Feriebolig i Ravello på Amalfikysten

Villa Carmela

Udsigt mod Maiori fra 1. sal Terrasse i stueetagen Lejlighed i stueetagen Lejlighed på 1. sal Udsigt mod Maiori fra 1. sal
 
Villa Carmela er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Carmela er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ravello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Carmela er en dejlig villa i tre plan, som ligger på vejen op til Ravello, og hvorfra man har en imponerende udsigt over havet og Amalfikysten.

Villaen ejes af det unge ægtepar Claudia og Franco, som selv bor i lejligheden på 2. sal. Da villaen ligger ud til vejen, må man påregne nogen trafikstøj i højsæsonen. Villa Carmela ligger mellem de to vinkantiner Sammarco lige inden vejen går ind i selve Dragedalen, og derfor er der heller ikke langt ned til havet. Nærmeste strand ligger mellem Castiglione og Atrani, og benyttes stort set kun af de lokale. Den nås via trapper fra kystvejen - men som alternativ, kan stranden i Atrani anbefales.

Læs mere om Villa Carmela

Villaen ligger forholdsvis højt over vejen, og derfor er der god udsigt både fra stueetagen, som ligger delvis afskærmet bag oliventræer, samt fra 1. sal, hvor der er fri udsigt over træerne. På grund af beliggenheden kan villaen ikke anbefales til gangbesværede. Der er mulighed for parkering mod tillæg (der er kun én plads - så det er "først til mølle" princippet der gælder). Alternativt kan man parkere gratis langs vejen lige under villaen. Nærmeste indkøbsmulighed er det store supermarked, som ligger længere oppe ad vejen mod Ravello - eller i Atrani og Amalfi.

Lejlighed til 4 + 1 personer m. terrasse i stueetagen
- lejligheden er på ca. 75 m² og består er en stor opholdsstue m. TV samt spisebord og stole, hvorfra der er udgang til den store møblerede terrasse med havudsigt. Der er et stort køkken med gaskomfur, ovn, opvaskemaskine, espressomaskine, vandkoger, brødrister og køleskab. Der er to soveværelser med dobbeltseng og rigtige dyner i ydersæsonen, samt bad med badekar.

Lejlighed til 4 + 1 personer med balkon på 1. sal
- lejligheden er på ca. 75 m² og består er en stor opholdsstue m. TV samt spisebord og stole, hvorfra der er udgang til den møblerede balkon med havudsigt. Der er spisekøkken med gaskomfur, ovn, opvaskemaskine, espressomaskine, vandkoger, brødrister og køleskab. Der er to soveværelser med dobbeltseng og rigtige dyner i ydersæsonen, samt bad med badekar.

Skjul teksten
 
 
search map