Hotel i Ravello på Amalfikysten

Hotel Villa San Michele

 
Hotel Villa San Michele er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa San Michele er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ravello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Villa San Michele er et af de smukkest beliggende hoteller på hele Amalfikysten.

Hotellet er indrettet i en tidligere villa, som er bygget ind i klipperne under kystvejen i den lille by Castiglione di Ravello, netop der hvor vejen deler sig mod henholdsvis Amalfi (ca. 2 km) og Ravello (ca. 7 km).

Læs mere om Hotel Villa San Michele

Pga. beliggenheden foregår al transport ad trapper og små stier, så stedet kan desværre ikke anbefales til gangbesværede eller familier med mindre børn.

Selv om pladsen er yderst begrænset, er hver cm² udnyttet optimalt, og området er et mylder af små hyggekroge, terrasser og spændende udsigtspunkter - og billederne taler meget bedre end ord.

Villa San Michele har en lille parkeringsplads. Nogle trapper længere nede finder man hotellets reception. Endnu flere trapper længere nede ligger restauranten, og derfra fortsætter trapperne ned til selve villaen, hvor de 12 værelser er indrettede. Fortsætter man helt ned til vandet, kommer man til den private badeplatform, som er indrettet med solsenge og parasoller, og hvorfra man kan bade direkte i havet.

Villa San Michele har samme ejer som den nærliggende Villa Scarpariello (ca. 10 min´s gang ad kystvejen), og derfor kan Villa San Micheles gæster benytte deres parkeringsplads og den dejlige swimmingpool.

Hotellets ialt 12 værelser er pæne men enkelt indrettede. Alle værelser har hel eller delvis havudsigt. Desuden har de telefon, satellit TV, minibar, aircondition og bad med brus, føntørrer og toilet.

Skjul teksten
 
 
search map