Feriebolig i Ravello på Amalfikysten

Residence Villa Casale

Udsigt mod Villa Rufolo
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Villa Casale er et enestående kompleks med i alt ni lejligheder, hvoraf In-Italia formidler de fem, som ligger i et stort grønt område i centrum af den berømte musikby Ravello. Den store swimmingpool er fælles for alle lejlighederne, og herfra har man en enestående udsigt over havet og Amalfikysten.

Ravello - centrum for klassisk musik

Ravello er centrum for den klassiske musik på hele Amalfikysten, og der afholdes koncerter flere gange om ugen året rundt. Mange af disse koncerter foregår i parken Villa Rufolo, som er en af de nærmeste naboer til Villa Casale. Så i sommerperioden når koncerterne foregår udendørs, kan man regne med gratis underholdning, uden at det dog generer.

Læs mere om Residence Villa Casale

Unik placering

Villa Casale ligger blot ca. 100 m fra domkirkepladsen, men på trods af den meget centrale beliggenhed, ånder alt fred og idyl. Den store have er anlagt i terrasser, som forbindes med trapper, og stedet er derfor ikke egnet for gangbesværede.

Ferielejligheder med have eller terrasse

Der hører en lille møbleret have / terrasse til hver lejlighed, som ligger spredt rundt i haven. Lejlighederne er pænt men enkelt indrettede, og hver har sit eget individuelle præg. Nogle lejligheder ligger i selvstændige bygninger, mens andre ligger i den store villa, som er centrum for komplekset, og hvor den ældre dame, der ejer det hele, også har en lejlighed, som hun benytter i sommersæsonen. Mod betaling kan man benytte en fælles vaskemaskine.

Restauranter og indkøbsmuligheder

I centrum af Ravello findes der indkøbsmuligheder i form af små købmænd og grønthandlere. Supermarked findes på vejen mod Amalfi, eller i nabobyen Scala. Man kan ikke køre helt til lejlighederne, men må beregne en kort gåtur, og pga. beliggenheden kan det evt. anbefales at bestille hjælp til transport af bagage. Kommer man i bil, kan den parkeres på den store parkeringsplads lige under domkirkepladsen eller i parkeringshuset under Auditoriet mod betaling. Alternativt kan man forsøge at finde plads på nogle af de veje rundt om byen, hvor der stadig ikke opkræves parkeringsafgift.

Lejlighederne på Residence Villa Casale

Toværelseslejlighed Beethoven med 2 sovepladser

Lejlighed Beethoven ligger i villaens underetage ved siden af Bach og Mozart, og har en stor have, hvorfra man kan se bjergene. Lejligheden består af et opholdsrum med bord og stole samt køkkenniche og 4 gasblus samt køleskab. Stort soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med brus og toilet. NB: Der er ikke aircondition i denne lejlighed.

Toværelseslejlighed Bach med 2 + 1 sovepladser

Lejlighed Bach ligger i villaens underetage, og har terrasse med udsigt til haven. Lejligheden består af et opholdsrum med bord og stole samt køkkenniche med 4 gasblus, brødrister og køleskab. Stort dobbeltværelse og læsehjørne, der består af en lænestol, som evt. kan bruges som enkeltsovesofa. Der er bad med brus og toilet. NB: Der er ikke aircondition i denne lejlighed.

Toværelseslejlighed Mozart med 2/3 sovepladser

Lejlighed Mozart ligger i villaens underetage ved siden af Beethoven og Bach. Der er indgang til lejligheden fra en lille terrasse, som er overdækket med en pergola bestående af kiwiplanter, og hvorfra der er en dejlig udsigt over kysten. Terrassen ligger over en lille sti som anvendes af gående i området, og hvorfra der er indgang til de lejligheder, som ligger i villaens underetage. Mozart består af et opholdsrum med bord og stole samt hjørne med madras til én, køkkenniche med 4 gasblus, brødrister, køleskab og gæstetoilet. Der er et hyggeligt soveværelse med dobbeltseng og udgang til haven, samt bad med brus og toilet.

Treværelseslejlighed Wagner med 3/4 sovepladser

Lejlighed Wagner ligger i en selvstændig bygning, og er den lejlighed der ligger tættest på centrum. Der er udsigt mod en stor fælles terrasse og Villa Rufolo, samt mod swimmingpoolen og Amalfikysten. Lejligheden består af et et stort køkken / alrum med bord og stole samt en lille sofa, en lang køkkendisk med 4 gasblus, brødrister samt køleskab, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge (udtræks) samt badeværelse med brus og toilet, samt et lille gæstetoilet med vaskemaskine.

Treværelseslejlighed Chopin med 3/4 sovepladser

Lejlighed Chopin ligger i villaens mellemste etage, og har en dejlig lille have men ingen speciel udsigt. Lejligheden har opholdsstue med bord og stole, køkkenniche med 4 gasblus og køleskab, dobbeltværelse samt værelse med 2 enkeltsenge (udtræks) samt bad med brus og toilet. NB: Der er ikke aircondition i denne lejlighed.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Terrazza Gerania

Nerano, Campania

Casale Villarena

Nerano, Campania

Le Villette

Ravello, Campania

Anbefalinger til dig

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Agriturismo Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Campania

search map