Ferieboliger og hoteller i San Marco di Castellabate

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

San Marco er en lille hyggelig by beliggende lige ud til havet i den nordlige del af Cilento naturreservatet.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Området

På kort tid kan du køre til Paestums arkæologiske park med de imponerende og velholdte græske templer, og til den hyggelige Acciaroli, hvor de lokale påstår, at Hemingway opholdt sig for st skrive "Den gamle mand og havet". I bjergene i Cilento naturreservatet vil du finde små spisesteder og hyggelige byer, hvor tiden har stået stille i århundreder, siden romerne valgte at bygge Via Appia bagved disse smukke men også stejle bjerge.

Læs mere om San Marco di Castellabate

Afslappet Stemning

Byen har udviklet sig omkring den lille havn under de imposante bjerge, hvor selve Castellabate og dens middelalderlige centrum ligger. Aktiviteterne her har især været præget af fiskeri og handel af de produkter, der kom fra markerne bagved byen og fra bjergene. I dag finder du gode spisesteder og en hyggelig afslappet stemning i byen. I modsætning til de fleste byer ud til vandet er der også et historisk centrum, og hovedvejen kører bagved byen i stedet for at ligge langs med stranden, hvilket gør byen endnu mere fredelig og stemningsfuld. Regn med, at dette ikke gælder - som for alle de italienske badebyer - i august måned.

Skjul teksten
 
 
Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Campania

search map