Feriebolig i Ravello på Amalfikysten

Le Villette

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du har kort til byens hyggelige torv og du kan vælge om du vil nyde dine måltider i en af byens spisesteder eller spise "hjemme" og gå ud for en kop kaffe eller en is efterfølgende.

Rolig beliggenhed kort fra offentlig transport

Selv om lejlighederne ligger i byen, er der stille og fredeligt, da der ikke er nogen gennemkørselstrafik i Ravello. Dog kan man høre trafikken fra vejen, som forbinder Amalfi og Ravello, hvor bl.a. de små lokale busser kæmper sig vej op og ned ad bjerget. Men deres ivrige "dyt" opfattes af de fleste, som et accompagnement til lydene fra den storslåede natur.

Du bor midt i byen og har pool til rådighed...

Lejlighedskomplekset ligger tæt på den lille plads Piazza Fontana, og spreder sig ned af bjergsiden. Der er to indgange, dels fra vejen ved Le Villettes parkeringsplads (nederst), hvorfra der går elevator (mellem kl. 9 og 18) op til lejlighederne, dels fra vejen (øverst), hvor man kommer ind i haven, som også huser den store swimmingpool med børneafdeling samt en stor terrasse og fælles grill. Le Villette kan ikke anbefales til gangbesværede pga. de store niveauforskelle.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser:
- Lejlighederne ligger enten i stueplan med terrasse eller på 1. sal med balkon (udsigt kan ikke garanteres). Der er ialt 11 lejligheder til 2/4 personer, som alle er enkelt og lidt forskelligt indrettede. De har opholdsrum med tv og dobbelt sovesofa, køkkenniche med 4 gasblus og køleskab, et dobbeltværelse samt bad med brus og toilet. I stueplan er der dog en enkelt mindre lejlighed til max. 3 personer, som har samme faciliteter som de øvrige lejligheder.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Residence Villa Casale

Ravello, Campania

Little Dream

Ravello, Campania

Aparthotel Santa Tecla

Maiori, Campania

Anbefalinger til dig

Torre Paradiso

Minori, Campania

Palazzo Vingius

Minori, Campania

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Populært i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

search map