Feriebolig i San Marco di Castellabate i Campania

Residence Tamara

 
Residence Tamara er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Tamara er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Marco di Castellabate og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I Castellabates hyggelige centrum ligger Residence Tamara i en nyrenoveret bygning. Huset er placeret i kort afstand fra den bjergvej, der fører op til Castellabates torv. Det er let at finde parkering her - det kræver dog nogle trappetrin op ad de smalle gader for at komme ind til centrum.

Restaurant som nabo

Residence Tamara ligger i et nu helt renoveret palæ. Ved siden af ligger Ristorante La Principessa, som er et lille hyggeligt spisested med en fabelagtig terrasse, som har samme ejer. Restauranten serverer såvel friskfangede fisk som Cilentos traditionelle og saftige kødretter.

Læs mere om Residence Tamara

Ikke for gangbesværede

Lejlighederne er hyggeligt indrettede og anbefales især til dem, der ønsker at bo i hyggelige omgivelser. De mange trapper i byen er ikke egnede til hverken gangsbesværede eller små børn.

Læs om lejlighederne på Residence Tamara

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Tamara

Læs personlige anmeldelser af Residence Tamara som ligger i Campania. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Tamara. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Residence Tamara

Læs mere
 
search map