Feriebolig i Santa Maria di Castellabate i Campania

Residence Halesia

 
Residence Halesia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Halesia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Santa Maria di Castellabate og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Når du træder ind gennem porten på Residence Halesia i den lille hyggelige by Santa Maria di Castellabate, føler du dig næsten hensat til paradisets have.

Eksotiske rammer

Det første indtryk er et væld af blomster, svajende palmetræer og en utrolig fred og ro, på trods af at vejen er lige uden for haven, som indbyder til en hyggelig ferie på terrassen med en god flaske vin og en bog. Desuden er der en meget velplejet græsplæne, og det ses tydeligt, at ejeren sætter en stor ære i at alt er velholdt og i orden.

Læs mere om Residence Halesia

Tæt på alt

Residence Halesia ligger i udkanten af Santa Maria di Castellabate, men tager man en smutvej ned gennem byen, kan man være i det historiske centrum, eller på stranden på blot ca. 5 minutter. Man finder et supermarked ca. 50 meter væk. Der er kun 6 lejligheder ialt, og foruden haven er der en stor privat parkeringsplads, på den modsatte side bag bygningerne.

Flotte og rummelige lejligheder

Lejlighederne er rummelige og pænt indrettet. Der er klinker på gulvene, og de anvendte materialer er rustikke og typiske for Cilento-området. Alle lejligheder har en privat terrasse, som er møbleret med bord og stole, solparasol samt et par solsenge. Der er TV i alle lejligheder og brug af aircondition betales på stedet.

Toværelseslejlighed Type A til 2/4 personer
- består af en opholdsstue med to enkeltsovesofaer og køkkenhjørne med fire gasblus, ovn, vaskemaskine og køleskab, et dobbeltværelse, bad med brus og toilet samt to terrasser, én på hver side af lejligheden.
Treværelseslejlighed Type B1 til 4/5 personer
- består af en opholdsstue med enkeltsovesofa og køkkenhjørne med fire gasblus, ovn, vaskemaskine og køleskab, et dobbeltværelse og et værelse med to enkeltsenge, bad med brus og toilet samt terrasse.
Treværelseslejlighed Type B2 til 4/6 personer
- består af en opholdsstue med to enkeltsovesofaer og køkkenhjørne med fire gasblus, ovn, vaskemaskine og køleskab, et dobbeltværelse og et værelse med to enkeltsenge, to badeværelser med brus og toilet samt terrasse.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Halesia

Læs personlige anmeldelser af Residence Halesia som ligger i Campania. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Halesia. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Residence Halesia

Vidunderligt også anden gang!!!

Jeg var for anden gang i Santa Maria og i Residenz, som jeg især vil mindes for roen trods den centrale beliggenhed, mindre end 10 minutters gang fra byens centrum med gågade og den vidunderlige strand i centrum. Jeg var rejst dertil med bil, som bestemt var trættende, men som er en fordel til at udforske det smukke Cilento. Alternativet ville være et fly til Napoli og så bruge tid på stedet for at leje en bil for at kunne nå alle de smukke små og store attraktioner. Pompeji, Paestum, Palinuro, Amalfi-kysten eller bare for at opleve land og folk, gårde med bøfler, hvor min elskede mozzarella produceres og naturreservat med sin vilde skønhed.

Læs mere

Bedømmelse af Residence Halesia

Læs mere

Bedømmelse af Residence Halesia

Læs mere

Michael og Conny fra Odense Sø boede på Casa Dorsi B&B i Polignano a Mare fra d. 10. til d. 14. juli 2011, på Agriturismo La Maddalena i Venosa fra d. 14. til d. 16. juli 2011 og til slut på Residence Halesia i Santa Maria di Castellabate fra d. 16. til d. 23. juli 2011.

Man er altid hurtig til at komme til tasterne, hvis der skal klages, hvorimod det ikke er altid man får givet den ros som fortjenes. Det vil vi gerne lave om på.
Kort fortalt har turen været en helt igennem succes. Vi boede 3 forskellige steder (Casa Dorsi i Polignano, Agriturismo La Maddalena i Venosa og Residence Halesia i Santa Maria) og det var virkelig nogle rigtig gode steder, hvor vi i den grad følte os velkomne. I det hele taget er italienerne et meget gæstfrit folk og alle steder blev vi modtaget med åbne arme og følte os straks hjemme. Ingen steder føler man sig bare som en kunde, men som en gæst; der er forskel.

Det var ganske spændende at bo så forskellige steder. Uden at skulle fremhæve den ene frem for den anden, var det en super oplevelse at besøge La Maddalena og smage deres eminente køkken. Når man bestiller halvpension, har man en forventning om en fast menu, men nej; vi fik et menukort og kunne så vælge frit. Det var ganske enkelt et positivt problem, for hvad skulle vi dog vælge? Da valget var truffet og maden kom på bordet, var det bare perfekt, sikken et køkken! Og så med en flaske en deres egenproducerede rødvin, lige så perfekt let afkølet. Vi kan kun sige “prøv det”.

Og Casa Dorsi med Carlo som vært, jamen den mand er da skabt til det job, han stod på pinde for os fra vi kom til vi rejste, sørgede for få parkeret vores bil i en by med alt for få parkeringspladser, hjalp os med at arrangere en bådudflugt, vi selv havde lidt svært ved finde, viste os de bedste spisesteder og meget andet.

Og sidst men ikke mindst Residence Halesia, sikke en oase, så frodig og velholdt. Også her var værtsparret en gave, så helt og aldeles til for gæsterne. Hver dag kom de lige forbi og vandede haven, hilste på og hørte om alt var i orden. Ikke på nogen påtaget måde, man kunne tydeligt mærke at de mente det og i den grad levede og åndede for stedet og dets gæster.

Og så et par ord om in-italia som arrangør. Vi har prøvet en del efterhånden, men den service og professionalisme vi oplever hos Jer er uovertruffen. De steder I udvælger til Jeres “katalog” er tilsyneladende alle af høj standard. Vi har en gang tidligere benyttet os af Jer som arrangør og også her var vi yderst tilfredse. Så derfor vil vi ikke tøve et sekund med at benytte Jer igen, ligesom vi på det varmeste kan anbefale jer til andre, der går med planer om at besøge Italien.

Vi vil gerne slutte med at sige TAK for Jeres bidrag til en vellykket ferie. Vi vender tilbage.

Læs mere

Bedømmelse af Residence Halesia

Læs mere

Bedømmelse af Residence Halesia

Læs mere
 
search map