Ferieboliger og hoteller i San Mauro Cilento

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

San Mauro kommune har blot ca. 1000 indbyggere, så der er fred og ro. Fra byen er en flot panoramaudsigt over hele kysten og de omkringliggende bjerge som primært er beplantet med oliventræer.

Der er ca. 10 min´s kørsel ned til den hyggelige, lille havneby Acciaroli, som har nogle gode lange sandstrande. På en klar dag kan man se så langt som til øen Capri, og naturligvis også den smukke Amalfikyst.

San Mauro Cilento er delt i to halvdele, Casalsottano og Casalsoprano (den lave og den høje landsby). Historien går tilbage til det 11. århundrede. I byen finder man det spændende Palazzo Mazzarella som bl.a. indeholder en gammel olivenpresse af træ fra 1800-tallet. Byen har et hyggeligt, lille torv hvor man man møde de lokale indbyggere. Her ligger en bar og den lille restaurant Il Frantoio hvor man får god lokal mad, og hvor de også serverer pizza bagt i træovn. I samme bygning finder man et lokalt kooperativ som producerer biologisk olivenolie.

Kort over San Mauro Cilento i Campania

Du kan klikke ind på kortet og få et overblik over byen, samt hvilke ferieboliger vi kan tilbyde her i denne del af regionen Campania.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Ferieboliger i San Mauro Cilento

Vil du holde ferie i hjertet af Cilento Naturreservatet, er San Mauro Cilento et godt bud. Du kan hurtigt finde ledige hoteller, ferielejligheder og villaer i byen ved at bruge søgemaskinen her hos In-Italia Rejser. Vi har personligt udvalgt alle stederne og sætter en ære i at lave retvisende boligbeskrivelser, der er objektive, så du får, hvad du forventer. 

Har du brug for yderligere hjælp til at sammensætte den perfekte ferie i Italien, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan takket være vores store lokalkendskab også give dig tips til de bedste oplevelser i området. 

Læs mere om San Mauro Cilento

Skjul teksten
 
 
search map