Anmeldelser af Hotel La Corallina

 
Hotel La Corallina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel La Corallina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Marco di Castellabate og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel La Corallina

Læs personlige anmeldelser af Hotel La Corallina som ligger i Campania. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel La Corallina. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Hotel La Corallina

Hotel La Corallina
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel La Corallina
Værelse med balkon og havudsigt
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Bedømmelse af Hotel La Corallina

San Marco di Castellabate som feriedestination

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Leif og rejsefællen fra København boede på Hotel La Corallina i San Marco di Castellabate fra d. 28. september til d. 1. oktober 2010 og på Hotel Santa Lucia i Minori fra d. 1. til d. 5. oktober 2010.

Hej til jer i in-italia, vi er vel ankommet hjem og vil lige fortælle jer om vores tur, først om San Marco og Hotel La Corallina, det er nok de bedste værelser vi nogensinde har opholdt os i "Jammen" det var så flot og stort så det næsten ikke kan beskrives og udsigten fra Altanen!! jammen den var bare så flot, med hele havnen foran dig, solnedgangen var bare ubeskriveligt. Men man skal belave sig på at der ikke er meget at skrive om selve Byen, der er ikke meget liv efter kl. 18.00, så det er nok mere til en daseferie, men der er gode bademuligheder.

Byen Minori er der mere liv, det er en rar by at være i, Hotel Santa Lucia er et nogenlunde Hotel, men Værelserne er meget små og sengene er meget korte, når man ligger udstrakt stikker fødderne et godt stykke uden for og det er ikke fordi vi er kæmper, vi havde lejet en Fiat Pande 1,2. Det var en fin bil, ikke for stor til de smalle veje omkring Castellabate og særlig ved Amalfikysten der er vejene særdeles smalle, man skal nok være noget rutineret, for at klare sig der, Italienerne kører meget tæt op af dig og prøver at presse dig, hvis du kører bare en lille smule forsigtigt.

Men skal jeg opsumere turen, var det en dejlig oplevelse, meget forskelligt fra Toscana som vi været flere gange, men alligel turen værd, så tak In-Italia for som sædvanligt at give os noget for vores penge. Vi ses næste år.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
John og rejsefælle fra Måløv boede på Due Relais i Vietri sul Mare fra d. 1. til d. 8. september 2010, på Hotel La Corallina i San Marco di Castellabate fra d. 8. til d. 10. september 2010, på Locanda di San Martino i Matera fra d. 10. til d. 11. september 2010, på Masseria Salinola i Ostuni fra d. 11. til d. 13. september 2010 og på Villa Rizzo - Masseria della Nocciola i San Cipriano Picentino fra d. 13. til d. 14. september 2010.

Indledningsvis vil vi gerne rose jeres bureau for en særdeles god og professionel behandling på alle måder.
Og en ting er hvordan ting omtales i salgsmatriale, noget andet er virkeligheden. Men igen må vi sige, at de steder vi havde booket fuldt og helt levede op til de beskrivelser, som I havde givet, og det er virkelig en god ting.

Om de enkelte steder vil vi gerne sige om vores oplevelser:

Castellabate er en lille by med en enormt hyggelig lille havn. Der er badestrand tæt på (mod betaling), men det skønneste er nu at bare nyde livet i den lille by. Når man skal ud og spise om aftenen er der faktisk kun een brugbar restaurant sådan inden for gåafstand - men det er også et rigtigt skønt sted. En slags familierestaurant hvor det vælter ind med italienere med børn og børnebørn og alt er bare så hyggeligt og man føler virkelig, at man er ude at rejse og er et helt andet sted i verden.

Hotellet i byen er et rigtigt dejligt et. Fin service, rent og pænt. Stort hotelværelse og alle værelserne har en meget lille balkon med udsigt til den lille havn. Der er et par stole på balkonen, så man sagtens kan sidde to personer og nyde det der.
Helt bestemt et dejligt sted.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Positano Art Hotel Pasitea

Positano, Campania

Albergo Da Carmine

Ogliastro Marina, Campania

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Campania

Villa Mirella

Palinuro

Due Relais

Vietri sul Mare

search map