Hotel i Ravello på Amalfikysten

Ravello Art Hotel Marmorata

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Ravello Art Hotel Marmorata ligger helt ud til havet og ligger derfor i bund og grund ikke i selve Ravello by, men i området Marmorata, som er en del af Ravello kommune. Hotel Marmorata er et spændende og smagfuldt hotel, som er godt integreret i kyststrækningen, ja fakatisk så godt, at du næsten får fornemmelsen af at være om bord på et skib. Oprindeligt var hotellet en papirmølle og stammer tilbage fra 1500 tallet.

Fantastisk beliggenhed lige ud til havet

Hotellet har flere fællesterrasser som du kan benytte af gæsterne til at nyde havudsigten, men det er også værd at bemærke at Hotel Marmorata som et af få hoteller på Amalfikysten har en pool fra hvilken en trappe fører ned til havet (klipper) hvor fra du kan tage en dukkert.
Restauranten som findes på hotellet serverer primært regionale specialiteter med vægt på traditionen. Om sommeren kan man naturligvis spise på terrassen med havudsigt.

Læs mere om Ravello Art Hotel Marmorata

Forkæl dig selv

Hvis du har lyst til at få brændt lidt kalorier af, kan du benytte hotellets lille fitnesscenter, og måske har du også lyst til at forkæle dig selv med en gang massage. Bed receptionen om at bestille tid til dig, det gør de hellere end gerne. Hvis du kommer til hotellet i bil, er der mulighed for parkering mod tillæg, men du skal være opmærksom på, at både beliggenheden og pladsforholden gør, at du skal være en habil bilist for at undgå skrammer. Der er wi-fi på hele hotellet.

Maritimt inspirerede værelser

Ravello Art Hotel Marmorata har i alt 37 værelser i forskellige kategorier. Flere af dem er indrettet som kahytter på et skib og alle er i klassisk stil. Alle værelser har aircondition, wi-fi, satellit TV, værdiboks, minibar, telefon og badeværelse med toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer.

Lejlighed med mulighed for selvforplejning

Disse lejligheder ligger omkring 500 meter fra hovedbygningen og receptionen. Fra den lejlighed, der hedder (deluxe) har du udsigt over havudsigt. Den anden lejlighed ligger øverst i bygningen og har skrå vægge. Her er et lille tilhørende tårn, der ikke er møbleret. Her kommer du til ved en lille trappe, og her er der havudsigt. De har begge et tekøkken og to soveværelser. Deluxe-lejligheden har to badeværelser og den anden har ét enkelt. Parkering er muligt i nærheden af lejlighederne, men du bør booke en plads inden. Du kan tjekke ind på hotellet mellem kl. 13.00-16.00 og tjekke ud mellem 09.00-10.00. Du har naturligvis adgang til al den service hotellet udbyder.

Læs om værelserne på Ravello Art Hotel Marmorata

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Ravello Art Hotel Marmorata

Læs personlige anmeldelser af Ravello Art Hotel Marmorata som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Ravello Art Hotel Marmorata. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Udmærket

Hotel Marmorata er perfekt til en uge på Amalfikysten. God beliggenhed med parkering. Værelserne OK. Servicevenligt personale og restauranten super.

Læs mere

Jakob og hans rejsefælle fra Frederiksberg boede på Hotel Marmorata i Ravello fra d. 19. til d. 22. september 2007. Inden da boede de i Positano.

Vi anbefaler at se Sorrento-bugten og Amalfi-kysten fra søsiden. Metrobådene (metro del mare) er billige, med soldæk og med hyppige afgange. Vi startede i Napoli, derefter Positano - sidstnævnte er smuk, men der er mange turister. Går man op i byen, er der gode udendørs barer og spisesteder, og gå-afstanden tiltrækker ikke de amerikanske turister. I Ravello boede vi ved vandet på hotel Marmorata. Godt sted, med pool og spring fra klipperne. Man kan snildt gå op til Ravello by, smuk tur ad trapper (20 min) og byen er interessant og flot. Og fra hotellet er der shuttle-bus til Amalfi og hjem, som In-italia nydeligt havde booket, da vi ankom til havnen i Amalfi. Og Napoli skal opleves, bor man i Santa Crus kvarteret, er der stille og roligt, og udsigt til Vesuv og vandet.

Læs mere

Bedømmelse af Ravello Art Hotel Marmorata

Læs mere
 
search map