Feriebolig i San Cipriano Picentino i Campania

Villa Rizzo - Masseria della Nocciola

<p>Gæs på morgenvandring</p>
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Rizzo - Masseria della Nicciola er et hyggeligt landsted, som ligger i naturskønne omgivelser, ca. 10 km fra centrum af Salerno by og 7 km fra motorvejen som fører mod nord og syd. Beliggenheden gør, at Villa Rizzo er et oplagt feriested, hvad enten man vil besøge Amalfikysten, naturreservatet Cilento, de græske templer i Paestum eller Napoli, Pompei og Vesuv.

Familien Rizzos eje gennem flere generationer

Villaen er opført i slutningen af 1800-tallet og har været i familien Rizzos eje i flere generationer. Oprindeligt var det en gård, som bestod af en hovedbygning samt stalde og øvrige bygninger til opbevaring af afgrøder. De nuværende ejere Lisa og Gaetano Rizzo har valgt at åbne deres hjem for turister og har derfor gennemrenoveret det hele, men de har samtidig lagt vægt på at bevare fornemmelsen af at bo i en herskabsvilla på landet. Familien tilbyder indkvartering i både dobbeltværelser, junior suiter og lejlighed. .

Læs mere om Villa Rizzo - Masseria della Nocciola

Hyggelig og familiær atmosfære

Sig. Rizzo er nu pensioneret, men har i en menneskealder arbejdet som apoteker i Positano på Amalfikysten - et job som sønnen Roberto nu har overtaget. I forbindelse med dette skifte, valgte forældrene at bosætte sig på familiens landsted, og de er derfor stærkt medvirkende til den meget hyggelige og familiære atmosfære, godt hjulpet af deres trofaste personale, som tager sig både af gæster og de mange dyr, som sætter deres præg på stedet.

Midt i en frugtplantage

Hele området er indhegnet, og man får adgang til den lange tilkørselsvej ad en stor smedejernslåge. Derfra går turen op gennem den store plantage, som primært består af hasselnøddebuske, før du kommer frem til parkeringspladsen, samt de forskellige bygninger, der i dag udgør Masseria della Nocciola.

De mange bygninger

I den første bygning på venstre side lige ved parkeringspladsen, finder man Villa Rizzos kontor og reception i stueetagen. 1. sal er indrettet med værelser og junior suiter. På højre side af tilkørselsvejen ligger den røde bygning, som også er indrettet med værelser og junior suiter. Lige bag den finder man hovedbygningen, som dels indeholder Familien Rizzos private hjem, dels opholdsstue med pejs og morgenmadsrestaurant, der også fungerer som bibliotek. I denne bygning er der også enkelte værelser, ligesom det er her du finder de to lejligheder, som er i to etager og har privat indgang via en lille terrasse, hvor stedets påfugle ofte kan ses på rad og række.

Lækker restaurant

I hovedbygningens stueetage er der en meget smukt indrettet restaurant. Indtil for få år siden drev familien selv restauranten, men nu er den forpagtet ud, og køkkenchefen gør sit yderste til, at netop denne restaurant forhåbentlig får en stjerne i Michelin i den nærmeste fremtid. Restauranten er lukket om mandagen, og kan også være lukket i forbindelse med private arrangementer, som bryllup og andre store familiefester. Det er desuden også muligt at følge madlavningskurser, som arrangeres efter forespørgsel. I sommersæsonen afholdes der fra tid til anden jazz-koncerter ved poolen, hvor der også er adgang for publikum udefra.

Sø med gæs og pool med udsigt

Bag hovedbygningen er der en lille sø, som livligt benyttes af de mange hvide gæs, som du kan møde overalt på området. Det er også her i umiddelbar nærhed, at du finder den store swimmingpool (badehætte er påkrævet), hvorfra der er den smukkeste udsigt til de omkringliggende bjerge, hvor du også finder mange hyggelige små landsbyer.

Wellness-center og Spa

I februar 2009 blev dørene slået op for det nye wellnesscenter på Villa Rizzo. Her kan alle over 18 år - og børn fra 12 år sammen med forældre - omkostningsfrit benytte træningscentret og mod betaling benytte sig af saunaen, spa-mulighederne og bestille massage.

Bo godt, enkelt og komfortabelt

Villa Rizzo tilbyder indkvartering i både dobbeltværelser, junior suiter og lejlighed. Værelserne er pænt men enkelt indrettet, og husets herre har selv fabrikeret de smukke sengegavle af materialer som han har fundet i området. Værelserne har aircondition, varme i de kolde perioder, wi-fi, telefon, satellit TV samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer. Enkelte værelser har balkon eller terrasse, men det kan ikke garanteres.

Læs om lejlighederne på Villa Rizzo - Masseria della Nocciola

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villa Rizzo - Masseria della Nocciola

Læs personlige anmeldelser af Villa Rizzo - Masseria della Nocciola som ligger i Campania. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Rizzo - Masseria della Nocciola. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 9 anmeldelser fra Villa Rizzo - Masseria della Nocciola

Meget godt!

Alting fungerede og venligt personale

Læs mere

Bedømmelse af Villa Rizzo - Masseria della Nocciola

Læs mere

Villa Rizzo - fred og ro

Vi var 4 personer, som boede på villa Rizzo i en uge.
Stedet lå i en nøddeplantage og det var en dejlig base for vores køreture til nærliggende småbyer, Salerno og ikke mindst Amalfikysten.

Læs mere

Afslappende ferie i hasselnøddelund

Meget pænt, rent anlæg. Pool og udendørs område meget tiltalende, personale venligt og høfligt. Den eneste ulempe: hundegøen næsten hver nat!

Læs mere

Fantastisk

Det er perfekt beliggenhed, og fantastisk atmosfære på RIZZO. Personalet er søde inkl Hr Rizzo selv, vi nød både restaurant, pool og udsigten fra et smagfuldt og rent værelse. Super ophold

Læs mere

3. gang!

Det er 3. gang vi har tilbragt nogle dage i Villa Rizzo. Beliggenheden centralt mellem lufthavnen i Napoli og mange af de syditalienske byer og seværdigheder gør stedet ideelt. Det er et meget charmerende sted med dejlige værelser og mulighed for udmærket mad. Personalet meget flinke og flere taler udmærket engelsk, hvis det kniber lidt med det italienske. Kan varmt anbefales.

Læs mere
 
search map