Feriebolig i Ravello på Amalfikysten

Residence Villa Casale

Udsigt mod Villa Rufolo
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Villa Casale er et enestående kompleks med i alt ni lejligheder, hvoraf In-Italia formidler de fem, som ligger i et stort grønt område i centrum af den berømte musikby Ravello. Den store swimmingpool er fælles for alle lejlighederne, og herfra har man en enestående udsigt over havet og Amalfikysten.

Ravello - centrum for klassisk musik

Ravello er centrum for den klassiske musik på hele Amalfikysten, og der afholdes koncerter flere gange om ugen året rundt. Mange af disse koncerter foregår i parken Villa Rufolo, som er en af de nærmeste naboer til Villa Casale. Så i sommerperioden når koncerterne foregår udendørs, kan man regne med gratis underholdning, uden at det dog generer.

Læs mere om Residence Villa Casale

Unik placering

Villa Casale ligger blot ca. 100 m fra domkirkepladsen, men på trods af den meget centrale beliggenhed, ånder alt fred og idyl. Den store have er anlagt i terrasser, som forbindes med trapper, og stedet er derfor ikke egnet for gangbesværede.

Ferielejligheder med have eller terrasse

Der hører en lille møbleret have / terrasse til hver lejlighed, som ligger spredt rundt i haven. Lejlighederne er pænt men enkelt indrettede, og hver har sit eget individuelle præg. Nogle lejligheder ligger i selvstændige bygninger, mens andre ligger i den store villa, som er centrum for komplekset, og hvor den ældre dame, der ejer det hele, også har en lejlighed, som hun benytter i sommersæsonen. Mod betaling kan man benytte en fælles vaskemaskine.

Restauranter og indkøbsmuligheder

I centrum af Ravello findes der indkøbsmuligheder i form af små købmænd og grønthandlere. Supermarked findes på vejen mod Amalfi, eller i nabobyen Scala. Man kan ikke køre helt til lejlighederne, men må beregne en kort gåtur, og pga. beliggenheden kan det evt. anbefales at bestille hjælp til transport af bagage. Kommer man i bil, kan den parkeres på den store parkeringsplads lige under domkirkepladsen eller i parkeringshuset under Auditoriet mod betaling. Alternativt kan man forsøge at finde plads på nogle af de veje rundt om byen, hvor der stadig ikke opkræves parkeringsafgift.

Lejlighederne på Residence Villa Casale

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Residence Villa Casale

Læs personlige anmeldelser af Residence Villa Casale som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Villa Casale. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 25 anmeldelser fra Residence Villa Casale

Dejligt sted

Dejlig gammel villa i godt stand men gammel med sine fordele og ulemper.
Sød Mara. Meget smukt sted med smuk udsigt. Ravello er hyggelig lille by

Læs mere

En fredelig perle

Villa Casale ligger 2 minutter fra det hektiske bycentrum, men er en lille oase, især Wagner-lejligheden, der har en ikonisk Amalfi-udsigt fra terrassen.

Læs mere

Utrolig smukt beliggende lejlighed

Wagner er en fin lejlighed til 3 voksne (som vi var). Vi nød hver morgen vores morgenmad i solen på terrassen med den flotteste udsigt, og når vi kom hjem efter dagens vandretur, var det fantastisk med en svømmetur i poolen med den samme fine udsigt.

Læs mere

Ravello var uovervindeligt!

Fantastisk by, så meget smukkere end det er på billederne.
Vi var helt betagede både mig og min mor.
Villa Casale var meget hyggelig, perfekt med pool, vi var helt alene på hotelområdet som desuden er aflåst så vi bekymrede os aldrig om uønskede gæster.
Eneste minus var de hårde senge, da vi gik meget i løbet af dagen havde en skøn seng været godt.
Men det var det eneste minus.
Rejsemålet kan ikke slås og vi kommer garanteret tilbage.

In-Italias service var virkeligt skuffende.
Vi forsøgte at få hjælp til hvordan vi nemmest kunne komme til Ravello uden at betale en dyr taxi til ca. 1200,- kr. Kundesupporten vidste knapt nok hvordan vi kunne komme til Ravello med bus/tog.
Vi ved nu at man kan tage toget til Salerno og derfra tage en SITA bus til Amalfi og derfra en SITA bus til Ravello.
Enkeltturen koster ca. 13 kr. - BILLIGT og busserne går i omegnen af hver halve time hele dagen.

Læs mere

Bedømmelse af Residence Villa Casale

Læs mere

Bedømmelse af Residence Villa Casale

Residence Villa Casale ligger i Ravello - meget smukt højt oppe med en fantastisk udsigt over havet, bjergene og byer dybt under os.
Vi boede i en lejlighed i midten af maj 2019. Vejret var køligt, så den skønne udendørs swimmingpool brugte vi ikke. Området er velholdt og smukt beplantet, og personalet er venligt.

Vi havde få byger, men ellers sol. Lejligheden fungerede, men vi havde problemer med varmen og det varme vand. Der var ikke nok varmt vand til, at 2 personer kunne tage et brusebad, og radiatorerne kunne ikke varme lejligheden op. Det hjalp noget efter at have snakket med personalet, men der bør gøres noget ved varmeforsyningen, hvis man vil leje ud i kølige perioder af året.

Læs mere
 
search map