Feriebolig i Scala på Amalfikysten

Residence Villa Sant'Alfonso

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Villa Sant' Alfonso ligger helt bedårende i et stort naturskønt område i udkanten af den lille by Scala højt over Amalfikysten. Der er den skønneste udsigt over Dragedalen mod Ravello by fra alle lejlighederne, og fra terrasserne kan man se havet i det fjerne.

Skønne omgivelser i højdedragene

Da stedet ligger skønt oppe i højdedragene oven for Amalfikysten, tillader havbrisen ånderum selv i de varmeste sommermåneder. Terrænet omkring stedet er kuperet og er derfor ikke egnet for gangbesværede. Men måske netop derfor, er Villa Sant' Alfonso blevet meget populært blandt gæster, der holder af at vandre, og den rute som forbinder Scala med Ravello og Atrani (30 minutter til fods), begynder lige uden for døren.

Tæt på alt - med bil eller bus

Tilkørslen er nem, på trods af beliggenheden på en bjergskråning. Lige når man har passeret Scala by, ligger der en lille kirke på venstre side. Man følger vejen ned til venstre mod Hotel Villa Giuseppina, og i første sving har man den store jernlåge til Villa Sant' Alfonso på venstre hånd. Bilen parkeres gratis på stedets aflukkede grund.
Hvis man kommer med den offentlige bus til Scala, tager det ca. 10 min. at gå. I centrum af Scala by, finder man også nærmeste lille købmand, bar, restaurant, posthus og andre småbutikker.

Otte rummelige lejligheder...

De i alt 8 lejligheder ligger spredt ud over et større område, og ved ankomst og afrejse bliver bagagen bragt til og fra lejlighederne således at man ikke skal tænke på det. På den nederste af terrasserne finder man en fælles have med liggestole og en dejlig swimmingpool på 6x12 meter, som er fælles for alle lejligheder.

... med privat terrasse og grill

Der hører en privat terrasse med borde, stole og muret grill til hver lejlighed. Hele komplekset er renoveret i 2001, og alle lejligheder er meget velholdte, ligger i dejlige naturomgivelser og er pænt indrettet, lige som der er loftsvifte og værdiboks i alle. Der er aircondition i 3 af lejlighederne, der kan benyttes mod betaling, se prislisten.
Vi gør opmærksom på, at trafikken fra den vej der fører mod Ravello, kan høres på Villa Sant'Alfonso.

Toværelseslejlighed til 2/4 personer
- lejlighederne er på ca. 45 m², og består af opholdsstue med bord og stole, dobbeltsovesofa, køkkenhjørne med 4 gasblus, ovn, køleskab, brødrister og strygefaciliteter. Der er et soveværelse med dobbeltseng samt bad med brus og toilet.

Treværelseslejlighed til 4/6 personer
- lejlighederne er på ca. 75 m², og består af opholdsstue med bord og stole, dobbeltsovesofa, køkkenhjørne med 4 gasblus, ovn, køleskab, brødrister og strygefaciliteter. Et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge, der kan samles til én seng, desuden er her badeværelse med badekar og toilet. To af disse lejligheder har aircondition. De har alle en skøn udsigt til dalen.

Lejlighederne på Residence Villa Sant'Alfonso

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med terrasse)

lejlighederne er på ca. 45 m², og består af opholdsstue med bord og stole, dobbeltsovesofa, køkkenhjørne med 4 gasblus, ovn, køleskab, brødrister og strygefaciliteter. Der er et soveværelse med dobbeltseng samt bad med brus og toilet. Én af disse lejligheder har aircondition.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (med terrasse)

Lejlighederne er på ca. 75 m², og består af opholdsstue med bord og stole, dobbeltsovesofa, køkkenhjørne med 4 gasblus, ovn, køleskab, brødrister og strygefaciliteter. Et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge, der kan samles til én seng, desuden er her badeværelse med badekar og toilet. To af disse lejligheder har aircondition. De har alle en skøn udsigt til dalen.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

San Pietro Residence

Maiori, Campania

Aparthotel Santa Tecla

Maiori, Campania

Residence Trivento

Palinuro, Campania

Anbefalinger til dig

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Palazzo Vingius

Minori, Campania

Torre Paradiso

Minori, Campania

Populært i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

Hotel Cristina

Sant' Agnello

search map