Anmeldelser af Terrazza Diego

 
Terrazza Diego er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Diego er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ravello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Diego

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Diego som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Diego. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Terrazza Diego

Amalfikysten som feriedestination

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Niels Peter og familie fra Albertslund boede på Terrazza Diego i Ravello fra d. 1. til d. 8. maj 2010.

Vi er nu vel hjemme efter 2 dejlige uger i Italien (Ravello + Rom). Vi havde lejet bil med fra Rom ved ankomst til Ravello lø 1. maj. Ved ankomst til Ravello fulgte vi kørselsanvisnigen med fokus på IKKE at dreje til højre igennem tunnelen. Vi mødte imidlertid en venlig betjent, der sagde stop til ligeudkørsel og vinkede os gennem tunnelen. Efter at have talt med en anden betjent i udkanten af byen, vendte vi tilbage gennem tunnelen og fik lov at dreje af Via Della Repubbica, da vi fortalte, at vi skulle til Terrazza Diego. Alt i alt er vi meget tilfredse med forløbet før ( god information og opfølgning omkring restbetaling og kontakter i Italien ) og under forløbet i Ravello og Rom.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map