Hotel i Ravello på Amalfikysten

Hotel Villa Cimbrone

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Verdens bedste udsigt

Hotel Villa Cimbrone ligger på den yderste pynt af den romantiske bjergby Ravello, og fra den verdensberømte "uendelighedens terrasse" er der en helt uforglemmelig udsigt over hele Amalfikysten. Historisk set skal vi helt tilbage til middelalderen, men hotellet og ikke mindst den dejlige have, skyldes en engelsk adelsmand, som købte stedet i slutningen af 1800-tallet.

Kendissernes gemmested

Dengang fungerede villaen ikke som et egentligt hotel, men var et populært samlingssted for datidens notabiliteter, bl.a. den berømte britiske Bloomsbury-gruppe, der talte navne som Keynes og Virginia Woolf. En anden berømthed, som fandt fred og ro for datidens paparazzi i Villa Cimbrone, var den legendariske skuespillerinde Greta Garbo, og i dag kan du stadig bo i Greta Garbo-suiten.

Et familieejet hotel i 3 generationer

Villa Cimbrone blev efterfølgende overtaget af den lokale familien Vuilleumier, som fortsat bor i en del af villaen. For få år siden gennemgik bygningen en gennemgribende renovering, og i den forbindelse inddrog man en del af de private værelser til hotel, således at der i dag er 19 hotelværelser. I samme forbindelse opførte man det smukke "orangeri", hvor du i dag finder hotellets hyggelige café, den berømte restaurant Flauto di Pan kom på Michelins verdenskort og så anlagde man den store swimmingpool (ikke opvarmet) i parken.

Læs mere om Hotel Villa Cimbrone

En populær og eksklusiv bryllups-location

Gennem de seneste år har Ravello udviklet sig til at være en af de mest populære bryllups-locations i hele verden. Det skyldes naturligvis det faktum, at den lille romantiske by med blot 2.500 indbyggere, kan mønstre ikke mindre end fire 5-stjernede hoteller, som alle er indrettet i historiske herskabsvillaer og i yderst spektakulære omgivelser. Ravello er om noget kontrasternes by, og det er ikke usædvanligt, at opleve den lokale hyrde med sine får side om side med en landende helikopter omgivet af bevæbnede sikkerhedsfolk. Hvad angår bryllupper står Villa Cimbrone naturligvis højt på listen over romantiske locations, men det kræver en velspækket pengepung.

Paradisets have

Parken som omgiver Villa Cimbrone er anlagt i engelsk stil, og kan besøges i dagtimerne mod betaling. Det helt store trækplaster er udsigten fra den spektakulære "uendelighedens" terrasse, som kan få de fleste til at tabe både næse og mund. Heldigvis er mængden af turister rimelig begrænset, hvilket skyldes det faktum, at Villa Cimbrone ligger godt et kvarters gang fra domkirkepladsen, og med mindre du kommer i helikopter, er "apostlenes heste" faktisk den eneste måde at komme til villaen på. Hvis du bor på hotellet, har du til gengæld parken for dig selv både morgen og aften.

Selv om Villa Cimbrone først og fremmest er et privat hjem, og det også er den oplevelse de ønsker at give deres gæster, er det naturligvis også et hotel med alle de services, som du kan forvente, af et hotel i den kategori. Så spørg endelig i receptionen, hvis der er noget de kan hjælpe med. Der er gratis wi-fi på hele hotellet. Kommer du i bil, skal du være opmærksom på, at det ikke er muligt at køre til hotellet. Mod betaling kan du parkere nær domkirkepladsen, og derfra er der ca. 15 minutters gang af trapper og stier. Du kan evt. aftale med hotellet, at de henter din bagage i den lille specialkonstruerede hotelbil.

Klassiske og rummelige værelser

Hotel Villa Cimbrone har kun 19 værelser i flere forskellige kategorier. Værelserne er er meget forskelligt indrettet, da man har været nødt til at respektere de gamle mure. Der er kig over haven og/eller havet ligesom nogle få værelser har egen balkon eller terrasse. Alle værelser er klassisk og elegant indrettet med hovedvægt på antikviteter fra det 18. og 19. århundrede og flere værelser har de originale fresker i loftet. Alle værelser har aircondition, satellit TV, pude-menu, musik-bibliotek, værdiboks, minibar, gratis wi-fi og skrivebord. Badeværelserne er dekoreret med de berømte Vietri-kakler og har toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Villa Cimbrone

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map