Feriebolig i Ravello på Amalfikysten

Le Villette

 
Le Villette er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Villette er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ravello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Du bor tæt på byens hyggelige torvepladser, og du kan vælge om du vil nyde dine måltider på et af byens spisesteder eller spise "hjemme" og gå ud for en kop kaffe eller en is efterfølgende.

Rolig beliggenhed tæt på offentlig transport

Selv om lejlighederne ligger i byen, er der stille og fredeligt, da der ikke er nogen gennemkørselstrafik i Ravello. Dog kan man høre trafikken fra vejen, som forbinder Amalfi og Ravello, hvor bl.a. de små lokale busser kæmper sig op og ned ad bjerget. Men deres ivrige "dyt" opfattes af de fleste, som et accompagnement til lydene fra den storslåede natur. Ankommer du med den lokale bus fra Amalfi, kan det bedst betale sig at stå af ved stoppestedet ved siden af kirken Santa Maria Gradillo. Hvis du ankommer i bil, kan du være heldig at der er plads på stedets private parkeringsplads (3-4 pladser), men det kan ikke garanteres, og pladserne kan ikke reserveres. Der er offentlige parkeringspladser i nærheden (under domkirkepladsen eller under Auditoriet på Via della Repubblica), og det koster ca. 25 euro pr. døgn.

Læs mere om Le Villette

Du bor midt i byen og har pool til rådighed...

Lejlighedskomplekset ligger tæt på den lille plads Piazza Fontana, og spreder sig ned af bjergsiden. Der er to indgange, dels fra vejen ved Le Villettes parkeringsplads på Viale Rimembranza (nederst), hvorfra der går elevator (mellem kl. 9 og 18) op til lejlighederne, dels fra vejen Viale G. d'Anna (øverst), hvor du kommer ind i haven, som også huser den store swimmingpool (åben fra 15/5-30/9 i tidsrummet 10:00-18:00) samt en stor terrasse og fælles grill. Le Villette kan ikke anbefales til gangbesværede pga. de store niveauforskelle.

Lejlighed med 1 soveværelse - 2/4 sovepladser:
Lejlighederne ligger enten i stueplan med terrasse eller på 1. sal med balkon (udsigt kan ikke garanteres). Der er ialt 11 lejligheder til 2/4 personer, som alle er enkelt og lidt forskelligt indrettede. De har opholdsrum med tv og dobbelt sovesofa, køkkenniche med 4 gasblus og køleskab, et dobbeltværelse samt bad med bruser og toilet.

Lejlighederne på Le Villette

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Le Villette

Læs personlige anmeldelser af Le Villette som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Le Villette. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Le Villette

Vi er meget tilfredse med vores overnatningsmuligheder på Le Villette

Vores indkvartering var meget smuk beliggende - også inden for gåafstand til centrum af den vidunderlige smukke landsby Ravello. Personalet var meget hjælpsomme.

Læs mere

Hyggeligt lille sted

Le Villette er et hyggeligt lille lejlighedshotel. Det er af ældre dato, men det fungere og der er næste alt man skal bruge i kåkkenet. Det kunne være rart at der var noget at tænde gaskomfuret med, og måske noget opvaskemiddel og en børst hertil.
Men ellers var lejligheden fin.
Hvad angår parkeringsforholdende, så er de også rigtig fine, men jeg synes fra In-Italias side ikke at det oplyst godt nok, hvor man skal parkere. I følge vejledningen, skal man parkere på den offentlig parkeringsplads, også selv om man har booket en parkeringsplads!
Vi parkerede på den offentlige parkeringsplads og prøvede at spørge os frem os den italienske mama, da vi ankom, om det kunne være rigtigt at vi skulle betale, når vi havde booket parkering med i prisen, men vi kunne ikke rigtig forstå hinanden. Næste dag kontakter jeg In-Italia, og fortæller at vi pt. holder på sen offentlig parkeringsplads i Ravello og at det koster 24€ i døgnet. Hun starter med st sige at hviis vi har fået en parkeringsplads, så er det fordi at reservationen ikke er gået igennem, også selv om det stod i papirene!
Jeg beder In-italia om at få styr på det og senere på dagen kommer der en ung italiensk pige op til os og siger at vi skal hente vores bil og parkere ved hotellets parkeringspladser. Så vi henter bilen og skal jo så betale... 44€ for et halvt døgn! Men vi får hentet bilen og parkeret den ved hotellet.
Den unge pige var så sød at modregne citytax da vk skulle hjem, men jeg synes faktisk at In-Italia bude betale hende de 15€ til og betale os de resterende 29€ tilbage, fordi deres vejledning ikke er retvisnende.
Men udover parkeringen og de mane penge der skulle bruges på det, så var Le Villette hyggelig og charmerende og havde en flot udsigt :-)

Læs mere

Bedømmelse af Le Villette

Læs mere

Bedømmelse af Le Villette

Læs mere

Bedømmelse af Le Villette

Læs mere
 
search map