Hotel i Sant' Agnello i Campania

Seven Hostel

 
Seven Hostel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Seven Hostel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sant' Agnello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Seven Hostel er en drøm for unge mennesker og andre med et stramt budget. Til rådighed har man her alle de faciliteter, som et 4* hotel normalt byder på, men man betaler hostel-priser....

Indretningen er stilren og moderne, og møblerne er nøje udvalgt og af højeste kvalitet. Receptionen på første sal er åben døgnet rundt, og det hjælpsomme personale gør, hvad de kan, for at gæsterne skal føle sig hjemme.

Læs mere om Seven Hostel

Fra receptionen kommer man til den store bar med den dertilhørende dejlige indre gård, hvor der om aftenen er live-musik og "happy our". Derfor vælger mange gæster både at indlede og afslutte aftenen her. Af øvrige udendørs fællesområder kan nævnes den store tagterrasse i forskellige niveauer, med udsigt over kysten - et udmærket sted at nyde en kop kaffe eller et glas vin.

Værelserne er alle hyggeligt og moderne indrettet. De 12 dobbeltværelser ligger på øverste etage med en skøn udsigt over havet, Capri og Napolibugten. Disse værelser er udstyret med tv, balkon og privat badeværelse med toilet og bruser. På anden sal ligger de såkaldte "dorms", som er større fællesværelser, med 6-12 senge. Disse værelser har eget eller delt bad / toilet. Der er både "dorms" udelukkende for kvinder og blandede "dorms" for både mænd og kvinder.

Skjul teksten
 
 
search map