Agriturismo i San Cipriano Picentino i Campania

Agriturismo La Vecchia Quercia

Terrassen til værelserne i stueetagen Eksempel på værelse i stueetagen Terrassen til værelserne på første sal Eksempel på værelse på første sal Lejligheden på første sal
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

De to søstre, Silvia og Anna, der ejer gården, har delt opgaverne mellem sig. Silvia passer på vinmarkerne og vinkælderen, og Anna står, sammen med sin søn og svigerdatter, for at byde gæster velkommen til gårdens få værelser og for at tilberede smagsfulde retter i restauranten.

Et hemmeligt feriested med gode udflugtsmuligheder

Her bor du midt imellem livlige Salerno og Amalfikysten mod nord, og Paestum, Castellabate og Cilento naturpark mod syd. Du kan vælge at opleve det verdenskendte landskab nordpå eller udforske Cilentos hyggelige, små byer og smukke landskaber. Eller kan du vælge at blive på gården og lytte til fortællinger om den lokale kultur, som Anna og hendes søn Giovanni gerne formidler til de besøgende. På gården finder du også en dejlig pool med tilhørende solterrasse, hvor du kan nyde klimaet, der byder på gode temperaturer og en behageligt luftfugtighed. Her er det ikke usædvanligt, at du kan spise ude fra maj frem til oktober måned.

Læs mere om Agriturismo La Vecchia Quercia

Tradition og fantasi i restauranten


I køkkenet finder du Giovannis kone, som er uddannet kok fra Accademia del Gusto i Pollenzo. Hun stammer fra Piemonte og er helt forelsket i de gode råvarer, som familien selv kan dyrke på grunden. Hun føler sig virkelig heldig, for her har hun mange flere grøntsager i haven end hjemme i Piemonte, og hun elsker at eksperimentere med dem.

Gode værelser med terrasse


Værelserne er rummelige og hjemligt indrettede. De ligger i en bygning, der ligger ca. 50 meter fra restauranten, så du forstyrres ikke, hvis nogen vælger at blive hængende ved middagsbordet med et ekstra glas vin. Alle værelserne har aircondition, WiFi, minibar samt – med undtagelse af det eneste enkeltværelse – enten overdækket terrasse eller terrasse, der vender mod poolen. To af værelserne på første sal kan samles til et familieværelse med to badeværelser. Der er mulighed for en ekstra opredning i alle værelserne, og et af værelserne har faktisk plads til hele to ekstra opredninger.

Til værelserne hører også et lille, udendørs køkken, hvor Anna nu og da arrangerer en middag med hjemmelavet pizza eller en fællesaften for alle gæsterne. På forespørgsel kan der også arrangeres madkursus for både store og små.

Værelserne på Agriturismo La Vecchia Quercia

Dobbeltværelse m. overdækket terrasse (stueetage)

Værelserne i stueetagen har indgang direkte fra den overdækkede terrasse, som er udstyret med havemøbler. De har alle dobbeltseng med mulighed for en ekstra opredning samt privat bad med toilet og bruser.

Dobbeltværelse m. terrasse (1. sal)

Værelserne på første sal har alle udgang til privat terrasse mod poolen. Værelserne er fordelt i to plan og har dobbeltseng på hemsen samt en eller to ekstra opredninger på det nederste plan.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (1. sal med terrasse)

To af værelserne på første sal kan samles til en lejlighed med stue og tekøkken. Der er således i alt seks sovepladser til rådighed. Fra værelserne er der udgang til den rummelige terrasse mod poolen.

Enkeltværelse (stueetage)

Gårdens mindste værelse ligger i stueetagen og har en fransk seng (halvanden seng) samt eget badeværelse. Der er ikke udgang til et privat udendørsareal, men til gengæld kan du benytte hele gårdens have.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map