Feriebolig i Ravello på Amalfikysten

Little Dream

 
Little Dream er ikke tilgængelig i øjeblikket
Little Dream er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ravello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lejligheden Little Dream ligger ca. 300 meter fra hovedtorvet i Ravello, hvor du finder et utal af restauranter og småbutikker samt en skøn atmosfære.

Fantastiske faciliteter

Lejligheden er huset i en villa med seks lejligheder i alt, der deles om stedets faciliteter: svømmebassin, tennisbane, barbequeområde og vaskeri. In-Italia udlejer kun den ene af disse seks lejligheder, mens de øvrige er privatejede. Lejligheden Little Dream ligger for sig selv med privat terrasse på venstre side af svømmebassinet. Nærmeste parkering, busholdeplads og fornøjelser findes inden for gåafstand.

Læs mere om Little Dream

Toværelseslejlighed Little Dream med 2/3 sovepladser:
- Lejligheden er enkelt indrettet og består af kombineret opholdsstue/spiseplads med bord og stole og sovesofa, veludstyret køkken med ovn, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet, brusekabine og hårtørrer samt en stor og herlig terrasse indrettet med havemøbler. Lejligheden er desuden udstyret med airconditionanlæg og varmeanlæg.

Skjul teksten
 
 
search map