Hotel i Salerno

Vinto House B&B

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her er der et væld af gode udflugtsmuligheder

Hvis du har holdt ferie på Amalfikysten, har du sikkert også været en tur i storbyen Salerno, som ligger lige ud til havet. Det er en charmerende by med et hyggeligt gammelt historisk centrum, men også med en moderne bydel med et godt udvalg af butikker, men også gode restauranter og caféer. Der er flere grønne parker og en skøn havnepromenade, hvorfra du også kan tage båden direkte til Amalfi og øen Capri. Samtidig er du ikke langt fra hverken den romerske ruinby Pompeji eller de gamle græske templer i Pæstum, så hvad kan du næsten ønske mere.

En lille hyggelig B&B med gode faciliteter

Der er ikke mange hoteller i Salerno, for det er ikke umiddelbart der de fleste vælger at slå sig ned, når de vælger at holde ferie i området omkring Amalfikysten. Det er i virkeligheden synd, for det er en rigtig dejlig by, som har masser at byde på både sommer og vinter. Det er nok ikke mange der ved, at Salerno har en opera som fint kan måle sig med San Carlo i Napoli, eller at Salerno har en af de fineste juleudsmykninger i miles omkreds, hvis du har planer om en julerejse. Til gengæld har Salerno et godt udvalg af små Bed & Breakfasts og Vinto House er en af de mere specielle, som ligger lige midt i smørhullet. Det er et helt særligt sted, som du nok slet ikke har fantasi til at forestille dig, men kig godt på billederne, og lad dig forføre. Selv om der kun er 3 værelser, er der døgnbetjent reception, der serveres morgenmad, der er en hyggelig fællesstue, et fælles køkken hvor du også har mulighed for at kokkerere dine egne måltider, og så er der hyggeligt med stort H.

Læs mere om Vinto House B&B

Komfortable værelser i en klasse for sig

De 3 værelser er indrettet vidt forskelligt, - ja faktisk er det ikke nogen overdrivelse at sige, at de er som nat og dag. De er super charmerende på hver deres måde, og de har alle aircondition, satellit TV, wi-fi, minibar, værdiboks og badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.

Værelserne på Vinto House B&B

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map