Hotel i Sant' Agnello i Campania

Hotel Corallo

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette er et hotel, der passer til dig, som vil rejse på tomandshånd eller med gode venner. Herlig udsigt, god mad og afslappet atmosfære er noget af det, du får her på Hotel Corallo. I de lune sommeraftener kommer den fantastiske udsigt fra terrassen virkelig til sin ret. Solnedgangene her er nemlig noget helt særligt.

Slap af og lad sindet få ro

På Hotel Corallo er det let at koble af. Her er en hyggelig lobby med rare siddepladser og store vinduespartier, som fint lader lyset og udsigten slippe ind. De bedste pladser er dog ude på terrasserne, gerne med noget godt at drikke, som du har bestilt i hotellets bar L'American. Her kan du virkelig slappe af, komme ned i gear og lade både øjet og sindet finde ro.

Bo tæt på Sorrentos centrum

Hotellet ligger i bydelen Sant' Agnello blot et par kilometer fra centrum af Sorrento. Her kan du slentre i de smalle stræder og spise godt på restauranterne. Bilen kan du lade stå, for som gæst her har du gratis shuttleservice til Piazza Lauro i Sorrento. Men så langt behøver du ikke at tage for at spise godt. Hotellet har nemlig sin egen restaurant, hvor du kan nyde veltilberedte retter med god vin, levende lys og skøn udsigt.

Bland kultur med sol og bad

Det smukke område byder på mange dejlige seværdigheder såsom Capri, Ischia, Amalfikysten, Vesuvio, Napoli og Pompeji. Når du er kommet hjem til hotellet igen og vil geare ned, kan du dyppe dig i den lækre uendeligheds-pool, og hvis du foretrækker at slikke sol på stranden, kan du gøre det på stranden La Marinella, som ligger lige nedenfor klipperne. Den er ikke så stor, men her er badebro, hvilket er det mest almindelige lige ved denne dramatiske kyst. Den letteste måde at komme ned til stranden på er at tage elevatoren, men er du mere sporty, findes der også trapper. For at få lov til at ligge der, betaler du et gebyr, men som gæst på Hotel Corallo får du rabat.

Sådan bor du

Værelserne vi kan tilbyde dig er Classic og Superior. De er alle lyse og hyggeligt indrettet, og udstyret med aircondition, satellit-tv, værdiboks, telefon, minibar og badeværelse med toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer.

Værelserne på Hotel Corallo

Dobbeltværelse (Classic) til 2 pers., inkl. morgenmad

Classic-værelse med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge. Vindue med delvis havudsigt. Ca. 18 m².

Dobbeltværelse (Superior) inkl. morgenmad og balkon

Superiorværelse med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge. Møbleret balkon (2 stole og 1 bord) med havudsigt. Ca. 20 m².

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Hotel Cristina

Sant' Agnello, Campania

Hotel Delfino

Massa Lubrense, Campania

Hotel Palazzo Murat

Positano, Campania

Anbefalinger til dig

Hotel Luna Convento

Amalfi, Campania

Hotel Delfino

Massa Lubrense, Campania

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Populært i Campania

search map