Anmeldelser af Hotel Villa Fraulo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Villa Fraulo

Læs personlige anmeldelser af Hotel Villa Fraulo som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Villa Fraulo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Amalfi - back stage

Ønsker du at se og opleve Amalfi - uden at bo lige midt i turist 'centrum', så er et ophold i byen Ravello absolut en anbefaling.
Byen ligger 5-6 km bag ved Amalfi by, ca 350 m over havet. Du har en super flot og ugeneret udsigt ud over Amalfi kysten mod øst, bla. mod byerne Minori og Majori. Det lokale torv er livligt besøgt af turister mellem 10 og 17, men ellers er det mest de lokale som benytter sig af torvets og dets sidegaders udbud af cafeer, restauranter samt butikker og seværdigheder.
Der er forskellige fine (omend stejle) stier til gode vandreture - bla. ned til selve Amalfi by.
Byen og omegnen kan absolut anbefales som feriemål....

Amalfikysten som feriedestination

Hotel Villa Fraulo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Villa Fraulo
Dobbeltværelse (deluxe) m. havudsigt
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map