Feriebolig i Ravello på Amalfikysten

Hotel Villa Scarpariello

 
Hotel Villa Scarpariello er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Scarpariello er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ravello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Den fantastiske beliggenhed betyder, at de eneste lyde du hører, er bølgernes skvulpen mod klipperne, lige som hver lille krog på området, er som et eventyr med nye billedskønne kig mod havet og den imponerende kyststrækning.

En fantastisk og "umulig" placering

Hovedattraktionen på stedet er det gamle normanniske tårn, som er centrum for hele komplekset, der består af i alt 3 bygninger, der er bygget ind i klipperne under vejen.

Læs mere om Hotel Villa Scarpariello

Villa Scarpariello ejes i dag af Prins Luigi D´Angerio fra Sant' Agata, som opholder sig på stedet i kortere eller længere perioder. Selve tårnet er et lille museum, der rummer den dokumentation, som hører til Scarpariellos spændende historie (tårnet er ikke åbent for stedets gæster - men man kan altid håbe, at personalet forbarmer sig over en).

Villaens historie

Villa Scarpariello har dannet ramme om mange interessante begivenheder. Det var bl.a. her, at den italienske konge Vittorio Emanuele III i 1944 overgav magten til sin søn Umberto - og det var også her, at Jacqueline Kennedy holdt ferie med sine børn i 1962, og ved en senere lejlighed præsenterede stedet for sin mand John F. Kennedy.

I dag er Villa Scarpariello indrettet dels med lejligheder (se Villa Scarpariello Relais) dels med værelser, og bestyres af den samme familie, som ejer det nærliggende Hotel Villa San Michele. For bare få år siden var det hele nærmest en ruin, men ved hjælp af hårdt arbejde er det lykkedes at omdanne villaen til et fantastisk ferieparadis, hvor man dog har respekteret stedets historie og tradition, også hvad angår indretning og møblering.

Faciliteter

Villa Scarpariello har en lille reception, gratis parkering (på den modsatte side af kystvejen), swimmingpool med saltvand fra havet, mulighed for badning fra klipperne, fælles terrasser, hvor der bl.a. serveres morgenmad (hvis det er dårligt vejr, får man morgenmad på værelset), ligesom gæsterne kan leje en lille speedbåd, så man endnu bedre kan udforske den spændende Amalfikyst med de mange små strande og imponerende grotter. Vil man køre til de nærmeste byer langs kysten, så er der ca. 1,5 km til Amalfi og ca. 1,7 km til Minori.

Hotelværelserne

Der er ialt 6 værelser, som alle er meget forskelligt indrettet. De ligger i forskellige bygninger i området, og alle har havudsigt. De har alle satellit-TV, telefon, aircondition, bad med brus eller kar og toilet. To af værelserne har balkon og to har terrasse, men dette kan ikke garanteres på forhånd.
På grund af beliggenheden er Villa Scarpariello ikke egnet for gangbesværede, da al transport på området foregår til fods ad små stier og trapper.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Villa Scarpariello

Læs personlige anmeldelser af Hotel Villa Scarpariello som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Villa Scarpariello. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Super dejligt

Skønt skønt sted... Total drømmehave når man træder ind af lågen - ro er kodeordet..!! Dominic en super personlig og sød vært!!

Læs mere

Ægtepar fra Vanløse boede på Hotel Villa Scarpariello i Ravello fra d. 5. til d. 13. august 2012.

Meget fint ophold på Hotel Villa Scapariello.
Det bedste var beliggenheden ned til vandet (Som ejendomsmæglerne siger er der tre vigtige ting ved en bolig: beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed!)
Vi benyttede bussystemet, som fungerede godt.
Kan stærkt anbefales til alle, der ønsker en rigtig ferie ved Middelhavet med god mad, smukke udsigter, blåt vand og skønne ture og vandreture i området.
Ikke godt for børnefamilier eller dem, der har svært ved trapper.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Villa Scarpariello

Læs mere
 
search map