Anmeldelser af Hotel Corallo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Corallo

Læs personlige anmeldelser af Hotel Corallo som ligger i Campania. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Corallo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

6 flotte dager på Hotell Corallo

Et veldig bra hotell som har alt du trenger. Flott utsikt. Fint med en strand like ved og kort avstand til Sorrento sentrum. Gratis buss var topp.Servicen var veldig bra og veldig blide og hyggelig betjening.
Rommet vi hadde var stort og med fin balkong med utsikt til sjøen.

Sant' Agnello som feriedestination

Hotel Corallo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Corallo
Dobbeltværelse m. delvis havudsigt
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2018
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map