Agriturismo i San Mauro Cilento i Campania

Agriturismo Le Agavi

 
Agriturismo Le Agavi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Le Agavi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Mauro Cilento og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Le Agavi vil få dig til at bryde ud i et varmt smil. Dette skyldes den storslåede udsigt, det velgennemtænkte pool-område og ikke mindst den flotte historiske bygning som danner ramme om stedets hjertelige gæstfrihed.

Panoramaudsigten på 180 grader er fænomenal – man kan se det meste af Cilentokysten samt byerne Acciaroli og San Mauro. På klare dage kan man desuden se øen Stromboli. Men også olivenlundene og den flotte udendørs Kristus-statue bidrager til en behagelig helhedsoplevelse. I restauranten spiser man godt, og køkkenet bygger på traditionelle opskrifter og egenproduktion.

Læs mere om Agriturismo Le Agavi

Hvis man bestiller halvpension, består middagen af forskellige appetitvækkere, forret, hovedret med tilbehør, dessert, frugt og citronlikøren Limoncello. Middagen indtages i den hyggelige, lille restaurant hvor der også er pejs. På Agriturismo Le Agavi fremstiller de selv olie, vin, frugt & grønt samt honning.

Havet ligger blot 500 m væk i fugleflugtslinie, men man kan dog ikke nå derned til fods (ca. tre km til byen Acciaroli). I bil tager turen ned til landevejen nær kysten ca. 7 - 10 minutter ad en snoet vej, og derfra er der et par minutters kørsel til Acciaroli. Derudover er der mulighed for at dase og koble af på solterrassen ved poolen (1,2 m dyb), hvorfra Middelhavet og kystlinjen danner et mageløst maleri.

Le Agavi har seks flotte dobbeltværelser - hvoraf nogle har havudsigt - som er indrettet med de bedste materialer. Der er flotte smedejernssenge (en dobbeltseng og en enkeltseng) og badeværelserne er rigtig pæne. Værelserne har alle bad med brus, føntørrer og toilet, tv, radio, klimaanlæg, værdiboks og minibar.
Der er gode parkeringsforhold på stedet.

Skjul teksten
 
 
search map