Feriebolig i Ravello på Amalfikysten

Terrazza Diego

 
Terrazza Diego er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Diego er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ravello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazza Diego ligger under Villa Rufolo i udkanten af Ravellos centrum, med en imponerende flot udsigt over landsbyen Torello, Minori og Maiori samt kystlinien. Du finder den nærmeste café ca. 200 meter herfra, og ellers er der blot kort vej til domkirkepladsen, Piazza Vescovado, hvor du finder spisesteder, indkøbsmuligheder og flere caféer. Går du langs vejen er der ca. 1 km til domkirkepladsen. Alternativt kan man tage de 165 trappetrin op.

Dit hjem med god plads og havudsigt

Lejligheden befinder sig på første sal og er ikke blevet indrettet som ferielejlighed. Det er i virkeligheden et helt almindelig hjem som mange andre i byen, men med den forskel, at den udlejes til gæster på ferie. Fordelen er at gæsterne har mere plads til dem selv og nogle ekstra faciliteter. Trods det at boligen har varmeanlæg, er der også en pejs i stuen til glæde for de rejsende, der kommer i begyndelsen eller i slutningen af sæsonen.

Læs mere om Terrazza Diego

Fireværelseslejlighed med 6 sovepladser (med terrasse med havudsigt):
- Fra terrassen, hvor du finder bord, stole og liggestole, kommer du ind i lejligheden, som er ca. 90 m². Til venstre finder du et stort og veludstyret køkken med udgang til selve terrassen. Til højre finder du opholdsstuen med pejs samt udgang til samme terrasse. Der findes endvidere et soveværelse med dobbeltseng og udgang til terrasse, et soveværelse med to enkeltsenge og et soveværelse med dobbeltseng samt vindue med havudsigt. Vi gør dig opmærksom på at man skal igennem værelset med de to enkeltsenge for at komme til dette sidste værelse. Der findes desuden to badeværelser af hvilke det ene med toilet og badekar og det andet med toilet og bruser.

Lejligheden er udstyret med fjernsyn (der er kun italienske kanaler), ovn, vaskemaskine samt aircondition anlæg i alle soveværelserne. Offentlig og fri parkeringsplads findes - så længe der er ledige pladser - langs vejen under huset.

Skjul teksten
 
 
search map