Feriebolig i Ravello på Amalfikysten

Terrazza Mansi

Udsigten fra terrassen
 
Terrazza Mansi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Mansi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ravello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazza Mansi ligger på første sal af et gammelt hus i Ravellos centrum i den hyggelige bydel Lacco. Lejlighedens stærke side er den store terrasse, hvorfra der er udsigt over det blå hav, Minori og Maiori. Her kommer du sikkert til at tilbringe størstedelen af dit ophold i Ravello, for den indbyder både til til spisning og solbadning.

Huset ligger kun få minutters gang fra den centrale Piazza Vescovado. Endnu tættere ligger Piazza Fontana, hvor du finder en café, en restaurant og to købmænd. Vil du ned til stranden, så tager det ca. 20 minutter med bus at komme ned til Amalfi (hvis der ikke er trafikprop på den smalle vej mellem Amalfi og Ravello...) - bussen kører ca. en gang i timen.

Læs mere om Terrazza Mansi

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (1. sal med terrasse med havudsigt):
- Lejligheden er ca. 80 m² og dens terrasse er på ca. 20 m². Fra terrassen kommer du ind i den rummelige opholdsstue, hvor du finder køkkenhjørne med 4 blus, sofaarrangement samt fjernsyn ved pejs samt et gæstetoilet. Fra stuen har du adgang til et stort soveværelse med dobbeltseng med udgang til en lille veranda med udsigt over et lille torv med en kirke, og eget badeværelse med toilet og karbad samt et soveværelse med to enkeltsenge med udsigt over en lille gade. Trods indretningen ikke er luksuriøs, er lejligheden meget hyggeligt og veludstyret. Den er udstyret med vaskemaskine, køkken med ovn og mikrobølgeovn, CD-afspiller og hårtørrer.

Bil er ikke nødvendig, hvis du skal bo her - og Casa Mansi ligger ca. 500 meter fra nærmeste busstoppested. Vi anbefaler at du benytter de offentlige busser - besværet med bagage ved ankomst / afrejse fra lufthavnen kan løses ved bestilling af en transfer. Ankommer du i bilen så kan du evt. parkere på Piazza Fontana(mod betaling) som ligger ca.150 meter fra huset. Har du ikke noget imod trapper, er det muligt at komme nærmere, men så har du 60 stejle trappetrin at gå op ad. Man kan stadig parkere gratis på den offentlige landevej som forbinder Ravello med Napoli, men der er mange om budet, og det kan være svært at finde plads. Ønsker du derimod at parkere i garage, så ligger den ca. 1½ km fra centrum, og bilen vil derfor blive afhentet af en ansat fra parkeringshuset, som vil køre den til det.

Skjul teksten
 
 
search map