Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Mest populære byer og områder

Campania er en gæstfri region som måske er en anelse underspillet i forhold til omgivelserne, men som giver dig unikke oplevelser i verdensklasse. Vi kunne jo bare starte med at nævne hovedstaden Napoli med pizza og fodbold, Sorrento-halvøen, vulkanen Vesuv, ruinbyerne Herkulanum og Pompei og så perlen Amalfikysten. En enestående samling af seværdigheder, som de fleste nationer ville være misundelig på. Her er det hele blot samlet i en enkelt region.

Når man rejser til Campania får man altså rig lejlighed til at få oplevelser af både panoramisk, historisk og moderne karakter. Og den gode nyhed er, at udvalget af ferieboliger er godt, flyforbindelserne er mange og vejret er dejligt stort set hele året.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Med fly fra Danmark til lufthavne i Campania

Når du skal rejse fra Danmark til Campania i Italien, er det naturligt at kigge mod Napoli, som har den altdominerende lufthavn i Campania - Aeroporto Internazionale di Napoli - som ligger meget tæt på byen, og er det perfekte udgangspunkt for oplevelser i Campania, herunder storbyferie i Napoli, rejser til Amalfikysten og meget andet.

Har man brug for alternative lufthavne, ligger mulighederne i de to lufthavne i Rom, Ciampino og Fiumicino, eller lufthavnen i Brindisi, som har gode forbindelser til Danmark i højsæsonen, enten som direkte flyvninger eller med et enkelt skift. Salerno, som er nærmeste by til Amalfikysten, har desuden en regional lufthavn.

Hos In-Italia kan du booke flybilletter til Campania fra både Billund Lufthavn, Aalborg Lufthavn, Københavns Lufthavn i Kastrup og fra Hamburgs lufthavn. Booker du din feriebolig og flybillet til Campania samlet hos os, er din rejse omfattet af Rejsegaranti - og du kan endda få en lejebil med i din bestilling.

>> Her kan du læse mere om at leje bil i lufthavnen i Napoli

Hvor skal man bo i Campania?

Har man kun få dage i Campania, anbefaler vi at man indkvarterer sig i Napoli, enten på et af de mange hoteller, eller i en ferielejlighed. Herfra kan man opleve byen, og tage toget til oplevelser omkring vulkanen Vesuv, og til fx. Pompei.

Har man et par uger til rådighed, må man ikke snyde sig selv for Amalfikysten, som er anerkendt som en af Europas smukkeste kyststrækninger. Udvalget af hoteller og ferieboliger er stort og rejser man til Campania udenfor sæsonen er der mulighed for at få rigtig meget for pengene.

Den billigste rejse til Campania

Hos In-Italia henter vi løbende de bedste priser på både ferieboliger, hotel, lejlighed, flybilletter og lejebiler - og vi "pakker" det hele for dig i en samlet pakkerejser, så du er sikret af den danske rejsegaranti. På den måde får du de billige priser som på alle portalerne, sammen med den sikkerhed, som vi giver dig som dansk rejsebureau, der er underlagt pakkerejseloven.

Du kan booke direkte - nu og her - på hjemmesiden, men har naturligvis også mulighed for at kontakte os for hjælp til at vælge den rigtige sammensætning af din rejse til Campania. Vi har sendt danskere til Italien siden 1999 og har derfor ekspertisen til at rådgive dig.

Mere information til din rejse til Campania

Campania, beliggende i den sydvestlige del af landet mellem nabo-regionerne Lazio, Molise, Apulien og Basilicata, er en af de mest befolkningsrige regioner i Italien med 5,869,000 indbyggere. Storbyen Napoli, beliggende i den nordvestlige del af regionen, er regionens hovedstad med knap 1 million indbyggere.

Campania-regionen er især kendt for sine smukke kulturlandskaber og sin enestående natur, såsom som du kan opleve den på øen Capri, på den smukke Amalfikyst og ved vulkanen Vesuv; sine rige arkæologiske fund fra antik tid, såsom fortidsbyerne Pompeji, Herculaneum og Paestum; og for sin alsidige gastronomi, der både tæller nogle af de mest klassiske italienske retter (piazzaen siges f.eks. at være opfundet i regionshovedstaden Napoli) og mere eksotiske retter, der oprindeligt kom til regionen fra andre verdensdele og andre kulturer.

Et af de mest populære rejsemål i regionen er den smukke Amalfikyst, der af mange betegnes som en af Europas smukkeste kyststrækninger. Her kan du ikke bare opleve ét af Italiens mest spektakulære kulturlandskaber, men også en perlerække af gamle, charmerende småbyer, såsom Ravello, Amalfi og Positano. Et andet populært rejsemål er Sorrentohalvøen med udsigten over Napolibugten og vulkanen Vesuv.

Regionens berømte fortidsbyer Pompeji, Herculaneum og Paestum hører til nogle af de største arkæologiske seværdigheder i Italien. Paestum byder på et pragtfuldt dorisk tempel, som bærer vidnesbyrd om grækernes tilstedeværelse i antik tid; i Pompeji kan du opleve ruinerne af en romersk provinsby, der blev fuldstændigt begravet under et katastrofalt udbrud af vulkanen Vesuv i 79 e.Kr.; og i Herculaneum kan du gå på opdagelse mellem ruinerne af en blomstrende romersk by, som ligesom Pompeji blev begravet i aske fra Vesuvs vulkanudbrud i august 79 e.Kr.

Og så er der naturligvis regionshovedstaden Napoli - pizzaens hjemby og Syditaliens hovedstad - som er en forunderlig blanding af nyt og gammelt, kaos og orden. Her kan du blandt andet opleve Italiens arkæologiske Nationalmuseum, Duomoen, Castel Nuovo, det kongelige palads og meget mere. 

>> Få mere information om en ferie i Campania her

 
search map