Hotel i Ravello på Amalfikysten

Hotel Villa Fraulo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Villa Fraulo ligger i hjertet af Ravello. Det er nærmeste nabo til det 5-stjernede Hotel Palumbo og byens rådhus, og der er kun få skridt til byens største attraktioner som domkirken og Villa Rufolo Hotellet ligger på en af de smukkeste kyststrækninger i verden, og Ravello er uden tvivl en af de mest romantiske byer på hele Amalfikysten, og udsigterne er storslåede. Hvis du vælger at bo i Ravello er det en fordel at være godt gående, for der er mange trapper, selv om byen i virkeligheden ligger forholdsvis fladt, men i mange niveauer.

Ravello og Hotel Villa Fraulo ligger på en bjergryg ca. 350 meter over havet med de smukkeste udsigter over bl.a. byerne Torello, Minori og Maiori. Ravello er berømt for sine klassiske musikfestivaller, som bl.a. finder sted hver sommer på en udendørs scene i Villa Rufolos have, en have som også inspirerede komponisten Wagner til 2. akt af operaen Parsifal. Det var helt tilbage i 1880, hvor det palads, der i dag huser Villa Fraulo, allerede eksisterede. Villaen blev købt af adelsmanden Pantaleone Fraulo i 1908, og han boede der med sin familie indtil slutningen af 2. verdenskrig. Villaen er fortsat i familiens eje, og har inden for de seneste år gennemgået en omfattende renovering og tilbygning, som gør, at hotellet i dag kan tilbyde hele 26 værelser.

Læs mere om Hotel Villa Fraulo

Et hotel i mange etager

Hotellet ligger som en lille oase midt i Ravello. På grund af den helt specielle beliggenhed på en bjergside, har hotellet indgang hele to steder. Den oprindelige indgang til den gamle villa ligger på Via S. Giovanni del Toro, mens den nye indgang ligger flere etager længere nede på Via Boccaccio, tæt ved busholdepladsen og tunellen der fører ind til domkirkepladsen. Det er også her du finder hotellets garage. Under den gennemgribende renovering har man så vidt muligt forsøgt at bevare villaens originale charme. Den er videreført i den nye tilbygning og alle etager er naturligvis forbundet med elevator.

Spis morgenmad med udsigt over kysten

Hotellet har en afslappet atmosfære med en god blanding af middelhavs-charme tilsat moderne komfort og den ubeskrivelige udsigt over Amalfikysten. Udsigten er uden tvivl den mest oplagte årsag til at vælge Villa Fraulo, og du kan nyde hele 3 måltider om dagen på en store terrasse. Morgenmaden serveres som buffet, og i dagens løb kan du nyde både snacks og andre forfriskninger i baren. Middagen serveres enten udendørs på terrassen eller i den store restaurant, som lægger stor vægt på det lokale køkken og naturligvis baseret på friske råvarer.

Infinity pool midt i centrum

Kommer du til Ravello for at slappe af og nyde livet, er det heller ikke noget problem på Hotel Villa Fraulo. Som noget helt særligt, er det lykkedes dem at få tilladelse til at bygge en swimmingpool her midt i centrum af Ravello. Det er en såkaldt infinity-pool, og du kan naturligvis nyde det smukke panorama over kysten fra din komfortable solseng. Hvis du har lyst til at forkæle dig selv yderligere, er der et lille wellness-center som tilbyder sauna, afslapningsrum samt forskellige behandlinger og massage. I receptionen hjælper de også gerne med at bestille udflugter, transfer til lufthavnen og meget andet. Der er naturligvis wi-fi på hele hotellet, og du kan også parkere i garagen mod tillæg.

Moderne og elegante værelser

Der er i alt 26 værelser i forskellige kategorier på Hotel Villa Fraulo. Værelserne er både rummelige og komfortable, og de fleste har også en balkon eller terrasse med udsigt over Middelhavet og bjergene. Alle værelser har aircondition, satellit TV, værdiboks, minibar, skrivebord og badeværelse med toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer og toiletartikler.

Læs om værelserne på Hotel Villa Fraulo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Villa Fraulo

Læs personlige anmeldelser af Hotel Villa Fraulo som ligger på Amalfikysten. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Villa Fraulo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Amalfi - back stage

Ønsker du at se og opleve Amalfi - uden at bo lige midt i turist 'centrum', så er et ophold i byen Ravello absolut en anbefaling.
Byen ligger 5-6 km bag ved Amalfi by, ca 350 m over havet. Du har en super flot og ugeneret udsigt ud over Amalfi kysten mod øst, bla. mod byerne Minori og Majori. Det lokale torv er livligt besøgt af turister mellem 10 og 17, men ellers er det mest de lokale som benytter sig af torvets og dets sidegaders udbud af cafeer, restauranter samt butikker og seværdigheder.
Der er forskellige fine (omend stejle) stier til gode vandreture - bla. ned til selve Amalfi by.
Byen og omegnen kan absolut anbefales som feriemål....

Læs mere
 
search map