Hotel i Sant' Agnello i Campania

Hotel Cristina

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Cristina ligger mellem kysten og bakkerne med en særdeles smuk udsigt: Herfra skuer du ud over bugten og op mod Vesuv. De 1200 meter til Sorrentos centrum tilbagelægger du let til fods, men det kræver lidt mere kondition at gå tilbage, da det går ganske brat opad. Der er ca. 600 m til Sant'Agnello's centrum og det samme til stranden.

Pool, restaurant og varm atmosfære

Hotellet hører til de luksuriøse dog med en familiær og afslappet varm atmosfære. Hotellet har svømmebassin med børneafdeling og poolbar. Her er hele to elevatorer, store fællesterrasser med udsigt over Napolibugten, vulkanen Vesuvio og havet, og både parkeringsplads og garage (disse ydelser betales der dog ekstra for) samt internet-point. Endelig er her restaurant, som benytter lokale produkter og fremstiller de fleste af deres fødevarer fra bunden, og det med et udsøgt resultat. Hotellet har desuden loungebar og tilbyder shuttlebus med faste afgangstider til deres søster hotel Hotel Central i Sorrento og til togstationen i Sorrento. Parkering foregår enten på gaden (parkometerbetaling) eller i hotellets garage ca. 300 meter væk (se prislisten).

Læs mere om Hotel Cristina

Flotte og komfortable værelser med udsigt

Værelserne bærer tydeligt præg af at være blevet indrettet for nyligt (2010), med smukke antikke møbler, rolige farvevalg og gedigne stoffer på sengene og som gardinvalg.

Alle værelserne har eget badeværelse med toilet, bruseniche og hårtørrer, og er udstyret med aircondition, satellitfjernsyn, minibar, værdiboks og trådløs internetforbindelse (mod betaling). Alle superiorværelser har egen balkon eller terrasse med havudsigt og kig til Vesuvio. Standardværelserne har udsigt mod haven og enkelte har balkon. Balkonerne til superiorværelserne er i reglen større end til standardværelserne og udstyret med moderne designmøbler.

Læs om værelserne på Hotel Cristina

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Cristina

Læs personlige anmeldelser af Hotel Cristina som ligger i Campania. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Cristina. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 22 anmeldelser fra Hotel Cristina

Fantastisk udsigt!

Fint hotel med fine værelser med balkon og fantastisk udsigt. Hotellet havde en god morgenbuffet til alles smag. Hotellet ligger I en bjergskråning, hvor man som gæst skal have nok kondition til at "bestige".

Læs mere

Dejligt hotel

Hotel Cristina er et dejligt hotel med en fantastisk udsigt over bugten og Vesuvio. Vi fik et værelse med to dobbeltsenge med dobbeltdyner, hvilket umiddelbart ikke faldt i god jord hos vore to teenagebørn (dreng + pige), men blev løst ved to enkeltdyner til dem i stedet.
Poolen er fin. Ikke stor, men der var plads til dem, der ville ligge der.
Hotellet har shuttleservice til Sorrento Station, hvorfra man nemt når centrum til fods.
Byen vågner først rigtigt om aftenen, men så er der også liv i butikker og restauranter. Det kan anbefales, at spise en aften i Marina Grande, der på trods af navnet, er den mindste havn. Vi tog en taxa derned, men man kan også gå ad trapper fra centrum.

Læs mere

Fantastisk udsigt og service!

Hotellet lå godt og havde fantastiske faciliteter, som stort pool område samt udsigt!

Læs mere

Dejligt hotel - rigtig godt til prisen - men lidt langt fra Sorrento' s centrum

Hotellet er dejligt - store værelser - rent - fin morgenmadsbuffet og god pool med fin service.
Man skal være opmærksom på beliggenheden i forhold til centrum af Sorrento. Hotellets shuttleservice kompenserer dog for dette under opholdet. Hvis man ankommer til Sorrento med tog eller båd skal man regne med ca 20-25 EUR til taxa fra havnen. Det tager ca 25 minutter til fods. Tager man tog kan man med fordel stå af på stationen før Sorrento.

Læs mere

Et fund!

Vi syntes at Hotel Cristina var en meget positiv oplevelse og med en fantastisk beliggenhed med udsigt over Vesuv og Napoli-bugten. Pool-området var vidunderligt. Fremragende værdi for pengene, fantastisk venligt personale, dejlig morgenmadsbufffet og prisoverkommelige middagsmuligheder, gratis wifi, mulighed for parkering, gratis shuttle bus til Sorrento - listen over positive oplevelser kan gøres lang. Vi var meget tilfredse efter fem-nætters ophold.

Læs mere

Wonderful, just wonderful

Vi blev modtaget af et smilende og hjælpsom personale og dette holdt under hele vores ophold på Hotel Christina, hvor personalet bare var fantastisk, så vi fik et skønt skønt ophold. 1000 tak for alles bidrag til at vores ophold blev så godt.
Fin værelse med en FANTASTISK udsigt over Napolibugten og Vesus.
Godt morgenbord og velsmagende aftensmad. Altid mulighed for at få en drink i baren selv sen på aften.
Selv hunden nød opholdet.
Klart vores anbefaling af Hotel Christina.

Læs mere
 
search map