Anmeldelser af Ravello Art Hotel Marmorata

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Ravello Art Hotel Marmorata

Læs personlige anmeldelser af Ravello Art Hotel Marmorata som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Ravello Art Hotel Marmorata. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Udmærket

Hotel Marmorata er perfekt til en uge på Amalfikysten. God beliggenhed med parkering. Værelserne OK. Servicevenligt personale og restauranten super.

Amalfikysten som feriedestination

Amalfikysten er et must mindst en gang i livet. Sikkert at du kommer tilbage.

Ravello Art Hotel Marmorata
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Ravello Art Hotel Marmorata
Dobbeltværelse m. havudsigt
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2019
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Jakob og hans rejsefælle fra Frederiksberg boede på Hotel Marmorata i Ravello fra d. 19. til d. 22. september 2007. Inden da boede de i Positano.

Vi anbefaler at se Sorrento-bugten og Amalfi-kysten fra søsiden. Metrobådene (metro del mare) er billige, med soldæk og med hyppige afgange. Vi startede i Napoli, derefter Positano - sidstnævnte er smuk, men der er mange turister. Går man op i byen, er der gode udendørs barer og spisesteder, og gå-afstanden tiltrækker ikke de amerikanske turister. I Ravello boede vi ved vandet på hotel Marmorata. Godt sted, med pool og spring fra klipperne. Man kan snildt gå op til Ravello by, smuk tur ad trapper (20 min) og byen er interessant og flot. Og fra hotellet er der shuttle-bus til Amalfi og hjem, som In-italia nydeligt havde booket, da vi ankom til havnen i Amalfi. Og Napoli skal opleves, bor man i Santa Crus kvarteret, er der stille og roligt, og udsigt til Vesuv og vandet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map