Anmeldelser af Villa Carmela

Udsigt mod Maiori fra 1. sal
 
Villa Carmela er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Carmela er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ravello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Carmela

Læs personlige anmeldelser af Villa Carmela som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Carmela. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Holger og familie fra Herning boede på Villa Carmela i Ravello fra d. 11. til d. 25. juli 2009.

Vi er kommet hjem fra en fantastisk dejlig ferie i Ravello på Amalfi kysten. Ravello lever fuld ud op til forventninger og er efter vores mening den smukkeste by vi har oplevet og vi har dog været en del rundt i Italien. Turen til Capri gav os også en smuk og spændende oplevelse, med d mange Blomster og den store frodighed. Vores værtinde Claudia har et dejligt hus som ligger med en perfekt udsigt Til Amalfi kysten, og huset er perfekt indrettet. Alt er pænt og rent og Masser af plads. Selvom vi fik masser af motion ved at gå på trapper, ville jeg gerne have lejet en cykel, men det var komplet umulig i området, så det det skal tjekkes hjemme fra næste gang. Næste gang har vi også talt om at flyve til Napoli, og tage færgen derfra til Amalfi ca. 1,5 time og € 18,- / pers. Så skal man ikke have en bil stående, Hvilket kan være vanskelig nok, det koster at parkere alle steder ca. € 3,-/time. Og det er meget let at sejle fra by til by eller tage busserne.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map