Anmeldelser af Il Reticolo B&B

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Il Reticolo B&B

Læs personlige anmeldelser af Il Reticolo B&B som ligger i Campania. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Reticolo B&B. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

MEGET IMØDE KOMMENDE

Ligger centralt. Flot værelse med balkom som beskrevet, gode senge. Dejligt italiensk morgenmad og værterne er meget hjælpsomme både med hensyn til daglige aktiviteter, men også anbefalinger til restauranter, offentligt trafik mm.

Salerno som feriedestination

God udgangspunkt for at komme til Amalfi, Pæstum eller Pompei. Lokal strand kan ikke anbefales. Flot indre by med masser af shoppingmuligheder, restauranter og interessent historik. Den gamle bydel fremstår tæt bygget delvis på romerske sten og små forretninger. den offentlige trafik kan anbefales - vi brugte tog for det meste.

Il Reticolo B&B
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Il Reticolo B&B
Tresengsværelse med balkon
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

ikke brugt
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2019
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map