Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Afslappende ferie

San Marco di Castellabate passer til dig, som vil tilbringe en afslappende ferie uden alt for meget stress. Området er fint, og atmosfæren er behagelig. Den lille havn indbyder til hyggelige gåture, men ellers er dette som sagt en meget rolig, lille by.

For mere liv og glade dage kan du besøge de nærtliggende byer, som f.eks. Santa Maria, der ligger godt 4 km i nordlig retning. Husk at pakke badehåndklæder, for mellem byerne strækker sig en fin sandstrand.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Besøg også gerne Castellabate

Nord for San Marco di Castellabate ligger Castellabate. Byens smalle gader minder om en labyrint, og følger du dem til ende, vil du komme til både større og mindre torve med kirker, kapeller og paladser, som minder om gamle dage, dengang hvor byen var kendt for dens magt. I dag anses byen som værende en af Italiens smukkeste middelalderbyer. Byens samlingspunkt er Piacca 10 ottobre 1123 hvorfra du kan nyde udsigten over Annunziadalen.

For de interesserede rejsende kan vi fortælle, at der findes et Museo di Arte Sacra (museum for religiøs kunst), som du kan besøge lørdage og søndage mellem kl. 16:30 og 20:00. Du bør ikke misse et besøg i byen og se solnedgangen fra Belvedere di San Costabile. I byen findes der restauranter, delikatessebutikker samt et herligt folkeliv. De fine sandstrande finder du inden for kort afstand, såvel som Cliento Naturreservat, Padula Kloster og det arkæologiske område, Paestum.

Læs mere om San Marco di Castellabate

Skjul teksten
 
 
search map