Hotel i Sant' Agnello i Campania

Hotel Corallo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette er et hotel, der passer til dig, som vil rejse på tomandshånd eller med gode venner. Herlig udsigt, god mad og afslappet atmosfære er noget af det, du får her på Hotel Corallo. I de lune sommeraftener kommer den fantastiske udsigt fra terrassen virkelig til sin ret. Solnedgangene her er nemlig noget helt særligt.

Slap af og lad sindet få ro

På Hotel Corallo er det let at koble af. Her er en hyggelig lobby med rare siddepladser og store vinduespartier, som fint lader lyset og udsigten slippe ind. De bedste pladser er dog ude på terrasserne, gerne med noget godt at drikke, som du har bestilt i hotellets bar L'American. Her kan du virkelig slappe af, komme ned i gear og lade både øjet og sindet finde ro.

Bo tæt på Sorrentos centrum

Hotellet ligger i bydelen Sant' Agnello blot et par kilometer fra centrum af Sorrento. Her kan du slentre i de smalle stræder og spise godt på restauranterne. Bilen kan du lade stå, for som gæst her har du shuttleservice til Piazza Lauro i Sorrento i højsæsonen. Men så langt behøver du ikke at tage for at spise godt. Hotellet har nemlig sin egen restaurant, hvor du kan nyde veltilberedte retter med god vin, levende lys og skøn udsigt.

Bland kultur med sol og bad

Det smukke område byder på mange dejlige seværdigheder såsom Capri, Ischia, Amalfikysten, Vesuvio, Napoli og Pompeji. Når du er kommet hjem til hotellet igen og vil geare ned, kan du dyppe dig i den lækre uendeligheds-pool, og hvis du foretrækker at slikke sol på stranden, kan du gøre det på stranden La Marinella, som ligger lige nedenfor klipperne. Den er ikke så stor, men her er badebro, hvilket er det mest almindelige lige ved denne dramatiske kyst. Den letteste måde at komme ned til stranden på er at tage elevatoren, men er du mere sporty, findes der også trapper. For at få lov til at ligge der, betaler du et gebyr, men som gæst på Hotel Corallo får du rabat.

Sådan bor du

Værelserne vi kan tilbyde dig er Classic og Superior. De er alle lyse og hyggeligt indrettet, og udstyret med aircondition, satellit-tv, værdiboks, telefon, minibar og badeværelse med toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer.

Læs mere om Hotel Corallo

Læs om værelserne på Hotel Corallo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Corallo

Læs personlige anmeldelser af Hotel Corallo som ligger i Campania. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Corallo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

6 flotte dager på Hotell Corallo

Et veldig bra hotell som har alt du trenger. Flott utsikt. Fint med en strand like ved og kort avstand til Sorrento sentrum. Gratis buss var topp.Servicen var veldig bra og veldig blide og hyggelig betjening.
Rommet vi hadde var stort og med fin balkong med utsikt til sjøen.

Læs mere
 
search map