Hotel i Ravello på Amalfikysten

Il Ducato di Ravello

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du finder den gamle renoverede landejendom Il Ducato di Ravello midt i byens hjerte. Der hører et par gode terrasser og en grøn have til stedet, og du har en smuk udsigt på tværs af Dragedalen mod landsbyerne Scala og Pontone. Samtidig bor du bare et stenkast fra domkirkepladsen, hvor du foruden selve domkirken også finder et godt udvalg af caféer, butikker og restauranter, foruden byens berømte Villa Rufolo.

Villa Rufolo har en lang historie, som går helt tilbage til Middelalderen. Den er omgivet af en stor og meget spektakulær park, som er åben for publikum, og hvor selveste Richard Wagner lod sig inspiere til 2. akt af operaen Parsifal i 1880. Den begivenhed er aldrig blevet glemt, og på grund af Wagner, er Ravello blevet udnævnt til Musikkens by og centrum for klassisk musik i lokalområdet. I sommerens løb afholdes der store klassiske koncerter på en udendørs scene netop i Villa Rufolos have, og resten af året afholdes der klassiske koncerter i mindre målestok i selve villaen.

Il Ducato di Ravello er nabo til byens store parkeringsplads, som ligger på bjergskråningen lige under domkirkepladsen, så kommer du i bil, er der gode parkeringsmuligheder, selv om det ikke er gratis. Det er også her at byens ugentlige marked afholdes hver tirsdag fra kl. 8-13, og det er jo altid spændende at gå på indkøb med de lokale husmødre.

Begynd din dag med god morgenmad og fantastisk udsigt

Den lille Bed & Breakfast er pænt men enkelt indrettet i den traditionelle stil for området. Ejeren Pietro sørger for, at du hurtigt føler dig hjemme, og vil gøre sit yderste for, at du får en god ferie. Den gode service betyder, at stedet allerede har mange stamgæster. Har du spørgsmål til området eller udflugtsmuligheder, kan du naturligvis spørge i receptionen, men du har også Ravellos turistinformation bare få skridt uden for døren. På Il Ducato di Ravello kan du spise din morgenmad på den lille hyggelige terrasse med udsigt til Dragedalen. I dagens løb kan du købe en forfriskning og en let snack i baren, men hvis du har brug for et lidt større måltid, henvises du til en af byens mange restauranter. Der er gratis wi-fi på stedet, men vær opmærksom på, at det ikke altid fungerer optimalt midt i bjergene.

Læs mere om Il Ducato di Ravello

Pæne og rummelige værelser

Der er kun 6 værelser på Il Ducato di Ravello. De der alle forskellige i størrelse og indretning, da de gamle mure giver en naturlig begrænsning. Værelserne er pæne og enkle med god komfort. Enkelte værelser har en lille balkon men alle har aircondition, satellit TV, skrivebord, minibar, værdiboks, wi-fi og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Læs om værelserne på Il Ducato di Ravello

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map