Villa i Scala på Amalfikysten

La Bellavista dal Campidoglio

 
La Bellavista dal Campidoglio er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Bellavista dal Campidoglio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scala og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Amalfikystens smukke landskab nydes bedst fra udsigtsstederne oppe på bjergskråningerne. Her bor du i det højt beliggende område i Scala, som hedder Campidoglio, med Amalfikystens måske smukkeste udsigt. Herfra er der en betagende udsigt mod Ravello og havet, som når helt til Salerno - og på de klareste dage helt til de græske templer i Pæstum nær Cilento naturreservat.

Er Amalfikysten paradis på jorden?

Amalfi by tiltrækker rigtig mange besøgende hele året rundt. De kommer hertil for at beundre den flotte domkirke og for byens historie, for Amalfi var en af de 4 italienske sø-republikker (Republiche marinare) - de andre var Pisa, Genova og Venedig. De fleste af disse besøgende når aldrig op til Ravello og slet ikke til Scala, som ellers er kendt for det danske refugium San Cataldo. I Scala finder du et langt mere roligt og lokalt miljø, hvor du mødes som en rejsende på opdagelse i dette sande paradis.

Smuk udsigt 400 meter over havet

Her bor du ca. 400 meter over havet, og selv på de varmeste dage kan du regne med et mere behageligt klima end nede ved kysten. At sidde på dine terrasser er lige som at flyve over landskabet, en følelse der forstærkes af den kølende havvind, der normalt dæmper varmen fra solens stråler. Huset er under alle omstændigheder udstyret med aircondition og du kan altid søge ly under taget i dagens varmeste timer, hvis du ikke vil solbade ved den dejlige pool (5 x 8 meter), som du finder i haven, eller vælger at komme i ydersæsonerne, hvor varmen er mindre intens.

Du har ikke langt til byens torv

Nærmeste restaurant ligger ca. 400 meter fra huset. Hvis du vil gå til torvet i Scala med café og en rigtig god (og dyr) restaurant er der ca. 1 km at gå af smalle stier og trapper - i bilen er der lidt længere - ca. 2 km. Ravellos smukke centrum ligger 2,8 km fra din terrasse. Du kan eventuelt tage bussen derhen, da busstoppestedet ligger lige ved huset, men du skal være opmærksom på, at der ikke kører busser til Campidoglio ret mange gange om dagen. Til gengæld er der bus fra torvet til Ravello og Amalfi ca. en gang i timen. Hvis du ankommer i bil stiller ejeren en parkeringstilladelse til byens blå pladser til rådighed - så du vil have nemmere ved at finde plads til din bil.

Din feriebolig har mere end pool

Lejligheden er smagfuld og velindrettet. Den har aircondition, wi-fi og køkken med ovn og mikroovn. Der er hverken vaskemaskine eller opvaskemaskine... en god opfordring til at spise ude og nyde de gode lokale retter baseret på smagfulde grøntsager, fisk fra havet og kød fra bjergene Monti Lattari bag byen.

Villaen på La Bellavista dal Campidoglio

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (med terrasse, havudsigt og privat pool)

Denne feriebolig er ca. 85 m² som er fordelt på opholdsrum med køkkenhjørne og udgang til terrasse (ca. 6 m²) med havemøbler og havudsigt, to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Vær opmærksom at der er skråt loft i huset og at værelsernes højde varierer fra 1,70 / 1,90 meter til 2,9 meter (se plantegning).

 
 

Gæstebedømmelser af La Bellavista dal Campidoglio

Læs personlige anmeldelser af La Bellavista dal Campidoglio som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Bellavista dal Campidoglio. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra La Bellavista dal Campidoglio

5-stjerners ferie fra start til slut

Vi har flere gange benyttet In-Italia og erfarer endnu en gang et top professionelt personale og god hjælp fra start til slut. Også mht biludlejning der kan være en jungle vil vi fremover kun booke gennem In-Italia. Vi vil blive gode ambassadører og udbrede kendskabet til In-Italia hvor muligt.

Læs mere

Utrolig udsigt

Læs mere
 
search map