Anmeldelser af Palazzetto Florio

 
Palazzetto Florio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Palazzetto Florio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Santa Maria di Castellabate og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Palazzetto Florio

Læs personlige anmeldelser af Palazzetto Florio som ligger i Campania. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Palazzetto Florio. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Charlotte og familie fra Gentofte boede på Palazzetto Florio i Santa Maria di Castellabate fra d. 11. til d. 16. oktober 2009.

Vi har overordnet set nyt turen til Santa Maria di Castellabate. Beliggenheden er perfekt og huset/standarden er meget lækker. Carlo var venlig og hjælpsom. Byen er en smule/temmelig død på denne årstid og udvalget af restauranter er småt. Der var desværre temmelig koldt for årstiden (14-16 grader) så vi frøs eftersom huset ikke var opvarmet.

Området er utroligt smukt når man ser bort fra skraldet. Selve Santa Maria di Castellabate virker dog pænt og ryddeligt bortset fra skråningen lige ved huset hvor der er temmelig ulækkert.

Turen til Palinuro og besøg i grotterne er en skøn og fantastisk oplevelse. Også turen til Paestrum var en skøn oplevelse.

Det der var en mindre god oplevelse var alle de tynde katte og herreløse hunde i området. Santa Maria di Castellabate er mindre ramt end de omkringliggende byer. Men stadig, - tynde katte uden haler og med skavanker og katte der går og spiser skrald. På landevejen mod Napoli lå 3 store hunde der var blevet slået ihjel ifm. påkørsel. Det gjorde et stort indtryk på mig og jeg er ikke sikker på at jeg vil rejse ned til den del af Italien igen. Jeg har være i kontakt med WSPA og har tænkt mig at kontakte den lokale dyreværnsorganisation for at høre hvilke tiltag der er i gang og om man evt. kan hjælpe.

In In-Italia burde donere et fast beløb af rejsens pris til at forbedre forholdende for de lokale dyr. Selve lokalbefolkningen er fattige men ser ud til at trives. Vi så næsten ingen tiggere og hjemløse i området.

Vi har rejst meget i Italien, senest på Amalfikysten. Der var problemet med skrald og herreløse dyr slet ikke i det omfang.

Men som sagt var udsigten fra lejligheden helt fantastisk og vejret kan man jo ikke helt regne med på den årstid.

Vi vender gerne tilbage til Italien igen men vil nøje overveje hvilket område vi vælger. Vi rejser ligeledes gerne med In-Ittalia igen, synes at vi hele vejen igennem har fået en meget fin betjening.

Vi startede 2 dage i Napoli og blev anbefalet at bo på Donna Regina B&B. Det kan jeg varmt anbefale at i giver videre. Super skønt og autentisk sted med en hjælpsom og velinformeret vært.

Napoli er Napoli......men nu har vi set den:)

In-Italia's kommentar

Desværre er dyrevelfærden i Sydeuropa af en noget anderledes karakter end den vi kender fra Norden og det er mærkeligt for os at se især herreløse hunde. Noget vi kun har i katte-form herhjemme. Det samme gælder opfattelsen af bortskaffelse af skrald à la "ude af syne - ude af sind". Heldigvis er forholdene blevet væsentligt bedre i Italien de senere år trods diverse Mafia-skrald-skandaler i den senere tid og vi holdes opdateret af vores samarbejdspartnere, hvis der måtte være skraldproblemer i de områder, hvor vi måtte formidle ferieboliger. Vi håber ikke at de oplevelser I har haft, har været med til at give jer et alt for negativt indtryk af Syditalien - for Syditalien har så meget mere og bedre at byde ind med - men det er da klart at man bliver påvirket af at se dyrene i den stand du nævner og vi bifalder din indsats og engagement for at medvirke til bedre dyrevelfærd.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Otto og familie fra Kbh V. boede på Palazzetto Florio i Santa Maria di Castellabate fra d. 11. til d. 25. juli 2009.

Det var et dejligt sted, gode strande, gode restauranter, den lokale hvidvin er god, mange oplevelsesmuligheder inden for et par hundrede kilometer - hvilket derfor kræver en bil. Stedet var svær at finde i bil - en bedre kørselsvejledning vil være en fordel. Det er masser af muligheder for flotte gåture både til Castellabate og i naturen. Huset og lejligheden opfyldte til fulde vores forventninger - et dejligt sted, centralt og med fantastisk udsigt! De lokale beboer er uhøjtidelige og ligetil - der er mange Italienske turister.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Flemming og konen fra København boede på Palazzetto Florio i Santa Maria di Castellabate fra d. 27. juni til d. 4. juli 2009 inden de kørte videre til Vietri sul Mare. Han skrev efter ferien:

Lejligheden på toppen af Carlos hus ved stranden er smukt indrettet i lyse farver og moderne møbler. Ikke noget fancy men funktionelt, smukt og ikke mindst velholdt og rent. Det er meget vigtigt, at man har en base, man er glad for at komme tilbage til efter en dag på stranden eller ude i baglandet på oplevelse. Og mulighed for både strand og oplevelse var der rigeligt af i S. Maria del Castellabate.

To skal nævnes, det er den enorme naturpark, som dækker det meste af Cilento-halvøen. Her får man serveret et fantastisk smukt, varieret bjerg- og bakkelandskab med landsbyer gemt på toppen af bjergene og i idylliske dale. Afsæt god tid, kør tidligt om morgenen og oplev dagens begyndelse i de små byer og køligheden i bjergene om formiddagen. Find en ’ukendt’ (af turistbrochurer mv) landsby at spise frokost i eller medbring i en sandwich til picnic på bjerget. Den store oplevelse for os var Monte Gelbison – det store bjerg tæt på Novi Velia. Kør op ad bjerget og gå det sidste stykke igennem den frodige vegetation og kom op i solen på toppen med klostret og kirke. Enestående billeder. Og salig ro for sjælen.

Paestum nord for Castellabate skal besøges, hvis man altså blot har den mindste sans for fortidens skønhed og mysterier. Den store græske bebyggelse med velbevarede templer er en kulturel oplevelse af meget høj kvalitet. Imponerende i omfang – og så er det kun den ’hellige’ og offentlige del af den græske bebyggelse, der er gravet ud og velbevaret. Byen rummede oprindeligt et par hundredtusinde indbyggere – her er rigt materiale og inspiration for den historiske fantasi og forestillingsevne.

Lige så vigtig er dagligdagen i det nære område. Den lille by, vi boede i, med hovedgadens små butikker er et uundværligt element i enhver (af vores) ferie. Vores lejlighed havde et fint lille køkken og indkøbene hos hovedgadens slagter, fiskehandler, grønthandler og købmænd – og ikke at forglemme mange bagere var en daglig fornøjelse. Helt fri for kæmpesupermarkedernes dybfrostmiljøer bliver hverdagen også en lille oplevelse og nydelse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Dorthe og hendes familie fra Skovlunde boede på Palazzetto La Marina i Santa Maria di Castellabate fra d. 5. til d. 12. juli 2008.

Da vi ankom til byen, kunne vi imidlertid ikke finde lejligheden ud fra kortbeskrivelsen. Vi spurgte mange forskellige om vej, men ingen kendte stedet eller viste kun, at det lå i nærheden af kirken. Vi kørte rundt i de smalle gader i stegende hede og klokken nærmede sig 19, hvor vi senest skulle være på destinationen. Endelig lykkedes det at finde nogle italienere, som kunne guide os i nærheden i lejligheden, og derfra ringede jeg til værten, som så gik os i møde. Kortet, som vi har fået fra jer må revideres, da man skal køre til byen ad en vej, som ikke er vist på kortet. Der bør også indtegnes flere pile, og markering af veje, som ender blindt. Værten har siden kontaktet jer mhp. at få det rettet.

Der er begrænset antal parkeringspladser, især når man kommer en lørdag. Desuden er det ikke til at finde ud af, hvor man skal betale parkeringsafgift. (Det bør fremgå af lejlighedsbeskrivelsen, at man må påregne det). Vi endte med at finde en ledig plads lidt over 2 km fra lejligheden - ikke særlig betryggende og upraktisk.
Værten er flink og anviste os en lidt større lejlighed med mere soveplads til vores teeenagebørn. Lejligheden er flot istandsat med tekøkken og bad. Flot udsigt til havet og få meter fra stranden.

Lejligheden ligger ud til gågaden, og der var derfor meget støj derfra til langt ud på natten, det var nok det største minus. Vi måtte sove for lukkede vinduer og der var ingen aircondition.

Byen er hyggelig med mange små butikker og restauranter og ikke særlig mange turister - kun italienere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map