Feriebolig i Ravello på Amalfikysten

Le Villette

 
Le Villette er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Villette er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ravello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Du bor tæt på byens hyggelige torvepladser, og du kan vælge om du vil nyde dine måltider på et af byens spisesteder eller spise "hjemme" og gå ud for en kop kaffe eller en is efterfølgende.

Rolig beliggenhed tæt på offentlig transport

Selv om lejlighederne ligger i byen, er der stille og fredeligt, da der ikke er nogen gennemkørselstrafik i Ravello. Dog kan man høre trafikken fra vejen, som forbinder Amalfi og Ravello, hvor bl.a. de små lokale busser kæmper sig op og ned ad bjerget. Men deres ivrige "dyt" opfattes af de fleste, som et accompagnement til lydene fra den storslåede natur. Ankommer du med den lokale bus fra Amalfi, kan det bedst betale sig at stå af ved stoppestedet ved siden af kirken Santa Maria Gradillo. Hvis du ankommer i bil, kan du være heldig at der er plads på stedets private parkeringsplads (3-4 pladser), men det kan ikke garanteres, og pladserne kan ikke reserveres. Der er offentlige parkeringspladser i nærheden (under domkirkepladsen eller under Auditoriet på Via della Repubblica), og det koster ca. 25 euro pr. døgn.

Læs mere om Le Villette

Du bor midt i byen og har pool til rådighed...

Lejlighedskomplekset ligger tæt på den lille plads Piazza Fontana, og spreder sig ned af bjergsiden. Der er to indgange, dels fra vejen ved Le Villettes parkeringsplads på Viale Rimembranza (nederst), hvorfra der går elevator (mellem kl. 9 og 18) op til lejlighederne, dels fra vejen Viale G. d'Anna (øverst), hvor du kommer ind i haven, som også huser den store swimmingpool (åben fra 15/5-30/9 i tidsrummet 10:00-18:00) samt en stor terrasse og fælles grill. Le Villette kan ikke anbefales til gangbesværede pga. de store niveauforskelle.

Lejlighed med 1 soveværelse - 2/4 sovepladser:
Lejlighederne ligger enten i stueplan med terrasse eller på 1. sal med balkon (udsigt kan ikke garanteres). Der er ialt 11 lejligheder til 2/4 personer, som alle er enkelt og lidt forskelligt indrettede. De har opholdsrum med tv og dobbelt sovesofa, køkkenniche med 4 gasblus og køleskab, et dobbeltværelse samt bad med bruser og toilet.

Lejlighederne på Le Villette

Skjul teksten
 
 
search map