Feriebolig i Scala på Amalfikysten

Residence Villa Sant'Alfonso

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Villa Sant'Alfonso ligger helt bedårende i et stort naturskønt område i udkanten af den lille by Scala højt over Amalfikysten. Der er den skønneste udsigt over Dragedalen mod Ravello by fra alle lejlighederne, og fra terrasserne kan man se havet i det fjerne.

Skønne omgivelser i højdedragene

Da stedet ligger skønt oppe i højdedragene oven for Amalfikysten, tillader havbrisen ånderum selv i de varmeste sommermåneder. Terrænet omkring stedet er kuperet og er derfor ikke egnet for gangbesværede. Men måske netop derfor, er Villa Sant'Alfonso blevet meget populært blandt gæster, der holder af at vandre, og den rute som forbinder Scala med Ravello og Atrani (30 minutter til fods), begynder lige uden for døren.

På Villa Sant'Alfonso er der en solterrasse og jacuzzi, men gæsterne har adgang til poolen på Villa Giuseppiena, ca. 150 meter væk.

Læs mere om Residence Villa Sant'Alfonso

Tæt på alt - med bil eller bus

Tilkørslen er nem, på trods af beliggenheden på en bjergskråning. Lige når man har passeret Scala by, ligger der en lille kirke på venstre side. Man følger vejen ned til venstre mod Hotel Villa Giuseppina, og i første sving har man den store jernlåge til Villa Sant'Alfonso på venstre hånd. Bilen parkeres gratis på stedets aflukkede grund.
Hvis man kommer med den offentlige bus til Scala, tager det ca. 10 min. at gå. I centrum af Scala by, finder man også nærmeste købmænd, to barer, restaurant, posthus og andre småbutikker.

Otte rummelige lejligheder...

De i alt 8 lejligheder ligger spredt ud over et større område, og ved ankomst og afrejse bliver bagagen bragt til og fra lejlighederne således at man ikke skal tænke på det. På den nederste af terrasserne finder man en fælles have med liggestole og en dejlig swimmingpool på 6x12 meter, som er fælles for alle lejligheder.

... med privat terrasse og grill

Der hører en privat terrasse med borde, stole og muret grill til hver lejlighed. Hele komplekset er renoveret i 2001, og alle lejligheder er meget velholdte, ligger i dejlige naturomgivelser og er pænt indrettet, lige som der er loftsvifte og værdiboks i alle. Vi gør opmærksom på, at trafikken fra den vej der fører mod Ravello, kan høres på Villa Sant'Alfonso.

Toværelseslejlighed til 2/4 personer
- lejlighederne er på ca. 45 m², og består af opholdsstue med bord og stole, dobbeltsovesofa, køkkenhjørne med 4 gasblus, ovn, køleskab, brødrister og strygefaciliteter. Der er et soveværelse med dobbeltseng samt bad med brus og toilet.

Treværelseslejlighed til 4/6 personer
- lejlighederne er på ca. 75 m², og består af opholdsstue med bord og stole, dobbeltsovesofa, køkkenhjørne med 4 gasblus, ovn, køleskab, brødrister og strygefaciliteter. Et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge, der kan samles til én seng, desuden er her badeværelse med badekar og toilet. To af disse lejligheder har aircondition. De har alle en skøn udsigt til dalen.

Lejlighederne på Residence Villa Sant'Alfonso

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Residence Villa Sant'Alfonso

Læs personlige anmeldelser af Residence Villa Sant'Alfonso som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Villa Sant'Alfonso. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 28 anmeldelser fra Residence Villa Sant'Alfonso

Dejlig beliggenhed

Masser af plads, rent og pænt, nydelig udsigt og en dejlig pool

Læs mere

Paradis

Vi boede på Sant'Alfonso og nød hvert minut, vi var der. Vi havde først lidt svært ved at finde stedet. Søgte man på adressen, havnede man et andet sted, men vi mødte en venlig mand i byen, som kunne vise os vej. Carla kom hurtig og lukkede os ind, da vi ringede. Poolen er en af skønneste der findes. Området er skønt. Priserne er dog noget højere i området i forhold til, hvad vi er vant til fra fx Toscana. Der er flere fine steder at spise: Især et trattoria, som ligger lige efter Il Penguino - dog er prisen også tilsvarende høj. Trapperne ved stedet var ved at blive repareret, så dem kunne vi ikke bruge ned til amalfi, men vi fandt en anden vej. Den bedste cappucino fik vi på baren lige, når man kommer ind i byen. Slagteren i byen er også virkelig fin.

Læs mere

Dejlig lejlighed i hyggelig by

Super dejligt sted. Lejligheden er stor og rummelig og der er rent og pænt.
Dejligt poolområde og skønne udenomsarealer.
Stor, rummelig og ugenert terrasse med dejlig udsigt til Ravello og med havet i det fjerne.

Vi har kun marginale ønsker til forbedring. Men kunne have ønsket os bedre/mere udstyr i køkken, mere service (4 glas og 4 tallerkner er i underkanten, hvis man ønsker at lave mad hjemme).

Køleskabet kan med fordel opgraderes. Det er meget lille og der manglede flere hylder, hvilket gjorde det til en udfordring at få plads til drikkevarer etc.

MEn alt i alt meget anbefalelseværdigt!

Læs mere

dejligt sted, men konditionskrævende beliggenhed

Der manglede ikke noget i huset - udover et tv - resten var fint. Dog kunne man godt have brugt lidt flere håndklæder ( kunne tilkøbes) Meget sød og flink betjening af den unge pige. Men det var meget stejle gåture for at komme ind og ud - hvis man ikke ville have bilen med

Læs mere

God oplevelse

Stedet er virkelig fint, og man føler sig meget uforstyrret i lejligheden. Udsigten var intet mindre end fantastisk! Pænt, rent og alt det køkkengrej man skal bruge :-)
Da vi ankommer ringer jeg til vores kontaktperson som først lover hun kan komme men aflyser straks fordi noget opstod, så spørgsmål kunne først besvares næste dag..
Da vi skal hjem igen aftaler vi hun skal komme og hente nøgler, penge for lokal skat og Voucher men igen aflyser hun i sidste øjeblik, hvilket gør det virker lidt upersonligt og mærkeligt bare at efterlade lejligheden uden lige at snakke med Carla ifht. Alt var som det skulle være :-)

Synes godt der kunne være inkluderet nye håndklæder til 8 dage, og måske mere end en vaskeklud og viskestykke, det ikke så lækkert efter 4-5 dage.. uden man skal betale 350 kr for det :-)

Læs mere

Virkelig dejligt sted

Stedet er virkelig smukt, her bliver kredset for detaljerne og blåregnen blomstrer smukt. Lejligheden har alt, hvad der er behov for, men terrassen er det bedste sted.
Scala by er super hyggelig, her er der autentisk stemning for alle pengene, i de andre byer omkring er der en del flere turister.
Stedet er det perfekte sted til vandreture, trappen til Amalfi by og flere andre byer går lige forbi huset, det kan ikke være nemmere.
Vi havde et fantastisk ophold med masser af skønne oplevelser.

Læs mere
 
search map