Hotel i Ravello på Amalfikysten

Hotel Toro

 
Hotel Toro er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Toro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ravello og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Mere centralt kan du ikke bo

På hjørnet af Ravellos domkirkeplads og den lille forretningsgade ligger et af byens hyggeligste og absolut mindste hoteller midt i en dejlig have. Fra haven er der kig til nabobyen Scala og de imponerende bjerge. Hotel Toro ligger helt centralt, så du er tæt på alt, og kan gå til alle byens attraktioner. Det betyder også, at der kun er få minutters gang til den lokale bus, som kører til Amalfi en gang i timen, men kommer du med bil, kan du parkere på den offentlige parkeringsplads lige under domkirkepladsen (mod gebyr), så nemmere bliver det ikke.

Nyd din morgenmad i haven

Hotellet har været i familien Schiavos eje i fire generationer og bærer præg af den meget personlige omsorg, ikke mindst Giulia, som står for den daglige ledelese nærer for stedet, og du vil føle dig hjemme fra første minut. Hotellet serverer morgenmad i den lille hyggelige morgenmadsrestaurant, der også fungerer som hotellets bar - og i sommerperioden, kan du naturligvis også benytte den dejlige have. Du bor et stenkast fra domkirkepladsen med de mange caféer, så det vil være et oplagt sted at slå dig ned, for at følge livet i den lille by, og kan du 10 ord på italiensk, vil du hurtigt blive venner med de lokale. I lokalområdet er der også et rigtig godt udvalg af restauranter, både med og uden udsigt, og den nærmeste restaurant ligger blot et par minutters gang fra hotellet.

Læs mere om Hotel Toro

Tag et kig i den spændende gæstebog

Hotel Toro har huset mange berømtheder gennem tiden. Bl.a. har den berømte norske komponist Edvard Grieg sat sin signatur i husets gæstebog, og mange af de musikere, som fylder Villa Rufolos have med musik i årets løb, vælger også at bo på hotellet på grund af den hyggelige atmosfære. Der er adgang til hotellet fra Ravellos lille butiksgade Via Roma, og da du skal forcere en del trapper for at komme til receptionen, er det en fordel at være rimelig godt gående.

Et hyggeligt hotel

Foruden den hyggelige reception, bar og morgenmadsrestaurant har hotel Toro også en lille opholdsstue, en terrasse og en møbleret have med solparasoller og udsigt mod nabobyen Scala. Værelserne er pæne og enkelt indrettede med vægt på antikviteter, og foruden telefon og satellit TV er der bad med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer. På Hotel Toro er der også gratis wi-fi og aircondition.

Værelserne på Hotel Toro

Skjul teksten
 
 
search map