Hotel i Ravello på Amalfikysten

Hotel Villa Maria

<p>Gæsterne på Villa Maria kan benytte poolen på søsterhotellet Giordano.</p>
<p>Hygge ved poolen på søsterhotellet Giordano.</p>
<p>Skal du holde fest, kan det foregå i Villa Eva, som ligger tæt på Villa Maria.</p>
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Maria ligger mindre end 10 minutters gang fra domkirkepladsen i Ravello, som er en af de mest romantiske byer på hele Amalfikysten. Ravello er en lille bjergby, som ligger ca. 350 meter over havet, så udsigten ned over kysten er imponerende, hvilket også gælder den fra Villa Maria. Byen er gennemskåret af smalle gågader og en hel del trapper pga. de mange niveauforskelle, så hvis du vælger at bo i Ravello, bør du være rimelig godt gående.

Udsigt til havet og landsbyerne Pontone og Scala

Villa Maria ligger i en dejlig have på nordsiden af Ravello med udsigt mod landsbyerne Pontone og Scala på tværs af Dragedalen. Det er det perfekte sted til et romantisk par, som ønsker en afslappende ferie med høj kvalitet. Hvis du fortsætter ud af Via Santa Chiara, kommer du på blot nogle få minutter til haven over dem alle, nemlig Villa Cimbrone.

Klassiske udendørs koncerter

Ravello er også kendt som musikkens by, og er du i byen i sommermånederne, bør du ikke gå glip af en af de stor udendørs koncerter, som afholdes i haven til Villa Rufolo, som har indgang fra domkirkepladsen. Der er klassisk musik i mindre målestok flere gange om ugen året rundt, og disse koncerter foregår normalt også i Villa Rufolo, dog indendørs, og du kan næsten altid købe billetter ved indgangen.

Nyd livet på terrassen

Hotel Villa Maria ligger i en historisk villa som oprindeligt tilhørte en romersk adelsmand. I dag ejes hotellet af en af de lokale fra Ravello. Stedet er blevet gennem renoveret flere gange gennem årene, og i dag er stilen en tillempet Art Deco. Både service og gæstfrihed er høj, og du vil helt sikkert føle dig hjemme i de hyggelige omgivelser.

Morgenmad med udsigt

Om sommeren serveres den dejlige morgenbuffet i haven, hvilket giver dig mulighed for at nyde den enestående udsigt over Amalfikysten, mens du drikker din morgenkaffe. Glem ikke at bede om en frisklavet cappuccino fra baren. Hvis du har brug for fred og ro, kan du altid nyde tilværelsen på panoramaterrassen, hvor der både er borde og stole samt solsenge. Her kan du også få serveret en forfriskning eller en let snack.

En tur i poolen eller bryllup med udsigt

Hvis du har lyst til en svømmetur, er du mere end velkommen til at besøge Villa Marias søsterhotel Giordano, som ligger ca. 5 minutters gang herfra i retning mod domkirkepladsen. Poolen er 10 x 20 meter og der er både solsenge og parasoller til fri afbenyttelse, når du bor på Villa Maria. Det er også på Hotel Giordano du har mulighed for at parkere din bil, hvis ikke du kommer med offentlig transport, og vi vil gøre opmærksom på, at det ikke er muligt at køre helt til Villa Maria. Skal du holde fest, eller skal du giftes, kan det foregå på Villa Eva, som ligger ved siden af Villa Maria og hvor den store park med udsigt over kysten er en fantastisk ramme om en uforglemmelig fest..

Nyd smagen af den økologiske have

Villa Maria har to forskellige bar'er. Én i haven under tæernes skygge og med en fantastisk udsigt over Amalfikysten, en anden i selve villaen. Restauranten i haven er velbesøgt sommeren igennem, også af gæster udefra, men der er naturligvis også en hyggelig indendørs restaurant, hvis vejret ikke viser sig fra sin bedste side. De fleste af de grøntsager som benyttes i restauranten stammer fra hotellets økologiske have, som ligger et par hundrede meter derfra i retning mod Villa Cimbrone. I de tidlige morgentimer kan du opleve gartneren pusle om de mange planter og samle dagens høst. For god ordens skyld gør vi opmærksom på, at der kan være en del udefrakommende gæster i den udendørs restaurant i dagtimerne. Om aftenen er der som oftest fred og ro, men som på alle andre hoteller afholdes der fra tid til anden oprivate selskaber.

Læs mere om Hotel Villa Maria

Elegante og rummelige værelser

Der er i alt 23 elegant indrettede værelser og suiter på hotellet. Der er ikke mange værelser, som er ens, da vi har at gøre med en gammel privat villa. Alle værelser er indrettet i klassisk stil med moderne komfort. Enkelte af værelserne har en lille balkon eller terrasse og alle har aircondition, satellit TV, værdiboks, minibar, skrivebord og badeværelse med toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer og toiletartikler.

Læs om værelserne på Hotel Villa Maria

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map