Feriebolig i Ravello på Amalfikysten

Villa dei Pini

 
Villa dei Pini er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa dei Pini er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ravello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa dei Pini ligger i en meget stor frodig have i centrum af Ravello - og selv én af de gamle Guldaldermalere kunne ikke have fundet en smukkere udsigt.

En af de nærmeste naboer er den kendte Villa Rufolo, som er hjemsted for byens berømte klassiske koncerter - og det var også her, at komponisten Wagner blev inspireret til dele af operaen Parsifal. Bor man i Villa dei Pini i sommersæsonen, har man derfor gratis underholdning flere gange om ugen - og de aftener, hvor der ikke er koncert, kan man i stedet nyde cikadernes sang, mens man drikker et godt glas vin under den smukke pergola.

Læs mere om Villa dei Pini

Villa dei Pini har fået sit navn efter Ravellos berømte pinjetræer, som er gengivet på mange plakater og guidebøger om Amalfikysten. Villaen er i 3 etager, og er inddelt i flere lejligheder. Bl.a. ligger Casa Bellavista på øverste etage, og selv om der er en separat indgang, kan man med fordel leje de to boliger sammen, hvis man er en større familie. Der er dog ingen forbindelse mellem lejlighederne.
På grund af den store have, som er ideel til udendørs arrangementer, udlejes villaen ofte i forbindelse med bryllupper eller andre større fester. Har man planer i den retning, er udlejer gerne behjælpelig.

Der er ca. 40 trappetrin fra Domkirkepladsen ned til indgangen, som er fælles med det lille anneks Annunziata, som evt. kan lejes sammen med Villa dei Pini. De to boliger ligger dog ugenenert i forhold til hinanden, og har hver sin private have. Hvis man har valgt kun at leje Villa dei Pini, benytter ejeren iblandt det lille anneks - men det lejes normalt ikke ud til andre. Pga. beliggenheden er stedet ikke velegnet til gangbesværede. Kommer man i bil, kan man parkere mod betaling på den store parkeringsplads under Domkirkepladsen, eller man kan parkere gratis på den lille lokale vej under Villa dei Pini. Der er ca. 100 trappetrin ned - og op...

Villa dei Pini til 6 personer - er en fireværelseslejlighed, som er pænt men enkelt indrettet. Den består af et stort sammenhængende køkken- opholdsrum med TV, sofaer og spisebord. Køkkenet har gaskomfur, ovn, vaskemaskine og køleskab. Der er en stor udendørs spiseplads på terrassen foran villaen. Der er to dobbeltværelser, et værelse med to separate senge samt to badeværelser - det ene med brus og det andet med badekar.

Annunziata til 2 personer - er et lille anneks, som ligger for sig selv, og har egen have med bord og stole. Nærmeste nabo er en lille kirke fra 1400-tallet, og som nok er mest kendt for sine smukke kupler. Annunziata er bygget i sten, og består af et stort opholdsrum hvor der er TV og dobbelt sovesofa. Der er et lille køkken med gasblus, ovn og køleskab samt et badeværelse med brus og toilet. Man kan ikke se havet fra Annunziatas have, men oven på huset, er der en lille privat terrasse, hvorfra man kan se hele kysten.

Skjul teksten
 
 
search map