Feriebolig i Santa Maria di Castellabate i Campania

Residence Halesia

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Når du træder ind gennem porten på Residence Halesia i den lille hyggelige by Santa Maria di Castellabate, føler du dig næsten hensat til paradisets have.

Eksotiske rammer

Det første indtryk er et væld af blomster, svajende palmetræer og en utrolig fred og ro, på trods af at vejen er lige uden for haven, som indbyder til en hyggelig ferie på terrassen med en god flaske vin og en bog. Desuden er der en meget velplejet græsplæne, og det ses tydeligt, at ejeren sætter en stor ære i at alt er velholdt og i orden.

Læs mere om Residence Halesia

Tæt på alt

Residence Halesia ligger i udkanten af Santa Maria di Castellabate, men tager man en smutvej ned gennem byen, kan man være i det historiske centrum, eller på stranden på blot ca. 5 minutter. Man finder et supermarked ca. 50 meter væk. Der er kun 6 lejligheder ialt, og foruden haven er der en stor privat parkeringsplads, på den modsatte side bag bygningerne.

Flotte og rummelige lejligheder

Lejlighederne er rummelige og pænt indrettet. Der er klinker på gulvene, og de anvendte materialer er rustikke og typiske for Cilento-området. Alle lejligheder har en privat terrasse, som er møbleret med bord og stole, solparasol samt et par solsenge. Der er TV i alle lejligheder og brug af aircondition betales på stedet.

Toværelseslejlighed Type A til 2/4 personer
- består af en opholdsstue med to enkeltsovesofaer og køkkenhjørne med fire gasblus, ovn, vaskemaskine og køleskab, et dobbeltværelse, bad med brus og toilet samt to terrasser, én på hver side af lejligheden.
Treværelseslejlighed Type B1 til 4/5 personer
- består af en opholdsstue med enkeltsovesofa og køkkenhjørne med fire gasblus, ovn, vaskemaskine og køleskab, et dobbeltværelse og et værelse med to enkeltsenge, bad med brus og toilet samt terrasse.
Treværelseslejlighed Type B2 til 4/6 personer
- består af en opholdsstue med to enkeltsovesofaer og køkkenhjørne med fire gasblus, ovn, vaskemaskine og køleskab, et dobbeltværelse og et værelse med to enkeltsenge, to badeværelser med brus og toilet samt terrasse.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Steel House di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Villa Mirella

Palinuro, Campania

Casale Villarena

Nerano, Campania

Anbefalinger til dig

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Le Tre Sorelle

Casal Velino, Campania

Residence Villa Casale

Ravello, Campania

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Campania

search map