Hotel i San Marco di Castellabate i Campania

Hotel La Corallina

 
Hotel La Corallina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel La Corallina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Marco di Castellabate og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotellet var i begyndelsen af 1900-tallet en taverna, hvor sømænd og fiskere holdt til. I begyndelsen af 1950'erne forvandlede familien Rizzo tavernaen til en restaurant og hotel. Selv den dag i dag efter en nylig og omfattende renovering har hotellet formået at bibeholde dets charme fra tidligere tider.

Byen og Cilento

Byen San Marco di Castellabate ligger perfekt for dem, der ønsker at kombinere en solferie med muligheden for udflugtsmål i det naturskønne område Cilento Naturreservat. I byens nærhed finder man blandt andet templerne i Paestum og andre arkæologiske udgravninger.

Læs mere om Hotel La Corallina

Kun 12 værelser og nærhed til meget mere bl.a. pool

Hotellet har kun 12 værelser - alle smagfuldt indrettet med fokus på detaljer - og stemningen på hotellet er familiær og imødekommende. Kun 50 meter herfra ligger en tennisbane, parkering, et morgensmadslokale og en bar, hvor man kan sidde og kigge ud over den lille havn. Man har endda mulighed for at benytte sig af det nærliggende Residence l'Approdo's strand og pool mod betaling, hvor to solstole og en parasol medfølger.

Værelserne

Alle værelserne på La Corallina er dobbeltværelser, og de rummer al den komfort, man kunne ønske sig som bl.a. aircondition, sikkerhedsboks, tv, minibar samt en skøn udsigt over den gamle havn og havet. Værelserne på første, anden og tredje sal har alle en lille balkon med plads til to stole. Værelserne på kvisten er særligt hyggelige med de flotte træbjælker, der støtter taget men de råder desværre ikke over balkon - men har trods alt stadig udsigt over vandet fra det lille runde vindue.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Agriturismo La Vecchia Quercia

San Cipriano Picentino, Campania

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Campania

search map