Feriebolig i Ravello på Amalfikysten

Villa Scarpariello Relais

 
Villa Scarpariello Relais er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Scarpariello Relais er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ravello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Den fantastiske beliggenhed betyder, at de eneste lyde du hører, er bølgernes skvulpen mod klipperne, lige som hver en lille krog er som et eventyr med nye billedskønne kig mod havet og den imponerende kyststrækning. Få selv syn for sagn.

En fantastisk beliggenhed

Hovedattraktionen på stedet er det gamle normanniske tårn, som er centrum for hele komplekset, der består af i alt 3 bygninger, der er bygget ind i klipperne under vejen. Den fantastiske beliggenhed betyder, at de eneste lyde, man hører, er bølgernes skvulpen mod klipperne, ligesom hver lille krog på området er som et eventyr med nye billedskønne kig mod havet og den imponerende kyststrækning.

Læs mere om Villa Scarpariello Relais

Villa Scarpariello ejes i dag af Prins Luigi D´Angerio fra Sant' Agata, som opholder sig på stedet i kortere eller længere perioder. Selve tårnet er et lille museum, der rummer den dokumentation, som hører til Scarpariellos spændende historie (tårnet er ikke åbent for stedets gæster - men man kan altid håbe, at personalet forbarmer sig over en).

Villaens historie

Villa Scarpariello har dannet ramme om mange interessante begivenheder. Det var bl.a. her, at den italienske konge Vittorio Emanuele III i 1944 overgav magten til sin søn Umberto - og det var også her, at Jacqueline Kennedy holdt ferie med sine børn i 1962, og ved en senere lejlighed præsenterede stedet for sin mand John F. Kennedy.

I dag er Villa Scarpariello indrettet dels med lejligheder, dels med værelser (se Hotel Villa Scarpariello) og bestyres af den samme familie, som ejer det nærliggende Hotel Villa San Michele. For bare få år siden var det hele nærmest en ruin, men ved hjælp af hårdt arbejde er det lykkedes at omdanne villaen til et fantastisk ferieparadis, hvor man dog har respekteret stedets historie og tradition, også hvad angår indretning og møblering.

Faciliteterne

Villa Scarpariello har en lille reception, parkering (på den modsatte side af kystvejen), swimmingpool med havvand, mulighed for badning fra klipperne, fælles terrasser, hvor der bl.a. serveres morgenmad (mod betaling), ligesom gæsterne kan leje en lille speedbåd, så man endnu bedre kan udforske den spændende Amalfikyst med de mange små strande og imponerende grotter. Vil man køre til de nærmeste byer langs kysten, så er der ca. 1,5 km til Amalfi og ca. 1,7 km til Minori.

Lejlighederne

Alle lejligheder er udstyret med balkon eller terrasse med havudsigt, satellit-TV, telefon, aircondition, bad med brus eller kar og toilet samt køkken med komfur og køleskab. På grund af beliggenheden er Villa Scarpariello ikke egnet for gangbesværede, da al transport på området foregår til fods ad små stier og trapper.

Lejlighederne på Villa Scarpariello Relais

Toværelseslejlighed Wagner med 3 sovepladser

Wagner består af 1 enkeltværelse og 1 dobbeltværelse begge med havudsigt. Der er et lille køkken med 4 gasblus og køleskab, bad og toilet samt en lille terrasse med bord og stole, som er overdækket.

Toværelseslejlighed Suite Regina med 2 sovepladser

Suite Regina er en dejlig lejlighed som er indrettet med mange antikviteter. Den består af en opholdsstue med pejs og spisebord samt udgang til en balkon med havudsigt. Der er et soveværelse med dobbeltseng og havudsigt, køkken med lille spisebord, 4 gasblus og køleskab, samt badeværelse med brus og toilet.

Treværelseslejlighed Luigi med 4 sovepladser

Luigi er en af de tre lejligheder som ligger i selve hovedbygningen på 3. sal. Den består af en stor opholdsstue spisebord, sofagruppe og pejs samt udgang til balkon med havudsigt. Der er to dobbeltværelser samt køkken med 4 gasblus, køleskab, mikroovn og et lille spisebord samt badeværelse med kar og toilet.

Fireværelseslejlighed Elena med 5 sovepladser

Elena er en af de tre lejligheder som ligger i selve hovedbygningen på 2. sal. Den består af en mindre opholdsstue med spisebord og sofa samt udgang til balkon med havudsigt. Der er et enkeltværelse med udgang til balkon og havudsigt, et dobbeltværelse med udsigt og et dobbeltværelse med vindue mod opgangen. Der er bad med kar og toilet samt køkken med 4 gasblus og køleskab.

Fireværelseslejlighed Emanuele med 6 sovepladser

Emanuele er en af de tre lejligheder som ligger i selve hovedbygningen på 1. sal . Den består af en mindre opholdsstue med spisebord og sofa samt udgang til balkon med havudsigt og en mindre udendørs spiseplads. Der er 3 dobbeltværelser, et med balkon og udsigt, et med vindue udsigt og et med vindue ud til opgangen. Der er bad med brus og toilet samt køkken med 4 gasblus og køleskab.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Scarpariello Relais

Læs personlige anmeldelser af Villa Scarpariello Relais som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Scarpariello Relais. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Villa Scarpariello Relais

Fantastisk sted!

Villa Scarpariello er et fantastisk sted! Der er en helt unik atmosfære og charme ved stedet, som jeg aldrig har set andre steder.
Vi boede i 2 lejligheder, men benyttede os flittigt af den store terasse under citronerne :-) på trods af at der var næsten fyldt op i både lejligheder og hotelværelser, så føltes det ofte som om man havde det hele for sig selv, fordi der er så mange små og store terasser, hvor man kan finde sit eget favoritsted. Det eneste sted, hvor man fornemmede at vi var mange, var ved poolen, hvor der ikke altid var liggestole nok til alle.
Som noget helt unikt har villaen også sin egen lille mole, hvorfra man kan hoppe direkte i Middelhavet.
Det er også skønt at villaen har egen parkeringsplads.
Personalet er et helt kapitel for sig! Sikke en service. De hjalp os både med alt det praktiske og med tips til leje af båd og restaurantbesøg.
Vi benyttede os af stedets morgenmad et par gange, det var rigtig fint og restauranten har som alle andre steder i villaen en enestpende udsigt.

Læs mere

Bedømmelse af Villa Scarpariello Relais

Læs mere

Ane og veninderne boede på Villa Scarpariello Relais i Ravello fra d. 14. til d. 21. maj 2011.

Det var et fantastisk sted, alt fungerede perfekt. Har aldrig boet så smukt før.
Det firma du henviste til omkring taxi, fungerede helt upåklageligt. De hentede os i lufthavnen, og de var på pletten og hentede os, så det passede med flyafgang. De havde endda tjekket op på flytiderne og sendt en fax til hotellet.

Læs mere

Johannes og rejsefælle fra Charlottenlund boede på Villa Scarpariello Relais i Ravello fra d. 21. til d. 28. april 2007.

Tak for jeres mail, vi havde tænkt os at skrive til jer alligevel, både fordi vi oplevede en god service fra jeres side, og fordi vi gerne vil formidle vores begejstring videre.

Vi havde bedt om forslag til hotel ved Amalfikysten, noget hyggeligt, romantisk og ved vandet (eller sådan noget lignende). Et af jeres forslag var Scarpiarello, hvor vi valgte suite Giordano. En helt igennem suveræn oplevelse. Det er et eventyrligt hotel med en flot beliggenhed. Vores lejlighed lå meget for sig selv, i det hele taget er der meget stille og roligt. En – positiv – overraskelse var, at der var morgenmad inkluderet, og daglig rengøring. Det havde vi ikke opfattet ud fra beskrivelsen. Og en stor fordel ved dette hotel er også den private parkeringsplads, og aflåst låge – man er helt tryg ved at efterlade ting i lejligheden. Vi havde kun positive oplevelser med personale, rengøringsstandard, hele hotellet, hvor der er så mange flotte udsigter, småterrasser med solstole osv. En enkelt anke er, at vi et par gange skoldede os på det varme vand – især fordi hanen i køkkenet efterdryppede umotiveret med skoldhedt vand. Vandet havde en meget høj temperatur der kan give en alvorlig forbrænding.

Vi var også glade for at have valgt denne del af kysten frem for strækningen på den anden side af Amalfi mod Positano, der var noget mere turistet. Minori og Majori er nogle charmerende og mere uberørte byer. Ravello var vi ovenud begejstrede for, men også Scala var helt fantastisk og der var nogle fantastiske udsiger derfra. Vi var heldige med vejret og havde en helt fantastisk ferie.

Læs mere
 
search map