Hotel i Salerno

Il Reticolo B&B

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bo i en hyggelig storby

Salerno er en af de hyggeligste byer i Campania, men det er der desværre ikke så mange, der ved. Byens historie går mange hundrede år tilbage i tiden, og det var netop her, at et af de første og ikke mindst vigtigste medicinske fakulteter opstod helt tilbage i Middelalderen. I dag er Salerno en moderne storby, men samtidig har den et rigtig hyggeligt historisk centrum. Der er en opera, som er fuldt på højde med San Carlo i Napoli, og der kører tog både til Napoli og Rom, ligesom du bor tæt på de græske templer i Pæstum og den romerske ruinby Pompeji. Et par hundrede meter herfra finder du havnen, hvorfra du kan sejle til Amalfikysten og Capri, ja hvad mere kan man næsten ønske sig,

Som at bo i et privat hjem

I Italien har det længe været på mode at overnatte på bed and breakfast frem for på et rigtigt hotel, og standarden er som regel væsentligt højere, end vi er vant til i Danmark. Det gælder også her på Il Reticolo, en lille bed and breakfast med bare 4 værelser, som drives af to brødre. Anmeldelserne fra de tidligere gæster er skyhøje, og med god grund, for her er der tænkt på alt, og og både service og standard når nye højder. Når du flytter ind på Il Reticolo, er det lige som at flytte ind i et privat hjem, og dine nærmeste naboer er almindelige italienere, så du kommer hurtigt til at falde til i nærmiljøet.

Læs mere om Il Reticolo B&B

Komfortable værelser

De fire værelser er pænt men enkelt indrettet, og udsmykket med billeder fra de spændende seværdigheder i omegnen. Et par af værelserne har en lille privat balkon, mens de andre har udsigt over byens hyggelige gader. Værelserne har alle aircondition, wi-fi, satellit TV, værdiboks samt badeværelse med bruser og hårtørrer. Hvis du har lyst til en kop kaffe, kan du benytte en elkedel i køkkenet, hvor du også kan nyde din morgenmad sammen med de andre gæster.

Værelserne på Il Reticolo B&B

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Il Reticolo B&B

Læs personlige anmeldelser af Il Reticolo B&B som ligger i Campania. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Reticolo B&B. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

MEGET IMØDE KOMMENDE

Ligger centralt. Flot værelse med balkom som beskrevet, gode senge. Dejligt italiensk morgenmad og værterne er meget hjælpsomme både med hensyn til daglige aktiviteter, men også anbefalinger til restauranter, offentligt trafik mm.

Læs mere
 
search map