Anmeldelser af Approdo Resort Thalasso Spa

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Approdo Resort Thalasso Spa

Læs personlige anmeldelser af Approdo Resort Thalasso Spa som ligger i Campania. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Approdo Resort Thalasso Spa. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Lotte og familie boede på Residence L'Approdo i San Marco di Castellabate fra d. 3. til d. 10. juli 2010.

Vi har været meget begejstret og siger tusind tak for hjælpen!

Vi har dog et par ting at nævne:
kl.14 til 16.30 var poolen lukket??? og legelandet med div. bordfodbold mv. var også lukket i det tidsrum eller rettere lukket i den forstand at boldende/legetøjet blev taget fra børnene i dette tidsrum, da personalet ville have ro og sidde og sove??? meget mærkeligt!! (2 gange bad personalet også om ro udenfor dette tidsrum) vi kan ikke forlange, når vi er på ferie med børn på 3 og 7 år at de ikke må lege eller bade i 2,5 time. Der var alt for mange regler om fred og ro midt på dagen og det var ærgeligt (for os med børn)

-ellers var alt godt med dejligt værelse og skøn skøn udsigt over havnen

In-Italia's kommentar

Hej Lotte. Tak for din tilbagemelding. Det er normalt i Italien, at der skal være ro i siestaen, da mange italienere hviler sig og sover til middag på den tid af dagen. Det kan opleves irriterende af en skandinav, men det er helt almindeligt i Italien. Venlig hilsen Johanne, In-Italia

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Jane og familie fra Hellerup boede på Residence L'Approdo i San Marco di Castellabate fra d. 17. til d. 24. juli 2010.

Vi var meget glade for byen og området – det stemte godt med vores forestilling og dermed også Jeres anbefalinger.

Det var blandt andet væsentligt, at det lå tæt på havet, og at strandområdet (den lille bugt) var eksklusivt for hotellets gæster. Det var selvfølgelig også et plus.

Hotellets personale var hjælpsomme, og at flere talte godt engelsk var selvfølgelig meget rart, selvom det ikke er afgørende. Vi opholdte os meget ved poolområdet, og det havde selvfølgelig været rart at undgå den daglige musik og megafonsnak i forbindelse med de forskellige børneaktiviteter og vandaerobic, men på den anden side kan vi godt se, at det følger med, når hele familien skal underholdes. Vi havde tre børn med på 11, 16 og 18.

Det var svært at få plads i restauranten, der – fik vi oplyst – var forbeholdt de ”faste klienter”, og åbningstiden om aftenen var begrænset. Det var også svært at gennemskue priserne, da der kun fremgik en fast menupris (som du ganske vist kunne vælge fra). Der var jo gode restaurantmuligheder i byen, og fx Stella Marina var glimrende og rimelig i pris.

Vores lejlighed virkede en smule nedslidt, men levede dog op til vores forventninger.

Vi brugte en dag på at tage båden til Capri, som jo afgår direkte fra havnen. Med fordel kunne I godt markedsføre mulighederne for at tage båd rundt i området (Amalfi m.v.).

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Steen & Dorthe med familie fra Jyderup boede på Residence L'Approdo i San Marco di Castellabate fra d. 26. juni til d. 3. juli 2010.

Vi var ovenud tilfredse. Ved ankomsten glædeligt overraskede over, at vi alligevel fik en lejlighed med den dejlige store terrasse, som vi havde håbet på. Lejligheden var lidt mangelfuld, vi vil foreslå, at der anskaffes elkedler. Hotelpersonalet var imødekommende og venlige. 2 dejlige swimmingpools og hotellets egen strand var med til at opfylde børnenes forventninger. Udsigt over havnen fra lejlighedens terrasse var med til at opfylde mandens forventninger.

Vi var omgivet af italienere, det var dejligt at opleve et sted, som ikke (i hvert fald ikke den uge) var ”overrendt af turister” – som os selv 
S. Marco er en sød lille by, men det er perfekt at have lejebil, så man kan opleve lidt mere, f.eks. i S. Maria, som har lidt flere tilbud i form af restauranter og butikker.
Skulle vi komme med noget knap så positivt må det være, at maden på hotellet er alt for dyr i forhold til det, man får for pengene.

Skøn ferie til alle familiemedlemmers store tilfredshed! Jeg skal prøve at huske at sende nogle feriebilleder af det smukke område i løbet af ugen.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Jesper og rejsefællle fra Herringløse boede på Residence L'Approdo i San Marco di Castellabate fra d. 15. til d. 22. september 2009.

Det er uden diskussion et dejligt område.

Lejligheden var perfekt med 2 altaner med udsigt ud over havn og kyst/hav absolut godt! Man kan bade direkte fra den tilhørende private strand, og selv i september er det helt ok.

Bl.a. byen Castellabate oppe i det nærliggende bjerg er ganske fortryllende med sine mange gamle huse, små gader/gyder, gange under og imellem husene og sikken en udsigt.

Men der er også andre byer syd og nord for San Marco di Castellabete, der er et besøg værd.

Hvorfor dog ræse rundt og stresse ved amalfikysten, når man kan få det hele her, meget billigere og uden alle de andre turister lige op i hovedet hele tiden.

Absolut anbefalelsesværdigt og ikke sidste gang vi er der!

Byen er dog svær at finde når man som vi kom sent om aftenen, skiltningen er forvirrende også fordi der er 3 Castellabate byer: Santa Maria di C, San Marco di C og så selve C.
Så en kørevejledning måske..... medmindre jeg bare ikke har fundet den :o).

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Gitte og familie fra Virum boede på Residence L'Approdo i San Marco di Castellabate fra d. 18. til d. 25. juli 2009.

Generel stor tilfredshed og en hel igennem god oplevelse der til fulde svarede til vores forventninger.
Vi havde en lejlighed der vendte ud mod havnen, minus sol på balkonen og det passede os rigtig godt. Der var en skøn udsigt og dejlig stille i løbet af dagen.
Dog blev vi lidt trætte af larmen fra showene om aftenen.
Vi havde 2 teenagerpiger med (16 og 17 år) og de havde kronede dage hele ugen - var glade for aktiviteterne og div. shows :o)

Venlig og imødekommende reception.

Byen var super - og Castellabate helt unik med rigtig gode restaurenter og mulighed for at tage en shuttelbus eller bruge restaurenternes service ift. at blive hentet og bragt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map