Hotel i Sant' Agnello i Campania

Hotel Cristina

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Cristina ligger mellem kysten og bakkerne med en særdeles smuk udsigt: Herfra skuer du ud over bugten og op mod Vesuv. De 1200 meter til Sorrentos centrum tilbagelægger du let til fods, men det kræver lidt mere kondition at gå tilbage, da det går ganske brat opad. Der er ca. 600 m til Sant'Agnello's centrum og det samme til stranden.

Pool, restaurant og varm atmosfære

Hotellet hører til de luksuriøse dog med en familiær og afslappet varm atmosfære. Hotellet har svømmebassin med børneafdeling og poolbar. Her er hele to elevatorer, store fællesterrasser med udsigt over Napolibugten, vulkanen Vesuvio og havet, og både parkeringsplads og garage (disse ydelser betales der dog ekstra for) samt internet-point. Endelig er her restaurant, som benytter lokale produkter og fremstiller de fleste af deres fødevarer fra bunden, og det med et udsøgt resultat. Hotellet har desuden loungebar og tilbyder shuttlebus med faste afgangstider til deres søster hotel Hotel Central i Sorrento og til togstationen i Sorrento. Parkering foregår enten på gaden (parkometerbetaling) eller i hotellets garage ca. 300 meter væk (se prislisten).

Læs mere om Hotel Cristina

Flotte og komfortable værelser med udsigt

Værelserne bærer tydeligt præg af at være blevet indrettet for nyligt (2010), med smukke antikke møbler, rolige farvevalg og gedigne stoffer på sengene og som gardinvalg.

Alle værelserne har eget badeværelse med toilet, bruseniche og hårtørrer, og er udstyret med aircondition, satellitfjernsyn, minibar, værdiboks og trådløs internetforbindelse (mod betaling). Alle superiorværelser har egen balkon eller terrasse med havudsigt og kig til Vesuvio. Standardværelserne har udsigt mod haven og enkelte har balkon. Balkonerne til superiorværelserne er i reglen større end til standardværelserne og udstyret med moderne designmøbler.

Læs om værelserne på Hotel Cristina

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map