Feriebolig i Santa Maria di Castellabate i Campania

Palazzetto Florio

 
Palazzetto Florio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Palazzetto Florio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Santa Maria di Castellabate og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Palazzetto Florio ligger midt i det hyggelige centrum af denne maleriske by. Udover at du bor lige ved stranden og de gamle tårne, så er der både restauranter og indkøbsmuligheder inden for få meter. Under lejlighederne ligger Ristorante Per Bacco og Bar Baffo.

På Palazzetto Florio er der 9 hyggelige lejligheder, som alle har køkkenhjørne med 4 gasblus, køleskab, aircondition, satellitfjernsyn og sikkerhedsboks. De ligger på tre etager og øverst i opgangen er der et fælles vaskerum med vaskemaskine, som kan benyttes mod betaling. Her er tale om en gammel bygning, så der er ikke elevator. Indgangen er fra et lille stræde bag bygningen (modsat strandpromenaden), hvor man kan køre ind og læsse bagagen af.

Læs mere om Palazzetto Florio

Vær opmærksom på at lejlighedernes pris gælder for to personer. Er der flere gæster - der enten sover i sovesofaen eller i det andet soveværelse - skal man betale et lille tillæg for enhver af dem. Nærmeste parkering er ca. 300 meter væk, bag rådhuset, og den er mod betaling. Gratis parkeringsplads ligger ellers ca. 2 km fra huset.

Læs om lejlighederne på Palazzetto Florio

Skjul teksten
 
 
search map