Agriturismo i San Cipriano Picentino i Campania

Agriturismo La Vecchia Quercia

Terrassen til værelserne i stueetagen Eksempel på værelse i stueetagen Terrassen til værelserne på første sal Eksempel på værelse på første sal Lejligheden på første sal
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

De to søstre, Sikvia og Anna, der ejer gården har delt opgaverne. Silvia passer på vinmarkerne og vinkælder. Anna, sammen min sin søn og sin svigerdatter, står for at byde gæsterne velkommen i gårdens få værelser og for at tilberede smagfulde retter i restauramten.

Et hemmelig feriested tæt på mondæne udflugter

Her bor du mdtvejes mellem det livlige Salerno og Amalfikysten mod norden og Paestum, Castellabate og Cilento naturpark mod syd. Du kan vælge at opleve de mere mondæne gader med de verdenskendte landskaber nordpå eller fare vildt i Cilento små byer ad veje, der vil bringe dig igennem smukke og ret ukendte landskaber. Eller kan du vælge at blive på gården og lytte til de fortællinger om den lokale kultur, som Anna og hendes søn Giovanni gerne formidler til de rejsende, der vælger at investere deres ferietid på gården. På gården findder du også et nyttigt pool med tilhørende solterrasse, hvor du kan nyde det lokale klima, der plejer at have en venlig temperatur og en meget behageligt luftfugtighed. Det er ikke usædvanligt at man kan spise ude fra maj frem til oktober måned.

Læs mere om Agriturismo La Vecchia Quercia

Tradition og fantasi i restauranten


Giovanni’s kone har bragt her til gården hendes erfaring som uddanet kok (hun blev uddannet på Accademia del Gusto i Pollenzo). Hun stammer fra Piemonte og er helt forelsket i de gode råvarer som familien selv kan dyrke på grunden. Hun synes at være ret heldig, da hun har mannge flere grøntsager i haven end hjemme i Piemonte og hun elsker at eksperimentere med dem.

Få gode værelser med terrasse
Værelserne er rummelige og hjemlig indrettede. De ligger i en bygning, der ligger ca. 50 meter fra restauranten, så du ikke forstyrres hvis nogen vælger at blive længere ved bordet med et ekstra glas vin – og du kan heller ej forstyrre nogen, den dag du selv vil nyde en lille én efter maden om aftenen. Alle værelserne råder over aircondition, wi-fi, minibar samt – med undtagelse af det eneste enkeltværelse – enten overdækket terrasse eller terrasse, der vender mod pool. To af værelserne på første sal kan samles til et familieværelse med to badeværelser. Der er mulighed for en ekstra opredning i alle værelerne; det ene værelse har faktisk plads til hele to ekstra opredninger.

Ved værelserne er der også et lille udendørs køkken køkken, hvor Anna arrangere nu og da en middag med hjembagt pizza eller en fælles aften for alle gæsterne. På forespørgsel kan der også arrangeres madkursus for både de små som de store.

Værelserne på Agriturismo La Vecchia Quercia

Dobbeltværelse m. overdækket terrasse (stueetage)

Værelserne i stueetagen har indgangen direkte fra den overdækkede terrasse, som er udstyret med havebord og -stole. De indeholder alle dobbeltseng og har mulighed for en ekstra opredning. De har desuden privat bad med toilet og bruser.

Dobbeltværelse m. terrasse (1. sal)

Værelserne på første sal har alle udgangen til privat terrasse mod pool. Værelserne er fordelt i to plan og indeholder dobbeltseng på hemsen og en eller to ekstra opredninger i den nederste plan.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (1. sal med terrasse)

To af værelserne på første sal kan samles til en lejlighed med stue og tekøkken. Der er således i alt seks sovepladser til rådighed for en familie, der lejer sig ind. Fra værelserne er der udgang til den rummelige terrasse mod pool.

Enkeltværelse

Gårdens mindste værelse ligger i stueetagen og råder over fransk seng (halvanden seng) samt eget badeværelse. Der er ikke udgang til en privat udendørsareal - til gengæld kan du sidde overalt i haven, hvor du symes at du har det bedst.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa Rizzo - Masseria della Nocciola

San Cipriano Picentino, Campania

Agriturismo Le Magnolie

Loreto Aprutino, Abruzzo

Hotel Villa Romana

Minori, Campania

Anbefalinger til dig

Il Borgo

Francavilla di Sicilia, Sicilien

Residence Terra Rossa

Taormina, Sicilien

Residence Borgo degli Ulivi

Arbatax, Sardinien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Campania

search map