Anmeldelser af Villa Scarpariello Relais

 
Villa Scarpariello Relais er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Scarpariello Relais er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ravello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Scarpariello Relais

Læs personlige anmeldelser af Villa Scarpariello Relais som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Scarpariello Relais. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Villa Scarpariello Relais

Amalfikysten som feriedestination

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 6 voksne
Navn

Fantastisk sted!

Villa Scarpariello er et fantastisk sted! Der er en helt unik atmosfære og charme ved stedet, som jeg aldrig har set andre steder.
Vi boede i 2 lejligheder, men benyttede os flittigt af den store terasse under citronerne :-) på trods af at der var næsten fyldt op i både lejligheder og hotelværelser, så føltes det ofte som om man havde det hele for sig selv, fordi der er så mange små og store terasser, hvor man kan finde sit eget favoritsted. Det eneste sted, hvor man fornemmede at vi var mange, var ved poolen, hvor der ikke altid var liggestole nok til alle.
Som noget helt unikt har villaen også sin egen lille mole, hvorfra man kan hoppe direkte i Middelhavet.
Det er også skønt at villaen har egen parkeringsplads.
Personalet er et helt kapitel for sig! Sikke en service. De hjalp os både med alt det praktiske og med tips til leje af båd og restaurantbesøg.
Vi benyttede os af stedets morgenmad et par gange, det var rigtig fint og restauranten har som alle andre steder i villaen en enestpende udsigt.

Anbefaling til kommende gæster

I gå afstand fra villaen halvvejs mod Minori ligger der en fin lille pizza restaurant, hvor man kan sidde øverst oppe og nyde udsigten ud over Middelhavet og hvor priserne er yderst rimelige!
Villaen har mange trapper, så det er ikke for gangbesværede, men ellers er det nu bare en ekstra charme ved stedet.
Med hjælp fra Andrea lejede vi en stor båd med kaptajn for en dag. Det var ret dyrt, men alle pengene værd, da vi havde den hele dagen. Vi sejlede op langs kysten og og ud til Capri, så der sparer man jo så denne udflugt, som vi måske alligevel ville have haft. Undervejs fik vi lov at hoppe i havet fra båden og kunne snorkle rundt. Håndklæder og vand er inkluderet i prisen. Båden hentede os direkte ved villaens egen mole, så der var fuld valuta for alle pengene.

Villa Scarpariello Relais
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Scarpariello Relais
Fireværelseslejlighed Elena med 5 sovepladser
Treværelseslejlighed Luigi med 4 sovepladser

AC virkede ikke i det ene af soveværelserne.
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 5 voksne, 4 børn
Navn
Ane og veninderne boede på Villa Scarpariello Relais i Ravello fra d. 14. til d. 21. maj 2011.

Det var et fantastisk sted, alt fungerede perfekt. Har aldrig boet så smukt før.
Det firma du henviste til omkring taxi, fungerede helt upåklageligt. De hentede os i lufthavnen, og de var på pletten og hentede os, så det passede med flyafgang. De havde endda tjekket op på flytiderne og sendt en fax til hotellet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Johannes og rejsefælle fra Charlottenlund boede på Villa Scarpariello Relais i Ravello fra d. 21. til d. 28. april 2007.

Tak for jeres mail, vi havde tænkt os at skrive til jer alligevel, både fordi vi oplevede en god service fra jeres side, og fordi vi gerne vil formidle vores begejstring videre.

Vi havde bedt om forslag til hotel ved Amalfikysten, noget hyggeligt, romantisk og ved vandet (eller sådan noget lignende). Et af jeres forslag var Scarpiarello, hvor vi valgte suite Giordano. En helt igennem suveræn oplevelse. Det er et eventyrligt hotel med en flot beliggenhed. Vores lejlighed lå meget for sig selv, i det hele taget er der meget stille og roligt. En – positiv – overraskelse var, at der var morgenmad inkluderet, og daglig rengøring. Det havde vi ikke opfattet ud fra beskrivelsen. Og en stor fordel ved dette hotel er også den private parkeringsplads, og aflåst låge – man er helt tryg ved at efterlade ting i lejligheden. Vi havde kun positive oplevelser med personale, rengøringsstandard, hele hotellet, hvor der er så mange flotte udsigter, småterrasser med solstole osv. En enkelt anke er, at vi et par gange skoldede os på det varme vand – især fordi hanen i køkkenet efterdryppede umotiveret med skoldhedt vand. Vandet havde en meget høj temperatur der kan give en alvorlig forbrænding.

Vi var også glade for at have valgt denne del af kysten frem for strækningen på den anden side af Amalfi mod Positano, der var noget mere turistet. Minori og Majori er nogle charmerende og mere uberørte byer. Ravello var vi ovenud begejstrede for, men også Scala var helt fantastisk og der var nogle fantastiske udsiger derfra. Vi var heldige med vejret og havde en helt fantastisk ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map