Hotel i Scala på Amalfikysten

Albergo Zi' ntonio

Udsigt mod Ravello Hotellet set fra Scala
 
Albergo Zi' ntonio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Albergo Zi' ntonio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Scala og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Albergo Zi 'Ntonio er et hyggeligt, familieejet hotel, der ligger i udkanten af byen Scala ca. 360 m.o.h. Fra hotellets restaurant, fra poolen med sin solterrasse og fra værelsernes balkoner kan du nyde udsigten mod byen Ravello, som ligger lige over for Scala på den modsatte side af Dragedalen.

Majestætisk placering

Hotellet ligger i rolige omgivelser, tæt på de berømte skove med kastanjetræer, og det er et oplagt udgangspunkt for vandreture i området. Bl.a. tager det ca. 45 min. at vandre ned til byen Amalfi ad de gamle transportveje som dels består af stier, dels af trapper. Transportvejene anvendes stadig til daglig transport med muldyr, da mange huse i området ligger langt fra de almindelige asfaltveje. Der går bus til både Ravello og Amalfi fra torvet i Scala (ca. 10 minutters gang) ca. en gang i timen.

Læs mere om Albergo Zi' ntonio

Klosteret San Cataldo som nærmeste nabo

Hotellet er en af de nærmeste naboer til det danske refugium San Cataldo som de sidste 100 år har givet husly til kunstnere, videnskabsmænd og forfattere. Man kan i danske aviser ofte læse artikler som i maleriske vendinger beskriver den herlighed der omgiver stedet.

Tæt på Ravello

Får man lyst til at gå til koncert, er musikbyen Ravello en oplagt mulighed, for her afholdes klassiske koncerter flere gange om ugen. Om sommeren foregår de ofte udendørs i Villa Rufolos smukke park.

Tre vigtige faciliteter

Hotellet har flere fælles opholdsrum, samt de måske tre vigtigste faciliteter: en god restaurant med lokale retter (restauranten anvendes ofte af busgrupper til frokost) med tilhørende terrasse, swimmingpool med solstole og lille parkeringsplads (ellers kan man parkere på vejen bag hotellet).

Værelser med balkon og udsigt

Alle værelserne (ca. 20) er pænt men enkelt møblerede og har bad med brus eller badekar samt balkon med udsigt mod Ravello, bjergene og havet. Morgenmaden er enkel og italiensk.

BEMÆRK ! I perioden fra d. 1/8 til d. 31/8 tages kun imod bestillinger med halv- eller helpension.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Albergo Zi' ntonio

Læs personlige anmeldelser af Albergo Zi' ntonio som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Albergo Zi' ntonio. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 10 anmeldelser fra Albergo Zi' ntonio

Dejligt område

Det har været en rigtig dejlig ferie, selvom transferchaufføren havde skrevet et forkert skilt og der gik en time - sent om aftenen, før vi fandt hinanden.
Hotellet ligger fantastisk og personalet meget søde og hjælpsomme. Værelset var fint. Brusenichen havde desværre skimmelsvamp i fugerne og badeforhænget var også godt tilgroet....
God mad i restauranten. Dog de samme få ting om morgenen, alle ugens 7 dage. Måske lidt mere variation....
Kan varm anbefales

Læs mere

Fantastisk sted på *Amalfikysten...

Lige fra vi stod ud af taxaen blev vi modtaget med åbne arme og meget positiv energi. Antonio og hans fader var under hele opholdet meget behjælpelige med alle gøremål. Betjening i restaurant og bar var meget fin. Hotellet er meget præsentabelt. Ude frfa ser det ikke ud af noget særligt - men indenfor emmer stedet af historie. Fantastisk at der er swimmingpool ved hotellet - så man sparer turen til stranden (over 1000 trappetrin m.v....)
Stedet kan varmt anbefales - specielt nu, hvor der er installeret aircondition på værelserne.

Læs mere

God atmosfære - smuk udsigt

Hotellet ligger med smuk udsigt over bjerge og Ravello. Hyggeligt hotel med god stemning.

Læs mere

Afslappende ferie i Scala

Hvis man ikke er til det hektiske ferieliv med masser af mennesker og forretninger omkring sig, er Scala et godt valg. Det tager kun en halv time til Amalfi med bus. Det koster kun 1.2 Euro. Vi havde den flotte udsigt mod Ravello med bjerge i baggrunden, samtidig kunne vi se vandet mod vest. Personalet på hotellet var rigtig imødekommende og hjælpsomme, når man havde brug for det. Fætrene Stefano og Antonio var specielt opmærksomme på gæsterne og gav gode tips og informationer om området.

Læs mere

Ro for sjælen

Vores ophold på Albergo Zi'ntonio har været skønt. Dejlig morgenmad med yoghurt, mørkt brød, frugt, juice, friskbagte croissant osv.
Fine værelser alle med en udsigt til byen Amalfi, havet og nabobyen Ravello.
God betjening.
Der er ikke så mange steder man kan spise aftensmad i Scala og priserne er dyrer på restauranten på Scala torv, derfor spiste vi aftensmad på hotellet. Om morgen får man en seddel med 4 forskellige forretter, 4 forskellige hovederetter som man kan vælge i mellem og derudover er der en dessert (ikke nogen valgmuligheder) maden er granske fin ikke noget mirakel. Det koster 20 euro for 3 retter og en 1/2 flaske lokalvin så vi var meget tilfredse :O)

Læs mere

Fantastiske dage på Amalfi-kysten

Vi har været en uge på dette hotel. Vejret var fantastisk for begyndelsen af september, også varmt. De nærliggende berømte attraktioner var let at nå. Hotellet er familiedrevet, der kan mærkes i enhver henseende. De er opmærksomme på alle kunder, hele stedet er meget ren, selvom gammelt . Poolen er smuk, var aldrig overfyldt. Mange englændere holder tilsyneladende ferie. Drømmeagtig udsigt.

Læs mere
 
search map