Hotel i Santa Maria di Castellabate i Campania

New Hotel Sonia

 
New Hotel Sonia er ikke tilgængelig i øjeblikket
New Hotel Sonia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Santa Maria di Castellabate og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Fra New Hotel Sonia har du kort til både stranden og til den lange gågade, der samler byens beboere hele dagen lang. Vil du slappe af og solbade, så er der få skridt fra hotellet til den gode sandstrand i byen - men du har også rige muligheder for at udforske det skønne Cilento Naturreservat, der byder på såvel hyggelige byer og gæstfri befolkning som betagende landskaber.

Udsigten rækker helt til Amalfikysten

Fra hotellet og stranden vil du have en fantastisk udsigt over havet, og de klare dage rækker synet helt hen til Amalfikysten i det fjerne. Hotellets beliggenhed midt i byen har ikke gjort det muligt at stille et poolanlæg til rådighed for gæsterne - til gengæld kan man bade i havet i den lille bugt, der er beskyttet af stenhindringer langs med vandet.

Læs mere om New Hotel Sonia

Et 3-stjernet hotel i turistklasse

Hotellet har reception med opholdshjørne, elevator samt restaurant og pizzeria. Hotellet har også en privat strand med strandservice (liggestole og parasoller) mod mindre tillæg. Hotellet har også parkeringsmulighed mod tillæg.

Værelser til dig der vil være en del ude og til dig der vil nyde havudsigten

De i alt 33 værelser er pænt indrettede og har alle telefon, satellit-TV, værdiboks, minibar og bad med bruser, hårtørrer og toilet. Superiorværelser har balkon og havudsigt samt aircondition inkluderet i prisen. Standardværelse med aircondition kan bestilles mod mindre tillæg.

Skjul teksten
 
 
search map