Hotel i Ravello på Amalfikysten

Hotel Marmorata

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Marmorata ligger helt ud til havet og ligger derfor i bund og grund ikke i selve Ravello by, men i området Marmorata, som er en del af Ravello kommune. Hotel Marmorata er et spændende og smagfuldt hotel, som er godt integreret i kyststrækningen, ja fakatisk så godt, at du næsten får fornemmelsen af at være om bord på et skib. Oprindeligt var hotellet en papirmølle og stammer tilbage fra 1500 tallet.

Fantastisk beliggenhed lige ud til havet

Hotellet har flere fællesterrasser som du kan benytte af gæsterne til at nyde havudsigten, men det er også værd at bemærke at Hotel Marmorata som et af få hoteller på Amalfikysten har en pool fra hvilken en trappe fører ned til havet (klipper) hvor fra du kan tage en dukkert.
Restauranten som findes på hotellet serverer primært regionale specialiteter med vægt på traditionen. Om sommeren kan man naturligvis spise på terrassen med havudsigt.

Læs mere om Hotel Marmorata

Forkæl dig selv

Hvis du har lyst til at få brændt lidt kalorier af, kan du benytte hotellets lille fitnesscenter, og måske har du også lyst til at forkæle dig selv med en gang massage. Bed receptionen om at bestille tid til dig, det gør de hellere end gerne. Hvis du kommer til hotellet i bil, er der mulighed for parkering mod tillæg, men du skal være opmærksom på, at både beliggenheden og pladsforholden gør, at du skal være en habil bilist for at undgå skrammer. Der er wi-fi på hele hotellet.

Maritimt inspirerede værelser

Hotel Marmorata har i alt 37 værelser i forskellige kategorier. Flere af dem er indrettet som kahytter på et skib og alle er i klassisk stil. Alle værelser har aircondition, wi-fi, satellit TV, værdiboks, minibar, telefon og badeværelse med toilet, bruser eller badekar samt hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Marmorata

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Luna Convento

Amalfi, Campania

Hotel Marina Riviera

Amalfi, Campania

Hotel Villa Fraulo

Ravello, Campania

Anbefalinger til dig

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Populært i Campania

Villa Mirella

Palinuro

Coltur Suites

Sorrento

Lubra Casa Relax

Massa Lubrense

search map