Feriebolig i Ravello på Amalfikysten

Residence Villa Casale

Udsigt mod Villa Rufolo
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Villa Casale er et enestående kompleks med i alt ni lejligheder, hvoraf In-Italia formidler de fem, som ligger i et stort grønt område i centrum af den berømte musikby Ravello. Den store swimmingpool er fælles for alle lejlighederne, og herfra har man en enestående udsigt over havet og Amalfikysten.

Ravello - centrum for klassisk musik

Ravello er centrum for den klassiske musik på hele Amalfikysten, og der afholdes koncerter flere gange om ugen året rundt. Mange af disse koncerter foregår i parken Villa Rufolo, som er en af de nærmeste naboer til Villa Casale. Så i sommerperioden når koncerterne foregår udendørs, kan man regne med gratis underholdning, uden at det dog generer.

Læs mere om Residence Villa Casale

Unik placering

Villa Casale ligger blot ca. 100 m fra domkirkepladsen, men på trods af den meget centrale beliggenhed, ånder alt fred og idyl. Den store have er anlagt i terrasser, som forbindes med trapper, og stedet er derfor ikke egnet for gangbesværede.

Ferielejligheder med have eller terrasse

Der hører en lille møbleret have / terrasse til hver lejlighed, som ligger spredt rundt i haven. Lejlighederne er pænt men enkelt indrettede, og hver har sit eget individuelle præg. Nogle lejligheder ligger i selvstændige bygninger, mens andre ligger i den store villa, som er centrum for komplekset, og hvor den ældre dame, der ejer det hele, også har en lejlighed, som hun benytter i sommersæsonen. Mod betaling kan man benytte en fælles vaskemaskine.

Restauranter og indkøbsmuligheder

I centrum af Ravello findes der indkøbsmuligheder i form af små købmænd og grønthandlere. Supermarked findes på vejen mod Amalfi, eller i nabobyen Scala. Man kan ikke køre helt til lejlighederne, men må beregne en kort gåtur, og pga. beliggenheden kan det evt. anbefales at bestille hjælp til transport af bagage. Kommer man i bil, kan den parkeres på den store parkeringsplads lige under domkirkepladsen eller i parkeringshuset under Auditoriet mod betaling. Alternativt kan man forsøge at finde plads på nogle af de veje rundt om byen, hvor der stadig ikke opkræves parkeringsafgift.

Lejlighederne på Residence Villa Casale

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map