Anmeldelser af Seven Hostel

 
Seven Hostel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Seven Hostel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sant' Agnello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Seven Hostel

Læs personlige anmeldelser af Seven Hostel som ligger i Campania. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Seven Hostel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
John og hustru fra Kgs. Lyngby boede på Seven Hostel i Sant' Agnello fra d. 27. til d. 31. december 2009 og Hotel Primavera i Rom fra d. 31. december til d. 3. januar 2010.

Hermed en lille besvarelse (vedlagt minimerede fotos) på dine spørgsmål ang. vores tur til Sorrento og Rom. Vi har haft en ganske dejlig tur med blandet vejr, som i forhold til her i lille DK, selvfølgelig var langt bedre. Vi oplevede både solskin, blå himmel, overskyet vejr - og desværre sjask-regnvejr nytårsaften, hvor vi travede rundt og ledte efter et flot fyrværkeri - MEN det var ikke nemt at finde, ikke mindst fordi Rom jo har så mange høje huse og små Piazzaer, som betyder, at man ikke kan se fyrværkeriet. Muligvis bruger romerne slet ikke at gøre så meget ud af nytåret - men vi fik noget pragtfuld mad på en af de hyggelige restauranter i nabolaget af vores hotel Hotel Primavera (nær Piazza Nuvona). Nytårsdag og stemningen på Peterspladsen var derimod meget stemningsfuld, masser af mennesker, mange nationaliteter, storskærme med pavens nytårs-messe, suppleret med præster/kardinaler fra flere forskellige lande. Efter denne direkte TV-transmission overværede vi en ægte fredsdemonstration (se også et af vedl. billeder) med deltagere fra mange af de lande, som i dag lever i ufred og krig/krigslignende tilstande.

Seven Hostel i Sant' Agnello var noget af en oplevelse (nær Piano di Sorrento). Vi fik oplyst af bestyreren, at dette hostel kun er 1½ år gammelt og det eneste af sin art i verden. Gæsterne er overvejende i alderen 20-30 år gamle - så vi var altså "alderspræsidenter". Vi trivedes helt fint i denne lille, hyggelige forstadsby med ca. et kvarters gang til byen. Værelset og indretningen er meget moderne, og hele hostellet bærer præg af spændende og iderig indretning med f.eks. Andy Warhol reproduktioner på væggene m.m. Personalet gjorde meget, for at vi skulle føle os tilpas på stedet, f.eks. tilberedte de en antipasti ud fra min beskrivelse, som de ikke lige havde på deres menukort - og det var bare lækkert. Om dagen var vi på udflugter til hen ad eftermiddagen, f.eks. ved Pompei, Sorrento-bugten, Amalfi-bugten og besøgte byerne Sorrento, Amalfi og Ravello. Der er meget smukt !

I Rom (vores 2. besøg) havde vi heldigvis indlogeret os meget tæt på mange af seværdighederne, til forskel fra i 2006, hvor vi boede ca. ½ times transporttid uden for Rom. Det skal man ikke gøre....! Vi nød at kunne gå direkte ned i byen med dens fantastiske atmosfære, som oser af charme, turister, lokale romere, "open air museum" næsten ligegyldigt, hvor du vender blikket - og så selvfølgelig ikke at forglemme deres små hyggelige og spændende caféer og indbydende restauranter med mange lækre retter på menukortet.

Hotel Primavera var 2-stjernet efter eget valg - og det viste sig at være et godt valg til os. Vi ville jo ud at se og opleve, som de fleste vist vil, når de tager til Rom, så selve værelset betød ikke alverden for os - men det var over forventning, skulle det vise sig. Godt nok var sengen hård (men det var den også i Sant' Agnello) - men værtsparret (et ældre ægtepar) og en yngre herre, var utroligt søde og hjælpsomme - og sådan nogle mennesker, som man meget gerne vil overnatte hos igen. De boede selv privat på samme etage, så vi kunne frit benytte "deres "fælles-faciliteter", som f.eks. stuen, men alt åndede fred, ro og styr på tingene.

De havde f.eks. en ordning med, at vi betalte et beløb for at blive kørt ud til lufthavnen af den meget friske ældre værtinde (den lejede bil var afleveret efter turen sydpå), som ikke var meget højere end den udgift, vi ville have haft med de offentlige transportmidler - og så slap vi for at slæbe på kufferter, tasker m.m. (Men stadigvæk: dem som ønsker luksus, skal nok bestille værelse på et 3-stjernet hotel...).

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode December 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Christian fra Paris i Frankrig boede på Seven Hostel i Sant' Agnello fra d. 3. til d. 5. august 2009.

Jo tak, jeg havde en god tur til Italien. Der gik en bus direkte fra lufthavnen til Sorrento, saa det var nemmere end bus og tog tror jeg;
7hostel var rigtig godt. God service og soede mennesker. Jeg syns nok at enevaerelset jeg havde var lidt dyrt naar nu det var et hostel, men jeg havde en positiv oplevelse generalt. Senere boede jeg paa sovesalene og det var faktisk ok, og ikke dyrt. Stedet organiserer ogsaa udflugter og der er fest om aftenen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 1 voksen
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map