Hotel i Salerno

Dimora Salernum B&B

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her er det hele, og lidt til

Storbyen Salerno er som oftest ikke den de fleste tænker på, når de overvejer en ferie på den guddommeligt smukke Amalfikyst, men hvis du vil kombinere din ferie med shopping, gode restauranter, kulturelle indslag som Pompeji og de gamle græske templer i Pæstum, badning på lange hvide sandstrande, sejlads langs Amalfikysten, vandreture i bjergene og måske et besøg på en vingård, så er Salerno faktisk et rigtig godt bud - og kommer du med offentlig transport, kan du køre lige til døren.

Hyg dig i den private taghave

Hvis du samtidig drømmer om at bo på et lille sted med bare 3 værelser i moderne stil, at have din egen lille balkon, men også mulighed for at hygge dig i den private "taghave" - ja så er den lille bed & breakfast Dimora Salernum et rigtig godt bud. Her bor du dør om dør med de lokale, hvilket giver en helt særlig atmosfære. Samtidig har du den hyggelige by med de mange faciliteter, butikker og grønne parker lige uden for døren, og havnen og stranden er ikke langt væk. Bussen til Amalfikysten stopper lige uden for døren, - ja hvad mere kan man næsten forlange. Måske lige en god morgenmad, men heller ikke her skal du bekymre dig, for det er der naturligvis tænkt over.

Læs mere om Dimora Salernum B&B

Her skal du være ude i god tid

Dimora Salernum er en af Salernos små hemmelige perler, og den ligger højt på ranglisten, når vi kigger på tilbagemeldinger fra tidligere gæster, og det er med rigtig god grund. For her er du ikke blot et nummer, men en del af familien, og de søde og servicemindede personale vil gøre alt hvad der står i deres magt, for at du skal få så god en ferie som overhovedet muligt. Stedet er allerede blevet så populært, at du skal være ude i rigtig god tid, hvis du vil være sikker på at få plads.

Komfortable værelser med balkon

De tre værelser er rigtig pænt, men forskelligt indrettet, og er alle holdt i moderne stil. Som noget helt særligt i en storby, har alle værelser en lille balkon, lige som der er satellit TV, telefon, værdiskab, aircondition, minibar, el-keddel, wi-fi samt badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer. Der er også mulighed for at benytte et strygejern og strygebræt, hvis du skal være væk i længere tid.

Værelserne på Dimora Salernum B&B

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map