beklager, at det kommer bag på så mange af vore kunder, at man ikke kan finde rigtige vinglas i Italien. Men der er nu engang tale om en kulturforskel af de bemærkelsesværdige. Med venlig hilsen Caroline Abel, rejsekonsulent.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn
Hanne og familien fra Høng boede på Residence Villa Sant' Alfonso i Scala fra d. 16. til d. 30. juli 2011.

Vi havde en helt fantastisk ferie ved Amalfikysten – et utroligt smukt sted - og vi var meget begejstrede for både Scala og Villa Sant Alfonso. Vi elsker at rejse, men undgår gerne de ”turistede” steder. Derfor var Scala helt perfekt for os – en lille landsby, hvor de ”rigtige” italienere bor, hvor livet går sin normale stille gang, hvor man ser den unge dreng drive muldyrene med byggematerialer på ryggen op og ned at trapperne hele dagen, hvor de handlende står uden for deres små forretninger og sludrer, hvor den lokale betjent kan findes hele dagen på torvet i hyggelig samtale med de forbipasserende, hvor de ældre damer samles og promenerer hver aften i skumringen – ja, vi kunne blive ved.

Og selve Sant Alfonso – et meget dejligt sted. Vi fik tildelt det eneste enkelthus i haven – sikkert fordi vi skulle være der i hele to uger – og vi nød at der var frit omkring huset og god plads. Huset var rigtigt fint, vi savnede ikke noget, og der var rigelig plads til os tre. Også dejligt at vi kunne parkere lige ved døren. Haven var dejlig, og vi nød at kunne plukke lidt citroner, pærer og vindruer. Poolen blev også benyttet flittigt. Udsigten til Ravello var smuk, der var altid liv og noget af se på, og somme tider kunne vi endda høre koncerterne helt til Scala. Familien bag Sant Alfonso var meget venlig, og atmosfæren var stille og rolig.

Scala var det perfekte udgangspunkt for vores mange vandreture. Det var helt fantastisk at gå ad de gamle trapper og stier mellem byerne og nyde udsigten. Lige meget hvor man vendte blikket hen, blev man igen og igen overvældet af den smukke udsigt. Vi benyttede os af det væld at vandreruter, der enten udgår fra eller går igennem Scala. Den nærliggende bjergtop var målet for en af vores ture – der var langt derop, men virkelig anstrengelserne værd – turen derop var meget smuk, og at stå ved monumentet på toppen var som at være på toppen af verden – en fantastisk følelse.

Vi kan virkelig anbefale Scala og Villa Sant Alfonso, hvis man gerne vil have en aktiv ferie, og hvis man gerne vil væk fra mylderet af turister i byerne nede ved kysten og opleve det ”rigtige” lokale liv.

Skal vi komme med lidt ris, kan vi nævne et par småting. Fra vores hus var der ikke rigtig udsigt gennem kløften til havet, som vi havde ventet. Oliventræerne på terrassen nedenfor var vokset for højt op og lukkede for udsigten til havet. Der lå også en stor kompostbunke ved vores hus, og det ville have klædt det ellers så ordentlige Sant Alfonso, hvis den havde været skjult af et hegn eller lignende. Vi savnede hynder til havemøblerne, og et par gode solsenge på vores egen terrasse havde også været rart.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Annette og rejsefællen fra Frederiksberg boede på Hotel Capitol i Rom fra d. 10. til d. 11. juli 2011, på Residence Villa Sant' Alfonso i Scala fra d. 11. til d. 23. juli 2011 og igen på Hotel Capitol i Rom fra d. 23. til d. 24. juli 2011.

Jo tak, vi havde en fantastisk tur til både Rom og Scala – ikke mindst takket være jer, fordi alt med vores indkvarteringer bare klappede. Nøjagtigt som det har gjort de andre gange, vi har benyttet os af jeres bureau. Det virker bare hver gang – og vi vender helt sikkert tilbage igen og igen.

Tak for hjælpen og arrivederci!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Camilla og familie fra Hillerød boede på Residence Villa Sant' Alfonso i Scala fra d. 2. til d. 9. juli 2011.

Vi havde en skøn tur til Italien hele familien (vi har 2 børn, 1,7 mrd. og 5 år). Vores lejlighed på Residence Villa Sant’Alfonso viste sig at være udmærket og alt var rent, og der var det man havde brug for. Især vores teresse var fantastisk og vi tilbragte mange timer med at se ud over dalen –der var bjergtagende smuk! Det eneste jeg savnede i selve lejligheden var en lidt hyggeligere belysning i stuen, der var kun en stor lampe. Det ville være rart med en lille lampe, hvor man kunne læse- hygge :-)

Ungerne elskede også stedets swimmingpool og de mange dyr blev flittigt kælet (heste, katte, hunde, firben). Området ved Scala og Ravello er skønt! Og det var charmerende at køre rundt i området, der ikke var for turistet og meget smukt- Min mand kan lidt italiensk og folk var utrolig søde til at hjælpe og vise vej osv. Også strandene var fine og børnene fik badet en del. Vi var glade for at bo oppe i bjergene, da temperaturen var fin og ikke over 30 grader.

In-Italia skal også have ros for en god og venlig service- tak for alt- bliver det aktuelt booker vi gerne hos jer igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Helle og rejsefælle fra Odense boede på Residence Villa Sant' Alfonso i Scala fra d. 1. til d. 9. oktober 2010.

Den korte version: Super

Området og byen Scala var helt perfekt. Alle i byen er meget venlige og imødekommende.
Ikke for mange turister og en "rigtig by". Vejret og området var perfekt til vandreture, afslapning på terrassen, en kop kaffe/øl/lille glas på torvet eller baren Campidoglio cumpa' cosimo (avisen med vejrudsigt og internet).

Vi fik en dejlig middag torsdag aften, hvor værterne åbnede restauranten på torvet i Scala overfor kirken. Vi blev beværtet med den dejligste mad, kun os to i hele restauranten. Hvis man ønsker at spise i restauranten i oktober skal man sige til på cafeen, så åbner de. Det var en rigtig dejlig middag og en personlig betjening.

Tips til de næstkommende (I kan godt fodre kattene - de har et hjem).

Vandretur til både Minuta, Pontone, Amalifi, Ravello, Minori m.m. kan varmt anbefales, og hvis man bliver træt, kører busserne meget præcist og ofte.

Et meget lille minus: Vi følte os lidt ensomme. Vi var de eneste gæster og havde ingen kontakt med ejerne under hele opholdet.
Trods dette var vi blevet meget venligt modtaget og installeret i huset, og vi nød freden og roen.
Et godt råd! Man skal ikke være bange for hundene.

Den næstsidste dag fik vi kontakt med en person med tilknytning til stedet, og fik forklaret, at vi skulle rejse næste morgen tidligt. Vi fik oplyst, at der ville komme en ansat, og aftale nærmere med os omkring afrejsen om eftermiddagen.´En ung pige der talt fint engelsk kom, og vi aftalte at vi kunne lade nøglen ligge i huset, men hvad med service med at transportere bagage op til vejen? Det var jo tidligt kl. 7.00! Så det klarede vi selv.

Alt andet var bare i orden. Der var rent. Alt i huset og området, m.m. fungerede optimalt.
Vi er bestemt klar til at komme til området igen.

Vi vil helt sikkert kigge på In-italia's hjemmeside, når vi planlægger næste tur til Italien.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Ida og familien fra Lyngby boede på Residence Villa Sant' Alfonso i Scala fra d. 31. juli til d. 7. august 2010.

Før vores rejse havde jeg visse forventninger til stedet, på baggrund af de billeder I har af lejligheden på jeres hjemmeside, men mine forventninger blev i den grad overgået af det helt fantastiske sted. Vi boede på en bjergskråning med den smukkeste udsigt til Ravello og til Middelhavet. Det var virkelig en oplevelse at bo en uge i så smukke omgivelser. Lejligheden var også rigtig fin, nyrenoveret og ren og det var et stort plus at vi have en skøn lukket terrasse med en pejs, hvor vi kunne nyde den skønne italienske nattehimmel. Vores 3 børn var også rigtig glade for stedet, især fordi der var en del dyr, hunde og katte, der gerne ville kæles med. Det skal nævnes at poolen ikke er noget særligt og at nedgangen til lejligheden og poolen er lidt af en tur. Man fik i hvert fald gode lårmuskler af gåturen op til parkeringspladsen.

Ravello og Scala er begge helt fantastiske byer som i hvert fald er en oplevelse hver. Capri bør dog undgås pga. alt for mange mennesker og alt for dyre priser.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map