Feriebolig i Ravello på Amalfikysten

Villa Scarpariello Relais

 
Villa Scarpariello Relais er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Scarpariello Relais er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ravello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Den fantastiske beliggenhed betyder, at de eneste lyde du hører, er bølgernes skvulpen mod klipperne, lige som hver en lille krog er som et eventyr med nye billedskønne kig mod havet og den imponerende kyststrækning. Få selv syn for sagn.

En fantastisk beliggenhed

Hovedattraktionen på stedet er det gamle normanniske tårn, som er centrum for hele komplekset, der består af i alt 3 bygninger, der er bygget ind i klipperne under vejen. Den fantastiske beliggenhed betyder, at de eneste lyde, man hører, er bølgernes skvulpen mod klipperne, ligesom hver lille krog på området er som et eventyr med nye billedskønne kig mod havet og den imponerende kyststrækning.

Læs mere om Villa Scarpariello Relais

Villa Scarpariello ejes i dag af Prins Luigi D´Angerio fra Sant' Agata, som opholder sig på stedet i kortere eller længere perioder. Selve tårnet er et lille museum, der rummer den dokumentation, som hører til Scarpariellos spændende historie (tårnet er ikke åbent for stedets gæster - men man kan altid håbe, at personalet forbarmer sig over en).

Villaens historie

Villa Scarpariello har dannet ramme om mange interessante begivenheder. Det var bl.a. her, at den italienske konge Vittorio Emanuele III i 1944 overgav magten til sin søn Umberto - og det var også her, at Jacqueline Kennedy holdt ferie med sine børn i 1962, og ved en senere lejlighed præsenterede stedet for sin mand John F. Kennedy.

I dag er Villa Scarpariello indrettet dels med lejligheder, dels med værelser (se Hotel Villa Scarpariello) og bestyres af den samme familie, som ejer det nærliggende Hotel Villa San Michele. For bare få år siden var det hele nærmest en ruin, men ved hjælp af hårdt arbejde er det lykkedes at omdanne villaen til et fantastisk ferieparadis, hvor man dog har respekteret stedets historie og tradition, også hvad angår indretning og møblering.

Faciliteterne

Villa Scarpariello har en lille reception, parkering (på den modsatte side af kystvejen), swimmingpool med havvand, mulighed for badning fra klipperne, fælles terrasser, hvor der bl.a. serveres morgenmad (mod betaling), ligesom gæsterne kan leje en lille speedbåd, så man endnu bedre kan udforske den spændende Amalfikyst med de mange små strande og imponerende grotter. Vil man køre til de nærmeste byer langs kysten, så er der ca. 1,5 km til Amalfi og ca. 1,7 km til Minori.

Lejlighederne

Alle lejligheder er udstyret med balkon eller terrasse med havudsigt, satellit-TV, telefon, aircondition, bad med brus eller kar og toilet samt køkken med komfur og køleskab. På grund af beliggenheden er Villa Scarpariello ikke egnet for gangbesværede, da al transport på området foregår til fods ad små stier og trapper.

Lejlighederne på Villa Scarpariello Relais

Toværelseslejlighed Wagner med 3 sovepladser

Wagner består af 1 enkeltværelse og 1 dobbeltværelse begge med havudsigt. Der er et lille køkken med 4 gasblus og køleskab, bad og toilet samt en lille terrasse med bord og stole, som er overdækket.

Toværelseslejlighed Suite Regina med 2 sovepladser

Suite Regina er en dejlig lejlighed som er indrettet med mange antikviteter. Den består af en opholdsstue med pejs og spisebord samt udgang til en balkon med havudsigt. Der er et soveværelse med dobbeltseng og havudsigt, køkken med lille spisebord, 4 gasblus og køleskab, samt badeværelse med brus og toilet.

Treværelseslejlighed Luigi med 4 sovepladser

Luigi er en af de tre lejligheder som ligger i selve hovedbygningen på 3. sal. Den består af en stor opholdsstue spisebord, sofagruppe og pejs samt udgang til balkon med havudsigt. Der er to dobbeltværelser samt køkken med 4 gasblus, køleskab, mikroovn og et lille spisebord samt badeværelse med kar og toilet.

Fireværelseslejlighed Elena med 5 sovepladser

Elena er en af de tre lejligheder som ligger i selve hovedbygningen på 2. sal. Den består af en mindre opholdsstue med spisebord og sofa samt udgang til balkon med havudsigt. Der er et enkeltværelse med udgang til balkon og havudsigt, et dobbeltværelse med udsigt og et dobbeltværelse med vindue mod opgangen. Der er bad med kar og toilet samt køkken med 4 gasblus og køleskab.

Fireværelseslejlighed Emanuele med 6 sovepladser

Emanuele er en af de tre lejligheder som ligger i selve hovedbygningen på 1. sal . Den består af en mindre opholdsstue med spisebord og sofa samt udgang til balkon med havudsigt og en mindre udendørs spiseplads. Der er 3 dobbeltværelser, et med balkon og udsigt, et med vindue udsigt og et med vindue ud til opgangen. Der er bad med brus og toilet samt køkken med 4 gasblus og køleskab.

Skjul teksten
 
 
search map